2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim şu an canım acımıyor daha Kaç haftalıksın?
31+3teyim bel boşluklarıma çimdik atıyo gibi bazen var gücüyle ittiriyo geceleri ama 4 gündür dönmüş durumda kafa aşağıda galiba yana dönmesin diye dua ediyorum

31+3teyim bel boşluklarıma çimdik atıyo gibi bazen var gücüyle ittiriyo geceleri ama 4 gündür dönmüş durumda kafa aşağıda galiba yana dönmesin diye dua ediyorum
Fazla eğilip bükülme o zaman, bence benim bebekler bu yüzden yukarı kaçıyor ben çok bükülürüm sıkıştırıyorum herhalde

Yakın zamanda bakılması gebelik şekeri çıkınca gerek var mı ki bakmaya
Normalde de endişen olduğu için sordum şeker hastalığından. Dediğim gibi 2 saat sonrası ölçtüğünü açlık şekeri gibi düşünme bence

Bugun fisi cektim yaaa , asiriii yorgunumm . Iyi ki butun islerimi bitirmisim bebisle alakali. Sadece nevresimlerini sericem besigine . Cabuk yoruluyorum ve sirt bel agrilarim basladi cocumda sakin aslinda bu gunlerde ama ben yorgunum. Insallah iyidir bebemm

Ben 38 den once yemem heralde hurmayı korkumdan. Sonra da başlarım 5 adet filan yemeye.öncekilerde kaçıncı haftada başladım hiç hatırlamıyorum ama tek sayıda tuketmek tavsiye ediliyor o zaman şekere değil de karbonhidrat a dönüşüp enerji veriyormus

Hanımlar yürürken karnınıZın taş gibi olduğunu hissediyor musunuz ayyy diyesim geliyor yolda o kadar sertleşiyor karnım ve aşagıya baskı
Böyle doğurmadan son bir yurtdışı seyahati yapayım dedim 2 gün yokuş çık in yürü yürü çocuğun peşinden koş bi hal oldum dedim doğuracam heralde burada karnımı taşıyamadım bi ara taş gibi oldum bide iyice aşağıdaymış gibi geldi. Neyse eve döndüm üst kata odama çıkamıyorum ilk defa bu süreçte ağırlık ve yavaşlık hissettim. Bu aralar bende de aşağı doğru baskı ve sertlik var, her gün 2 kat büyüyor gibi geliyor

ay ben her gün hamileliğin başından beri 2-3 tane yiyorum ya henüz bişey olmadı

Canım bebeğin duruşundan tekmelerinden olabilir ben az çekmedim yatarken bile ağrıyordu bende hayat kalitemi düşürmüştü gerçekten. Senin duruşunla da alakalı olabilir egzersiz yapabilirsen biraz olsun dindiriyor ama üzgünüm belirli bir süre o acıyı çekmek zorunda kalıyorsun. Haftan ilerleyip bebek baş aşağı dönünce biraz rahatlıyorsun bu sefer de kaburga ağrısı başlıyor ama şimdi daha iyiyim kaburga ağrım bitti kasık ağrılarım başladı

Bi de kızlar bişey sorcam perinatolog 32.haftada çağırmıştı beni yani haftaya. Hem plasentanin yerine bakarız hem de serviks uzunluğa bakarız demişti. Plasenta yukarı çıkmıştı zaten gecen hafta. Kendi doktoruma gidip dis tedavisi için onay almam gerekiyor o yüzden perinatologa gitmeme gerek var mi sizce

Benimde öyle valla bu ara sadece oğluma yapıyorum eşimle genelde dışarda söylüyoruz. Birde yemek yiyesimde çok yok canım sadece sütlü çikolata, sütlü tatlı istiyor. Tatile gittiğimde abarttım biraz yine bakalım tuttum tuttum kendimi o kadar ay kalmış 6,7 hafta bu aralar duygusal açlık mı , stres açlığımı ne kendime tatlıya verdim yemek hazırlmayı bırak yemeyide istemiyorum abur Cubur dışında 5 Mart kontrolüm var tartılmak istemiyorum

Bende içiyorum canım gecee yatmadan öncee 2 tanee uykuu yapıyor sanırım unutmamam gerektiğini anladım şuann İNŞALLAH tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin Çok Aminn

Araba kulanırken oluyodu bende o araba kullanmayı bıraktım hiçbir pozisyonda geçmiyodu o ağrı. Yaptığın bir şey tetikliyo muhtemelen yanlış bi duruş bi hareket onu düzeltmeden de geçmiyo
Bende hep çalışırken başlıyor ağrı arkama çeşit çeşit yastık denedim ama olmuyor bir anda giriyor akşam koltukta da nereye döneceğimi şaşırıyorum ağrıdan

Aslında 2-3 haftadır kaburga ağrım da var kitliyormus gibi oluyor bazen öne eğiliyorum kaburgam batıyor arkaya yaşlanıyorum belim ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım egzersiz önerin var mı peki canim nasıl bir şey yapabilirim. Şu an 2 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum ciddi bir ağrı var çünkü

Fazla eğilip bükülme o zaman, bence benim bebekler bu yüzden yukarı kaçıyor ben çok bükülürüm sıkıştırıyorum herhalde
Yok kız bütün gün sabit duruyorum benimkisi de dönerse sıkıntıdan döner

Ya ben bu aralar hurmaya dadandım günde 3-4 tane yiyorum ramazan diye marketlere geliyor hep alıp yiyorum bi şey olmaz demi
Bilmiyorum ki olmaz bence inşallah yani
Benim arkadaş 36. Haftada günde 3 hurma yemiş 1 hafta sonra doğuma gitmiş sjsj, 35. Haftadan itibaren günde 1 2 adet, 37 den sonra günde 3 4 adet bence ideal, 38 den sonra istediğin kadar ye sjsjs
eh iyi tamam
gerçekten öyle ayakta iken çok sert oluyor sanki ona zarar veriyorum gibi vicdan azabı çekiyorum

Kızlar az önce geçen sene ki fotograflarima baktım bi kız gibiyim çıtır biseyim, bi de dün aynada kendimi çektiğim fotoya baktım hipopotam gibiyim aşırı moralim bozuldu tavsiye etmiyorum eski fotolariniza sakın bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…