- 20 Şubat 2023
- 159
- 194
- 23
- 39
Canım benim de böyle bir arkadaşım vardı herseyin de yanindaydim ama herseyinde sürekli arar derdini anlatır dinler çözüm bulurdum ama benim en güzel günümde ne yanımda oldu yetmedi köstek oldu bana sardı ve hayatımdan çıkardım ki 17 yıllık arkadaşımdı. Sonra farkkettjm ki ben baya hafifledim beni baya yoruyormuş farkında değilmişim. İnan bana kimseye değmez sana 1 adım gelene 1 adım git fazlasını yapınca ne yazık ki değerin olmuyor bir de seni kötü ilan ediyorlar ben onun yüzünden çok uzun zaman kendime gelemedim baya kaygı bozukluğu yaşadım ki çok güçlü biriyimdir beni kolay kolay yıkamazsın. Beklemediğim ve değer verdiğim birinden kazık yiyince toparlamam zor oldu. valla artık insanlara bakış açım çok değişti.Bir arkadaşımı tüp bebek sürecimde dahil aylarca dinledim dinledim dinledim en sonunda hep aynı muhabbetler yüzünden en son dedim ki beni anlaman lazım sende hamilesin ve son aylarıma girdim beni geriyorsun bebeğimi düşünmek zorundayım dedim. Sen güçlüsün ama tarzı cevap aldım. Sonra geçen hafta ben bir telaşla hastaneye gittim hatırlarsanız onu anlatmak istedim kendisine lafı ağzıma tıktı ve 1 hafta geçti nasılsın diye aramıyor bile. Ben böyle nankörlük bencillik görmedim arkadaş. Kaç defa uzaklaşmayı denedim psikolojimi bozuyor diye hep neyse dedim ihtiyacı vardır ama en çok ihtiyacım olan dönemde bile bile yok. Mallığıma doymayayım cidden. Kendime kızıyorum. Bu kadar verici olmak zorundamıydın diye. Ben bu kız yüzünden transferimin ilk günü panik atak geçirdim ya. Ayyyyy mal ben maaaal
Benım duzlesme vardı ora gidiyor arada normal yanı bebe olmadan da aynıydıYavrum senin belinin bu kadar ağrıması normal mi ya? Doktorun ne diyor?
Valla bende evimi pok götürdüğü için temizlik yapmıyorum. Normal zamanımda bile kadın aldığım günler oluyordu. Hamilelikte Evde olunca kendimi dinliyorum. Detaylı ultrason sonrası Bir ay önce çok ağır panik atak geçirdim. Hala izleri olduğu için evde olduğum zamanlar kendimi dinlemek istemiyorum. Birşeye kendimi vermem gerekiyor. Vermesem vesveseler peşimi bırakmaz. Temizlik işine girişmemiştim bi onu da yapmış oldum işte. Kız yoksa bende istemez miyim ayaklarımı uzatayım uyuyayım uyku bile uyuyamadım bir ay boyunca hala uyuyor sayılmamValla bende aynı moddayım hiç bisey yapmıyor değilim ama baya derin temizlikten bahseden arkadaslara şaşkınlıkla okuyorum. Ben mümkün değil dediğin gibi 2 bulaşık yerleştiriyorum belim kopuyor. Ben doğuma yakın kadın tutucam mecbur.
D vitamini kullansan nasıl olur acaba?Benım duzlesme vardı ora gidiyor arada normal yanı bebe olmadan da aynıydı
Kullanıyorum canıms oceanD vitamini kullansan nasıl olur acaba?
Bugün zaten bildiğim şeyi fark ettim bu arkadaşı düşününce veya ondan bahsedince nefes alamıyorum. Kaç defa oldu. Ve şuan bu tavrı en azından bana yapılmaması gereken bir tavır. Yani kötü olduğumu bilmene rağmen bir kez olsun nasılsın diye sormaman kadar bencilce bir durum yok. Yazıklar olsun gerçekten. Yaptığım şeyleri tabiki söylemicem başa kakmam ama gerçekten şu ilişkide verdiğim özveriye ince düşünceye kendimden kendi hamileliğimden çok onu düşünmeme yazıklar olsun. Daha öncede ufak bahsetmiştim bu arkadaştan burda ama hep neyse dedim olur dostluk özveri ister. Ama tek taraflı olmuyormuş.Canım benim de böyle bir arkadaşım vardı herseyin de yanindaydim ama herseyinde sürekli arar derdini anlatır dinler çözüm bulurdum ama benim en güzel günümde ne yanımda oldu yetmedi köstek oldu bana sardı ve hayatımdan çıkardım ki 17 yıllık arkadaşımdı. Sonra farkkettjm ki ben baya hafifledim beni baya yoruyormuş farkında değilmişim. İnan bana kimseye değmez sana 1 adım gelene 1 adım git fazlasını yapınca ne yazık ki değerin olmuyor bir de seni kötü ilan ediyorlar ben onun yüzünden çok uzun zaman kendime gelemedim baya kaygı bozukluğu yaşadım ki çok güçlü biriyimdir beni kolay kolay yıkamazsın. Beklemediğim ve değer verdiğim birinden kazık yiyince toparlamam zor oldu. valla artık insanlara bakış açım çok değişti.
