2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlar ne yorucu bu çamaşır yıkama serme işleri. Ben ütü yapmayacağım tavsiye niteliğinde yazıyorum. Bebek askısı aldım ıslakken askıya asıp öyle kuruttum. Normalde kendi çamaşırlarımızı da öyle kurutuyorum. Hem kırışmıyor hem ütü işimi de kolaylaştırıyor.
Çok bir şey almadım sanıyordum ama yıkayınca gördüm ki hiç de az değilmiş. Hele küçük küçük çoraplar eldivenler ser ser bitmiyor yıkama işlerine girişecek kader arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum

Neydi ki bu muhabbet
Hurma yiyince doğum mu başlıyodu yasak mıydı yemek neydi öyle bişiy konuşulmuştu takribi herhalde bir bir buçuk ay önce mi ne konuşmuştuk. atarlanmıştım hurmayla doğum mu başlar diye, hala aynı fikirdeyim ama yorgunum hiçbirinizle uğraşamıycam

Ne güzel gezmişsin kız, sefan olsun Tatilde yemek de düşünmek zorunda kalmamışsındır bi taşla iki kuş heheh

Ahahahah ben resim bi tane çektim hatıra kalsın diye eski çıtır halime dönünce vaybe ne yemişim böyle demek için

Canım ütüyü kırışıklıktan ziyade hijyen açısından yaptık genelimiz diye düşünüyorum. Yüksek derecede yıkamıyoruz genelde diye. Benimde ütüm bitmiyo, sabah yine astım babannesi almış bi şeyler ama bu gün ütüleyecek gücüm kalmadı yarına ancak.
Bu arada kurutma makşnesini de denedim çekmiyo kıyafetler. Arkadaşlarımdan gelenleri makinede kuruttum hep.

Sen epey zayıftın ne kadar hipopotam olabilirsin

Kendi yatağıma serecegim nevresime kadar yıkadım utuledim o işleri bitirdim benn takintiliyimdir son ana kalsin istemem hiç bisey, bisey yapılacaksa beklemenin alemi yok sjsjs

Doğru canım biliyorum hijyen için yaptığınızı ama ben durulamayı da fazladan yaptım içime sindi o yüzden. Ama yalan yok erindim de

Doğru canım biliyorum hijyen için yaptığınızı ama ben durulamayı da fazladan yaptım içime sindi o yüzden. Ama yalan yok erindim de
Üşenmekte çok haklısın. Bu gün hiç bi şey yapmadan geçti benim. evde çok bunaldım yarın dışarı çıkmak istiyorum. Evde yapılacaklar 1 gün daha bekler muhtemelen gelincede yorgun hissedicem.

Kızlar ben bebek telsizi ve ana kucağı alcam onlar kaldı aklımda bi. Bebek telsizi alıp deneyip beğenen oldu mu? Ana kucağı alanlar hangi marka aldı. Yarın onları alıp bi şeyler almayı düşünmeden geçireyim martı istiyorum

Üşenmekte çok haklısın. Bu gün hiç bi şey yapmadan geçti benim. evde çok bunaldım yarın dışarı çıkmak istiyorum. Evde yapılacaklar 1 gün daha bekler muhtemelen gelincede yorgun hissedicem.
Evet evde oturmak da bunaltıyor insanı. Bende dün öyleydim. Üzerime fil oturmuş gibi hissediyordum. Bugün yoruldum ama en azından gün geçti.

Bugun belım kasık üstüm her yerim agrıdı bisi de yapmadım dogru duzgun

Nuna aldım ana kucagı sallanması kısa otomatık degıl zaten cok sallansın ıstemıyorum yukseklıgı de az dusmesın dıye guzel bence

Ama mıkropu nasıl ölcek ütülemeden:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…