Doğru, onu eklemeyi unuttumGebelik şekeri ve erken doğum riski yoksa diye özellikle eklemiş ama kuzu.
Ben şahsen ne zaman hurma veya hurma pekmezli bir bebe bisküvisi var onu yesem istisnasız kasılma oluyor bende… o nedenle tamamen kestim mesela… ama erken doğurtturur yanlış bir kavram.
How i met your Mother'da Barney vardı. Nasıl yakalanirsa yakalansin fotoğraflarda aynı karizma pozda çıkıyordu. İşte benim kuku...Skdjjdjdfjjfkf kahkaha attim
Bende yapcam yakinda bu islemi ctesi doktor randevusu alim diyorum 1 ay oldu
Benim kuku diye bişi kalmadı resmen şoklardayım resmen yok oldu. Neresi olduğunu anlamışsınızdır ne diyem anam. Kuku öldü kuku isyanda kuku eridi kuku yok.How i met your Mother'da Barney vardı. Nasıl yakalanirsa yakalansin fotoğraflarda aynı karizma pozda çıkıyordu. İşte benim kuku...
Sen ayda bir mi gidiyorsun tatlisko?
Aman bırak şunları sırf hava bunlarKız bende mi mi bi tuhaflık var nasıl hunharca temizlik yapabiliyorsunuz ben bi yeltensem bak başlasam demiyorum yeltensem oram buram özellikle de belim ağrıyor. Deli mi dürttü bu ne enerji arkadaş.
kendimi mental olarak;
çocuk olunca ev pis ve dağınık olabilir sakin şampiyon moduna fazla mı soktum acaba şimdiden bilemedim ki.
"Bütün organlar birer birer yok oluyordu. Önceliği kukuya verdiler. "Benim kuku diye bişi kalmadı resmen şoklardayım resmen yok oldu. Neresi olduğunu anlamışsınızdır ne diyem anam. Kuku öldü kuku isyanda kuku eridi kuku yok.
Ayy biliyorummmmHow i met your Mother'da Barney vardı. Nasıl yakalanirsa yakalansin fotoğraflarda aynı karizma pozda çıkıyordu. İşte benim kuku...
Sen ayda bir mi gidiyorsun tatlisko
Simge dumanın gebelikte kaburga ağrılarına son diye bir egzersizi var bana çok iyi geliyordu gerçekten ardına da bir duş patlatıyodum pammbık gibi oluyordum. Çok zor gerçekten canım Allah'ım kolaylık versin hepimizeAslında 2-3 haftadır kaburga ağrım da var kitliyormus gibi oluyor bazenöne eğiliyorum kaburgam batıyor arkaya yaşlanıyorum belim ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım egzersiz önerin var mı peki canim nasıl bir şey yapabilirim. Şu an 2 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum ciddi bir ağrı var çünkü
Öyle yapayım bugün su bile içemedim doğru düzgün kalça kemiğinde sıkıntı mı var seninBen cok çabuk yoruluyorum kalça kemiğinden dolayı. Artık hiçbir şey yapmicaksin. Bol su içip dinleneceksin. Mümkünse yarın ekstra bir şey yapma.
En güzeli ya rahat relakssssss ohhh mis. Ağrın sızın ağırlığın yokkenAman bırak şunları sırf hava bunlarben de senin gibiyim. Yavas yavas yapıyorum. Bugun cam sildim, başka da bi bok yapmadım. Yarın süpürge yaparım. Baktım enerjim var toz da alırım. Öteki gün başka bir şey. O da hareket oluyor diye yani. Ama kendimi hamileyken asla ev işi için zorlamıyorum.
Ben bebeğin eşyalarını 27. Haftada falan bitirdim bu arada. Çünkü o zaman bile yavaş yavaş yapıyordum, ağrım çok benim kuyruk sokumunda. İyi ki yapmışım diyorum şimdi.