Temizlik seni rahatlatıyorsa ne güzel bazı insanlar için terapi gibi ama bende hiç yapmıyor değilim. Sadece vücut izin verdiği ölçüde benim migrenim var bir de ben hiç bir zaman kendimi çok zorlamam hemen başım tutar bölüm bölüm yaparım.Valla bende evimi pok götürdüğü için temizlik yapmıyorum. Normal zamanımda bile kadın aldığım günler oluyordu. Hamilelikte Evde olunca kendimi dinliyorum. Detaylı ultrason sonrası Bir ay önce çok ağır panik atak geçirdim. Hala izleri olduğu için evde olduğum zamanlar kendimi dinlemek istemiyorum. Birşeye kendimi vermem gerekiyor. Vermesem vesveseler peşimi bırakmaz. Temizlik işine girişmemiştim bi onu da yapmış oldum işte. Kız yoksa bende istemez miyim ayaklarımı uzatayım uyuyayım uyku bile uyuyamadım bir ay boyunca hala uyuyor sayılmam
Benide etrafımda enerjimi sömürenler panik atak yapmıştı 3 yıl kadar önce. Hayatımdan tamamen çıkardım, bazı insanlar hayatta mutlu olmamak için elinden geleni yapıyor bide senin enerjini sömürüyorsa ufaktan kaçmak lazım. Hayata daha pozitif bakan, şükür etmek için sebepler bulan insanlarla hayat çok daha güzel. Kendine yaptırma bunu, mesafe iyi oluyor bu gibi durumlardaBir arkadaşımı tüp bebek sürecimde dahil aylarca dinledim dinledim dinledim en sonunda hep aynı muhabbetler yüzünden en son dedim ki beni anlaman lazım sende hamilesin ve son aylarıma girdim beni geriyorsun bebeğimi düşünmek zorundayım dedim. Sen güçlüsün ama tarzı cevap aldım. Sonra geçen hafta ben bir telaşla hastaneye gittim hatırlarsanız onu anlatmak istedim kendisine lafı ağzıma tıktı ve 1 hafta geçti nasılsın diye aramıyor bile. Ben böyle nankörlük bencillik görmedim arkadaş. Kaç defa uzaklaşmayı denedim psikolojimi bozuyor diye hep neyse dedim ihtiyacı vardır ama en çok ihtiyacım olan dönemde bile bile yok. Mallığıma doymayayım cidden. Kendime kızıyorum. Bu kadar verici olmak zorundamıydın diye. Ben bu kız yüzünden transferimin ilk günü panik atak geçirdim ya. Ayyyyy mal ben maaaal
Kesinlikle olmuyor o kadar iyi anlıyorum ki seni daha önce de yazdığında okumuştum. İnsan yaptığı iyiliği kakmak için değil ona hürmeten az da olsa bi saygı bi sevgi bekliyor. Benim bu durumu aşmam 2 sene mi aldı. Çok yıprattı beni bir de üst üste kayıplar yaşadım zor toparladım. Ama şimdi şöyle diyorum hiç birsey ömür boyu değil bu arkadaşlığın da vadi doldu demek ki önüme bakmam lazım. Eşimle tanışmama vesile oldu birde belki de benim hayatımda ki rolü bu kadardı diyorum. Böyle rahatlatıyorum içimi çünkü ilk defa dostum dediğim birini hayatımdan çıkrıyorum.Bugün zaten bildiğim şeyi fark ettim bu arkadaşı düşününce veya ondan bahsedince nefes alamıyorum. Kaç defa oldu. Ve şuan bu tavrı en azından bana yapılmaması gereken bir tavır. Yani kötü olduğumu bilmene rağmen bir kez olsun nasılsın diye sormaman kadar bencilce bir durum yok. Yazıklar olsun gerçekten. Yaptığım şeyleri tabiki söylemicem başa kakmam ama gerçekten şu ilişkide verdiğim özveriye ince düşünceye kendimden kendi hamileliğimden çok onu düşünmeme yazıklar olsun. Daha öncede ufak bahsetmiştim bu arkadaştan burda ama hep neyse dedim olur dostluk özveri ister. Ama tek taraflı olmuyormuş.
