- 20 Şubat 2023
- 159
- 194
- 23
- 39
Yapıyorum canım ama migren de puf diye geçmesi zor. Hamilelik boyunca hep buz uyguladım ilac içmemek içinYa bir yerde izlemiştim buz koyuyorlardı bu ensede bir noktaya onu denedin mi? Ama anında geçiriyordu. Püf bir bilgiydi
Benim hassas noktamda yok. Yani pok götürse bazen umrumda olmaz. He bi de ben temizliği yapıp arkasından bana yardım etmiyorsun karnım burnumda bi de bunları yapıyorum diye söylenenlerdenim. Kendim ediyorum ama burnundan getirmeyi de ihmal etmiyorum. Memuriyeti bıraktın mı sen ben valla hamileliğin başından beri heyet raporluyum.Hamileliği sonuna kadar kullanayım bir dur gı sonra nasılsa ihale bana kalcak
İlk evlendiğimizde memurdum kuzum ve çalışıp eve geliyordum yemekti bilmem neydi birde kocam dağınıktı tam ters bana yani derli topluyum takıntı derecesinde (tabi aşıyorum şuan inşaAllah) yani bir iki üç bir baktım hiç bişi yapmamış gibi görünüyorum o zamandan salmaya başladım. Tek hassas noktam bulaşık bırakılmaması. Mutfakta bulaşığım hiç olmaz hamdolsun. Onun dışında amaaaaan purt. Hele şuan tam purt.temizlikçi tutsun banane sende sal gari. Son aylardayız etme kocana ettir.
Rabbim eş-şafi ismiyle şifalar versin canım. Yaşamayan bilemez elbet yardımcın olsunYapıyorum canım ama migren de puf diye geçmesi zor. Hamilelik boyunca hep buz uyguladım ilac içmemek için
Yaptıktan sonra ne anlamı varki kuzum anlıyor mu bari?Benim hassas noktamda yok. Yani pok götürse bazen umrumda olmaz. He bi de ben temizliği yapıp arkasından bana yardım etmiyorsun karnım burnumda bi de bunları yapıyorum diye söylenenlerdenim. Kendim ediyorum ama burnundan getirmeyi de ihmal etmiyorum. Memuriyeti bıraktın mı sen ben valla hamileliğin başından beri heyet raporluyum.
Korkma bende de oluyorKızlar bugün temizlik falan hiç oturmadım akşamda biraz alışverişe çıktım accuk orda yürüdüm belim kopuyor yani bişey olmaz dimi ilk defa yaptım böyle birşey sonrada vicdan yaptım sen hamilesin bi otur yerinde diye ama artık çok geç sanırım ellerim şişti eklem yerlerinden yukarı kadar kızardı ayaklarımı söylemiyorum bile ilk defa böyle balon gibi oldum Ya çok korkuyorum
Tabi işi gücü yaptıktan sonra anlamı olmuyor sitemlerin ama kendimi rahatlatma modu diyelimYaptıktan sonra ne anlamı varki kuzum anlıyor mu bari?
hayatımda aldığım en doğru karar adliyedeki görevimden zevkle istifa etmekti. Bir günde pişman olmadım istifa ettiğime. Geri dönmeyi de düşünmedim. Allah rızası için istifa ettim ve Allah da bana bir gün o işi aratmadı. Benim maaşımın kesildiği gün eşimin üzerinden aynı meblağ rızık olarak geldi bize elhamdülillah tam tefekkürlük… hatta maşaAllah kat kat fazlası geldi. Zaten er-rezzak olan Allah’tan da bir gün şüphe etmedim. Sanırım 3 sene oldu ve çalışmak lazım yok efenim kadın çalışmalı kafalı bir insanken aslında ne kadar da yıpratıldığımızı anladım. Eşimden de Allah razı olsun bana bir gün demedi ki çalışmıyorsun bir gün de ne yememden ne içmemden beni rahatsız hissettirdi zira babamdan bile para almaya alışık birisi değilim hep çalıştım ömrü hayatımda.antrenörlük yaptım 2 yıl kadar oda haftada 3 gün 2 şer saat yani beni kasmadı kadınların kendisini koruması için bir amacım vardı yani. Ayrıca asıl mesleğim bu beden eğitimi okudum o kadar yıl. Üniversiteli kızçelerim oldu
Heyet raporunu neden verdiler bu arada kuzum onu almak da zor sıkıntı ne ben kaçırmışım
Ajan mısın gamguş, sabah 4te de bir girip bakmıştım o zaman nerelerdeydin??E evdekiliyakat giz gunaydin
Rabbim bedenen ve ruhen şifalar versin canım benim sende az şeyler yaşamamışsın inşaAllah kolaylıkla sağlıkla afiyetle bebişini kucağına sorunsuz şekilde alırsınTabi işi gücü yaptıktan sonra anlamı olmuyor sitemlerin ama kendimi rahatlatma modu diyelimiş konusunda hakkında hayırlısı olsun seni yıpratmış belli insan kendinden bişeyler vermeye başladıysa iş hayatı çekilir dert olmuyor valla. Eşinde sağolsun bir gün aratmamış o günlerini. Canım sen 2023 te düşük yaptım. Herşey yolunda giderken kalp atışı falan işyerinde kanamam oldu. Takibimi yapan doktor şuanda da takibi yapan doktorum bu hamileliğimde de 3 ay kanamam oldu yattım bir de ne ağrılar çektim . Kanama ne ki doğuruyorum sanıyordum. Biz bebek gitti gidecek diyorduk. Doktorum hala der düşüreceksin diye her aradığında telefona öyle bakıyordum diye. Sonra tutundu o gün bugündür beni işe göndermez. Riske atamayız der verir heyet raporunu. Sağolsun canım doktorum ama o doğurtamayacak işte bebeğin durumundan dolayı tam teşekküllü hastane olması lazım son aylarda devlete geçtim o durumda sarstı beni çünkü hamilesin ve doktorunla bağın var bir anda herşey alt üst oluyor.