Aslında bende hareketli biriyim ama sanırım biraz pokunu çıkardım yani ne gerek otursana düzgünce evinde balon gibi şişince aklım başıma geldi sanırım o da su içmediğimden. Neyse cuma kontrolüm var belki oğlanı döndürmüşümdür ayakta duruyordu geçer haftalardaGecen gun bende sabah 10 dan aksamustu 17.ye kadar sokaktaydim gezdim gezdim bi de sonra ev camasir bulasik aksam iki buklum yatiyodum sjdndjfjama benim kuyruk sokumum gebeligin oncesinden beri agriyor gebelikle iyiceeee artti zorluyor ama bende onu zorluyom yoksa cok hareketsiz kalcam
Valla bende aynı moddayım hiç bisey yapmıyor değilim ama baya derin temizlikten bahseden arkadaslara şaşkınlıkla okuyorum. Ben mümkün değil dediğin gibi 2 bulaşık yerleştiriyorum belim kopuyor. Ben doğuma yakın kadın tutucam mecbur.Kız bende mi mi bi tuhaflık var nasıl hunharca temizlik yapabiliyorsunuz ben bi yeltensem bak başlasam demiyorum yeltensem oram buram özellikle de belim ağrıyor. Deli mi dürttü bu ne enerji arkadaş.
kendimi mental olarak;
çocuk olunca ev pis ve dağınık olabilir sakin şampiyon moduna fazla mı soktum acaba şimdiden bilemedim ki.
Her şeyin süper olmasının mümkünati yok. Ha olur da kendini de bitirirsin yani. Ev belli bir standartta temiz olsun yeter. Dağınıklık zaten olur. Bence bebekli evde cok tatli görünüyor o oyuncaklar, salincaklar falan ^^En güzeli ya rahat relakssssss ohhh mis. Ağrın sızın ağırlığın yokken
Ya sanırım bebeği yaklaşık bir yaşına gelmiş bir arkadaşın kızıyla konuşmuştuk geçen. Kimseye söylememiş ve sosyal medyada küçük çocuğu olup evi temiz olanlar gibi nasıl olamıyorum ben diye depresyona girmiş. Ben iyi anne değilmiyim diye. Ve lohusa döneminde bununla uğraşmış yaşıda küçük yetişememiş yetişemedikçe depresyona girmiş. Sanırım ogün onu dinlediğimde karar verdim. Rahat olmaya ve uyguluyorum. Çocuk olunca nasıl bir düzen veya düzensizlik beni bekliyor bilmiyorum o nedenle de ev düzeni konusunda takıntımı şimdiden törpülüyorum ki birde şimdi deprasyon meprasyon uğraşamam.
Bedenimiz zaten bizimle konuşuyormuş. Mesela bel ağrısı olması yada bacak şişmesi. Dilinden çoğu zaman anlamıyoruz ama türkçesi çok yüklenme dinlen demekmiş. Yani bedenimizi dinlemezsek eğer olmaz demi. Acaba yanlış mı anlıyoruz dinleyince bilemedim kiValla bende aynı moddayım hiç bisey yapmıyor değilim ama baya derin temizlikten bahseden arkadaslara şaşkınlıkla okuyorum. Ben mümkün değil dediğin gibi 2 bulaşık yerleştiriyorum belim kopuyor. Ben doğuma yakın kadın tutucam mecbur.
Yavrum senin belinin bu kadar ağrıması normal mi ya? Doktorun ne diyor?benım bel komple yerınden oynadı galıba ölüyomm
Altına imzamı atayım durHer şeyin süper olmasının mümkünati yok. Ha olur da kendini de bitirirsin yani. Ev belli bir standartta temiz olsun yeter. Dağınıklık zaten olur. Bence bebekli evde cok tatli görünüyor o oyuncaklar, salincaklar falan ^^
Ev tertemiz olacak, yemekler hep sağlıklı olacak, vücudumuz hep fit olacak, hep bakımlı olacağız, bebeğimizle de muhteşem şekilde ilgileneceğiz, çocuk 3 yaşında prof. Dr. Olacak. İğrenç bir toksiklik. Toplumun beklentisi bitmez. Rahat olmak lazım.
Suıt upHow i met your Mother'da Barney vardı. Nasıl yakalanirsa yakalansin fotoğraflarda aynı karizma pozda çıkıyordu. İşte benim kuku...
Sen ayda bir mi gidiyorsun tatlisko?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?