Migren kötü annemde var Allah yaşatmasın yani nasıl ataklar geçiriyor o yüzden yat dinlen canım aman tutmasın başın çünkü yaşamadığım halde insanı bitirdiğini biliyorumTemizlik seni rahatlatıyorsa ne güzel bazı insanlar için terapi gibi ama bende hiç yapmıyor değilim. Sadece vücut izin verdiği ölçüde benim migrenim var bir de ben hiç bir zaman kendimi çok zorlamam hemen başım tutar bölüm bölüm yaparım.
Kesinlikle katılıyorum canım neden sürekli kötü şeylere odaklanıp herşeyde kötü yorumlar yapan insanları hayatımızda bulunduruyoruz ki zaten. O kadar şükür sebebi var ki. Ah kendimize bunu neden yapıyoruz insanların yükünü hafifleteceğiz tabiki kardeşlik dostluk bunu gerektirir ama sürekli sürekli sürekli bak nefes alamıyormuşum ben kendime haksızlık yapmışım. İnşaAllah bir daha düşmeyiz bu haralara ders alırız ne diyeyim sanki anasını satayım dünyayı kurtaran adam olcam sana ne tam mallık yawBenide etrafımda enerjimi sömürenler panik atak yapmıştı 3 yıl kadar önce. Hayatımdan tamamen çıkardım, bazı insanlar hayatta mutlu olmamak için elinden geleni yapıyor bide senin enerjini sömürüyorsa ufaktan kaçmak lazım. Hayata daha pozitif bakan, şükür etmek için sebepler bulan insanlarla hayat çok daha güzel. Kendine yaptırma bunu, mesafe iyi oluyor bu gibi durumlarda
Öldürmüyor sürdürüyor cnm benim nerdiyse 15 yaşımdan beri var ve 38 yaşındayım hayatım onla geçti hamilelikte de baya zorladı.Migren kötü annemde var Allah yaşatmasın yani nasıl ataklar geçiriyor o yüzden yat dinlen canım aman tutmasın başın çünkü yaşamadığım halde insanı bitirdiğini biliyorum
En güzelini yapmışsın canım. İnsanı anlamayan bencillik yapan insanlardan hakikaten uzak durmak lazım. Aslında o kadar yorgun ve kırgınım ki. Sadece soru sormak veya dert anlatılmak için var olmak ve bırak kendimi oğluma bunu yapmak koyuyor. Neyse zararın neresinden dönsek kardır. Ben hayatımdan çıkarmam belki ama mesafe koyacağım kesin artık birşeyler değişecek. İnşaAllahKesinlikle olmuyor o kadar iyi anlıyorum ki seni daha önce de yazdığında okumuştum. İnsan yaptığı iyiliği kakmak için değil ona hürmeten az da olsa bi saygı bi sevgi bekliyor. Benim bu durumu aşmam 2 sene mi aldı. Çok yıprattı beni bir de üst üste kayıplar yaşadım zor toparladım. Ama şimdi şöyle diyorum hiç birsey ömür boyu değil bu arkadaşlığın da vadi doldu demek ki önüme bakmam lazım. Eşimle tanışmama vesile oldu birde belki de benim hayatımda ki rolü bu kadardı diyorum. Böyle rahatlatıyorum içimi çünkü ilk defa dostum dediğim birini hayatımdan çıkrıyorum.
Haklısın valla Allah yardımcın olsun. Bir daha yaşatmasın gerçekten zorÖldürmüyor sürdürüyor cnm benim nerdiyse 15 yaşımdan beri var ve 38 yaşındayım hayatım onla geçti hamilelikte de baya zorladı.
Kocan nasıl temiz mi bari ben ne zaman temizlik yapsam kıl kesiyor benim kocişimValla bende evimi pok götürdüğü için temizlik yapmıyorum. Normal zamanımda bile kadın aldığım günler oluyordu. Hamilelikte Evde olunca kendimi dinliyorum. Detaylı ultrason sonrası Bir ay önce çok ağır panik atak geçirdim. Hala izleri olduğu için evde olduğum zamanlar kendimi dinlemek istemiyorum. Birşeye kendimi vermem gerekiyor. Vermesem vesveseler peşimi bırakmaz. Temizlik işine girişmemiştim bi onu da yapmış oldum işte. Kız yoksa bende istemez miyim ayaklarımı uzatayım uyuyayım uyku bile uyuyamadım bir ay boyunca hala uyuyor sayılmam
Ya bir yerde izlemiştim buz koyuyorlardı bu ensede bir noktaya onu denedin mi? Ama anında geçiriyordu. Püf bir bilgiydiÖldürmüyor sürdürüyor cnm benim nerdiyse 15 yaşımdan beri var ve 38 yaşındayım hayatım onla geçti hamilelikte de baya zorladı.
