2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu bende yaptım o duyguyu biliriiiiömmöö

Beybi ben ana kucagi Bagi dandini aldim otomatik sallanandan su an ne kadar bilmiyorum . Yilbasindan once almistim. Bebek telsizi kuzenim motorola kullaniyor su modeli kendi ekrani var telefonumuzu kilitlemiyor yani simdi bebesi 2 yasina gircek haftaya cocugun odasina koydu kamerayi oyle kullaniyor ama bu bana su an cok pahali geldi bunu dogum sonrasi almayi düşünüyorum hemen hastanenin yani ebebek gider aliriz dogum ucreti vs derken birazcik beklicez . 5-6bin su an fiyati gecen indirimde 4300 du ama bakalimmEki Görüntüle IMG_4662.webp

Çok seçenek var mamalarda canım dediğin gibi o an hepsi bulunmayabilir doğru kendim de karar veremedim içerik olarak yine doktor özellikle şu marka al yedekte dursun derse tekrar sorup alıyım çantaya atayım İnşallah hiç gerek kalmaz mamaya

Kızlar bugün temizlik falan hiç oturmadım akşamda biraz alışverişe çıktım accuk orda yürüdüm belim kopuyor yani bişey olmaz dimi ilk defa yaptım böyle birşey sonrada vicdan yaptım sen hamilesin bi otur yerinde diye ama artık çok geç sanırım ellerim şişti eklem yerlerinden yukarı kadar kızardı ayaklarımı söylemiyorum bile ilk defa böyle balon gibi oldum Ya çok korkuyorum

Ben cok çabuk yoruluyorum kalça kemiğinden dolayı. Artık hiçbir şey yapmicaksin. Bol su içip dinleneceksin. Mümkünse yarın ekstra bir şey yapma.

Kızlar içinde karton olan, şekilli kalıp gibi organizerlerden alan olmuşmuydu? Bunlar makinede yıkanmıyor anladığım karton deforme olur yoksa. Çok fena bir koku var, sildim ama geçmiyo, geçiren varsa nasıl geçirdi acaba?

YArın lavanta yağlı su ile sileceğim bir daha olmadı.

Yarin doktor kontrolüm var diye tüy olayına giristim. 15. Haftadan beri olduğu gibi bakmadan el yordamıyla yaptim. Ve her seferinde çok iyi yaptım diye övünerek çıkıp yan ve ustlerde kalması sebebiyle özellikle oralara dikkat ettim. Banyodan sonra aynada görünen sonuç ekte

Eklentiler

• 1000042085.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu arada Kağan Kocatepe günde 3-4 tane yenebilir, erken doğuma sebep olmaz demiş. Yin gari
Gebelik şekeri ve erken doğum riski yoksa diye özellikle eklemiş ama kuzu.

Ben şahsen ne zaman hurma veya hurma pekmezli bir bebe bisküvisi var onu yesem istisnasız kasılma oluyor bende… o nedenle tamamen kestim mesela… ama erken doğurtturur yanlış bir kavram.

Gecen gun bende sabah 10 dan aksamustu 17.ye kadar sokaktaydim gezdim gezdim bi de sonra ev camasir bulasik aksam iki buklum yatiyodum sjdndjfj ama benim kuyruk sokumum gebeligin oncesinden beri agriyor gebelikle iyiceeee artti zorluyor ama bende onu zorluyom yoksa cok hareketsiz kalcam

Skdjjdjdfjjfkf kahkaha attim
Bende yapcam yakinda bu islemi ctesi doktor randevusu alim diyorum 1 ay oldu

Kız bende mi mi bi tuhaflık var nasıl hunharca temizlik yapabiliyorsunuz ben bi yeltensem bak başlasam demiyorum yeltensem oram buram özellikle de belim ağrıyor. Deli mi dürttü bu ne enerji arkadaş.
kendimi mental olarak;
çocuk olunca ev pis ve dağınık olabilir sakin şampiyon moduna fazla mı soktum acaba şimdiden bilemedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…