2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru, onu eklemeyi unuttum

Skdjjdjdfjjfkf kahkaha attim
Bende yapcam yakinda bu islemi ctesi doktor randevusu alim diyorum 1 ay oldu
How i met your Mother'da Barney vardı. Nasıl yakalanirsa yakalansin fotoğraflarda aynı karizma pozda çıkıyordu. İşte benim kuku...

Sen ayda bir mi gidiyorsun tatlisko?

How i met your Mother'da Barney vardı. Nasıl yakalanirsa yakalansin fotoğraflarda aynı karizma pozda çıkıyordu. İşte benim kuku...

Sen ayda bir mi gidiyorsun tatlisko?
Benim kuku diye bişi kalmadı resmen şoklardayım resmen yok oldu. Neresi olduğunu anlamışsınızdır ne diyem anam. Kuku öldü kuku isyanda kuku eridi kuku yok.

Aman bırak şunları sırf hava bunlar ben de senin gibiyim. Yavas yavas yapıyorum. Bugun cam sildim, başka da bi bok yapmadım. Yarın süpürge yaparım. Baktım enerjim var toz da alırım. Öteki gün başka bir şey. O da hareket oluyor diye yani. Ama kendimi hamileyken asla ev işi için zorlamıyorum.

Ben bebeğin eşyalarını 27. Haftada falan bitirdim bu arada. Çünkü o zaman bile yavaş yavaş yapıyordum, ağrım çok benim kuyruk sokumunda. İyi ki yapmışım diyorum şimdi.

Bir arkadaşımı tüp bebek sürecimde dahil aylarca dinledim dinledim dinledim en sonunda hep aynı muhabbetler yüzünden en son dedim ki beni anlaman lazım sende hamilesin ve son aylarıma girdim beni geriyorsun bebeğimi düşünmek zorundayım dedim. Sen güçlüsün ama tarzı cevap aldım. Sonra geçen hafta ben bir telaşla hastaneye gittim hatırlarsanız onu anlatmak istedim kendisine lafı ağzıma tıktı ve 1 hafta geçti nasılsın diye aramıyor bile. Ben böyle nankörlük bencillik görmedim arkadaş. Kaç defa uzaklaşmayı denedim psikolojimi bozuyor diye hep neyse dedim ihtiyacı vardır ama en çok ihtiyacım olan dönemde bile bile yok. Mallığıma doymayayım cidden. Kendime kızıyorum. Bu kadar verici olmak zorundamıydın diye. Ben bu kız yüzünden transferimin ilk günü panik atak geçirdim ya. Ayyyyy mal ben maaaal

Sen ayda bir mi gidiyorsun tatlisko
Ayy biliyorummmm

Evet bu önümüzdeki randevudan sonra 2 haftada bir galiba sonra da her haftaya duscek yanilmiyorsammm

Simge dumanın gebelikte kaburga ağrılarına son diye bir egzersizi var bana çok iyi geliyordu gerçekten ardına da bir duş patlatıyodum pammbık gibi oluyordum. Çok zor gerçekten canım Allah'ım kolaylık versin hepimize

En güzeli ya rahat relakssssss ohhh mis. Ağrın sızın ağırlığın yokken

Ya sanırım bebeği yaklaşık bir yaşına gelmiş bir arkadaşın kızıyla konuşmuştuk. Kimseye söylememiş ve sosyal medyada küçük çocuğu olup evi temiz olanlar gibi nasıl olamıyorum ben diye depresyona girmiş. Ben iyi anne değilmiyim diye. Ve lohusa döneminde bununla uğraşmış yaşıda küçük yetişememiş yetişemedikçe depresyona girmiş. Sanırım ogün onu dinlediğimde karar verdim. Rahat olmaya ve uyguluyorum. Çocuk olunca nasıl bir düzen veya düzensizlik beni bekliyor bilmiyorum o nedenle de ev düzeni konusunda takıntımı şimdiden törpülüyorum ki birde şimdi deprasyon meprasyon uğraşamam.

Son düzenleme:
Aslında bende hareketli biriyim ama sanırım biraz pokunu çıkardım yani ne gerek otursana düzgünce evinde balon gibi şişince aklım başıma geldi sanırım o da su içmediğimden. Neyse cuma kontrolüm var belki oğlanı döndürmüşümdür ayakta duruyordu geçer haftalarda

Valla bende aynı moddayım hiç bisey yapmıyor değilim ama baya derin temizlikten bahseden arkadaslara şaşkınlıkla okuyorum. Ben mümkün değil dediğin gibi 2 bulaşık yerleştiriyorum belim kopuyor. Ben doğuma yakın kadın tutucam mecbur.

Her şeyin süper olmasının mümkünati yok. Ha olur da kendini de bitirirsin yani. Ev belli bir standartta temiz olsun yeter. Dağınıklık zaten olur. Bence bebekli evde cok tatli görünüyor o oyuncaklar, salincaklar falan ^^

Ev tertemiz olacak, yemekler hep sağlıklı olacak, vücudumuz hep fit olacak, hep bakımlı olacağız, bebeğimizle de muhteşem şekilde ilgileneceğiz, çocuk 3 yaşında prof. Dr. Olacak. İğrenç bir toksiklik. Toplumun beklentisi bitmez. Rahat olmak lazım.

benım bel komple yerınden oynadı galıba ölüyomm

Bedenimiz zaten bizimle konuşuyormuş. Mesela bel ağrısı olması yada bacak şişmesi. Dilinden çoğu zaman anlamıyoruz ama türkçesi çok yüklenme dinlen demekmiş. Yani bedenimizi dinlemezsek eğer olmaz demi. Acaba yanlış mı anlıyoruz dinleyince bilemedim ki

Altına imzamı atayım dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…