Az kaldı canım benzer şeyleri yaşıyoruz az daha sabır Rabbim cümlemize şifalar versin ağrılarımızı hafifletsinUyutmuyor bu kasik agrisi vajina agrisi beni mahfoldum artik
Kızlarrr bugün değişik bişey oldu belime aniden ağrı giriyor sonra geçiyor sancı mı bu kasılmamıı nedirrr
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.Rabbim bedenen ve ruhen şifalar versin canım benim sende az şeyler yaşamamışsın inşaAllah kolaylıkla sağlıkla afiyetle bebişini kucağına sorunsuz şekilde alırsınkolay değil tabi yani doktoruna alışınca gerçekten insan başkasını istemiyor vardır bunda da bir hayır az kaldı inşaAllah Rabbim hepimize sabırlar versin
Adliye, sistem, insanların bencillikleri, aptallıkları…. Orda çalışan anlar bilir. Hoş çocuk olduktan sonra zaten kendim bakmak istiyordum yine bu olacaktı muhtemelen ama ben çocuk için değil Allah için bastım istifayı. İyiki yapmışım
Ay dün bunu ben de yaptım. Eh kolay değil insan büyütüyoruz içimizde. Doğumdan sonra gidecek nasılsaKızlar az önce geçen sene ki fotograflarima baktım bi kız gibiyim çıtır biseyim, bi de dün aynada kendimi çektiğim fotoya baktım hipopotam gibiyim aşırı moralim bozuldu tavsiye etmiyorum eski fotolariniza sakın bakmayın
Dün belime normal ağrıdan farklı bir ağrı aniden saplanıyor gibi ağrıdıı sonra geçti dün 2 kere böyle oldu sancıdır herhaldekızlar sancım ağrım var diyorsunuz Ya ben sanki öyle birşey olsa anlamayacak gibi hissediyorum kendimi. Yani belli eder mi kendini normalde vücudu sırtı tötü başı sürekli ağrıyan bir insanım kendimi anlamam dinlemem diye korkuyorum. Sancı dediğimiz şey kasılma denilen şey nasıl birşey bana biri ifade edebilir mi
Ay öyle valla. Ben 3 posta da anca yıkayabildim. Balkonum yok, evde çamaşırlık var ona seriyorum mecbur. Çamaşırlıkta yer kalmadı, mandalım da bitti ama asacak çamaşırlar bitmedi her şey minnak minnak. En son ben de senin gibi askılara astım kalanlarıAyy kızlar ne yorucu bu çamaşır yıkama serme işleri. Ben ütü yapmayacağımtavsiye niteliğinde yazıyorum. Bebek askısı aldım ıslakken askıya asıp öyle kuruttum. Normalde kendi çamaşırlarımızı da öyle kurutuyorum. Hem kırışmıyor hem ütü işimi de kolaylaştırıyor.
Çok bir şey almadım sanıyordum ama yıkayınca gördüm ki hiç de az değilmiş. Hele küçük küçük çoraplar eldivenler ser ser bitmiyoryıkama işlerine girişecek kader arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum
Ya bu şey gibi aynı. Hani ailenden biri bişi der ve onu yapmazsın ama dışarıda biri aynı şeyi söyler yaparsın.Kocatepe diyince doğru, liyakat diyince sinirli oluyo bu nası iş ya djdnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?