O an onları dinleyip yardımcı olarak daha iyi hissettiğimizi sanıyoruz aslında ama zamanla acısı çıkıyo ve farkına varıyo insan. Kendi yaşadığım panik atak sonrası akıllandım. Şimdi kendi enerjim yüksek ve yakınımdakilere de bakıyorum beni dibe çekmiyolar. Tabiki dönem dönem stres olduğumuz konular, yaşadığımız acılar oluyor ama hayat zaten böyle bi şey bunu kabul edince mutlu olmayı öğrendim. Bana en iyi gelen şey kedi sahiplenmek olmuştu o dönem. Gerçi evlenince annem kedimi bana vermedi ama olsun, anneme de iyi geliyor benim kızım. Sokak hayvanlarını besledim. İşten ayrılırken ordaki anne bebek köpekleri falan düşünüyodum kim ilgilenecek diyeKesinlikle katılıyorum canım neden sürekli kötü şeylere odaklanıp herşeyde kötü yorumlar yapan insanları hayatımızda bulunduruyoruz ki zaten. O kadar şükür sebebi var ki. Ah kendimize bunu neden yapıyoruz insanların yükünü hafifleteceğiz tabiki kardeşlik dostluk bunu gerektirir ama sürekli sürekli sürekli bak nefes alamıyormuşum ben kendime haksızlık yapmışım. İnşaAllah bir daha düşmeyiz bu haralara ders alırız ne diyeyim sanki anasını satayım dünyayı kurtaran adam olcam sana ne tam mallık yaw
Ay ne güzel enerjisi yüksek bir yazı olmuş. Allah daim etsin canım Rabbim kat kat fazlasını versin. Sonuçta Allah bize akıl nimeti vermiş ve kullanın demiş. Gökyüzü benim de hassas noktam hatta tam bir nephophilia idim ve sen deyince farkettim tefekkür etmenin en güzel yollarından birisi de gökyüzü ayyyy teşekkür ederimO an onları dinleyip yardımcı olarak daha iyi hissettiğimizi sanıyoruz aslında ama zamanla acısı çıkıyo ve farkına varıyo insan. Kendi yaşadığım panik atak sonrası akıllandım. Şimdi kendi enerjim yüksek ve yakınımdakilere de bakıyorum beni dibe çekmiyolar. Tabiki dönem dönem stres olduğumuz konular, yaşadığımız acılar oluyor ama hayat zaten böyle bi şey bunu kabul edince mutlu olmayı öğrendim. Bana en iyi gelen şey kedi sahiplenmek olmuştu o dönem. Gerçi evlenince annem kedimi bana vermedi ama olsun, anneme de iyi geliyor benim kızım. Sokak hayvanlarını besledim. İşten ayrılırken ordaki anne bebek köpekleri falan düşünüyodum kim ilgilenecek diyeemanet ettim ordaki bi kaç arkadaşa. Açan çiçeğe bakıp ya da gökyüzüne mutlu oldum. Enerjimi sömürenler varken gökyüzünün güzelliğini göremediğimi farkettim. Şimdi hayat çok güzel, karnımdaki minik canın her tepkisine bayılıyorum. Nasıl bir merak ve hevesle beklemek hepimiz ne güzel heyecanlar yaşayıp, paylaşıyoruz.
Kocam temizde o kıl meselesi hepsinde vardır ya lavaboyu temizlerim akşam işe giderken traş olur pis bırakma temizle derim güya temizlemiş işte sen düşünKocan nasıl temiz mi bari ben ne zaman temizlik yapsam kıl kesiyor benim kocişimbir soğuma sebebim de o olabilir. birde benim eşimin burnu kıl damar inceliğinden dolayı aşırı kanıyor kaç kere yakıldı ama banamısın demiyor bütün çarşaflarım halılarım yeni aldığım şeyler kan lekesi oldu hevesim kaçtı adama da bişi diyemiyorum yani napsın adamcağız bu tutum bu sebeplerden de olabilir ya ama vesveselere kulaklarını tıka kuzu bırak akışına ve kimyasal sakın kullanma oldumu
Hamileliği sonuna kadar kullanayım bir dur gı sonra nasılsa ihale bana kalcakKocam temizde o kıl meselesi hepsinde vardır ya lavaboyu temizlerim akşam işe giderken traş olur pis bırakma temizle derim güya temizlemiş işte sen düşünerkeklerin temizlik anlayışı ve stili farklı o yüzden soğuma bacım. Birde kanama elinde değil napsın kız adam benimde bazen kanar peçeteyi tıkar gezerim. Bide ben accuk bişi kimyasal aldım ama accuk yani yoksa kötü durumlara gidiyordum bebe mi çok üzdüm. Şimdi de uyumuyorum mesela uyumasamda olur diyip gün saat sayıyorum doğurayım diye zamanında gelsinde tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?