2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bir yerde izlemiştim buz koyuyorlardı bu ensede bir noktaya onu denedin mi? Ama anında geçiriyordu. Püf bir bilgiydi
Yapıyorum canım ama migren de puf diye geçmesi zor. Hamilelik boyunca hep buz uyguladım ilac içmemek için

Benim hassas noktamda yok. Yani pok götürse bazen umrumda olmaz. He bi de ben temizliği yapıp arkasından bana yardım etmiyorsun karnım burnumda bi de bunları yapıyorum diye söylenenlerdenim. Kendim ediyorum ama burnundan getirmeyi de ihmal etmiyorum. Memuriyeti bıraktın mı sen ben valla hamileliğin başından beri heyet raporluyum.

Kızlarrr bugün değişik bişey oldu belime aniden ağrı giriyor sonra geçiyor sancı mı bu kasılmamıı nedirrr

Yaptıktan sonra ne anlamı varki kuzum anlıyor mu bari?

hayatımda aldığım en doğru karar adliyedeki görevimden zevkle istifa etmekti. Bir günde pişman olmadım istifa ettiğime. Geri dönmeyi de düşünmedim. Allah rızası için istifa ettim ve Allah da bana bir gün o işi aratmadı. Benim maaşımın kesildiği gün eşimin üzerinden aynı meblağ rızık olarak geldi bize elhamdülillah tam tefekkürlük… hatta maşaAllah kat kat fazlası geldi. Zaten er-rezzak olan Allah’tan da bir gün şüphe etmedim. Sanırım 3 sene oldu ve çalışmak lazım yok efenim kadın çalışmalı kafalı bir insanken aslında ne kadar da yıpratıldığımızı anladım. Eşimden de Allah razı olsun bana bir gün demedi ki çalışmıyorsun bir gün de ne yememden ne içmemden beni rahatsız hissettirdi zira babamdan bile para almaya alışık birisi değilim hep çalıştım ömrü hayatımda. antrenörlük yaptım 2 yıl kadar oda haftada 3 gün 2 şer saat yani beni kasmadı kadınların kendisini koruması için bir amacım vardı yani. Ayrıca asıl mesleğim bu beden eğitimi okudum o kadar yıl. Üniversiteli kızçelerim oldu

Heyet raporunu neden verdiler bu arada kuzum onu almak da zor sıkıntı ne ben kaçırmışım

Korkma bende de oluyor

Tabi işi gücü yaptıktan sonra anlamı olmuyor sitemlerin ama kendimi rahatlatma modu diyelim iş konusunda hakkında hayırlısı olsun seni yıpratmış belli insan kendinden bişeyler vermeye başladıysa iş hayatı çekilir dert olmuyor valla. Eşinde sağolsun bir gün aratmamış o günlerini. Canım sen 2023 te düşük yaptım. Herşey yolunda giderken kalp atışı falan işyerinde kanamam oldu. Takibimi yapan doktor şuanda da takibi yapan doktorum bu hamileliğimde de 3 ay kanamam oldu yattım bir de ne ağrılar çektim . Kanama ne ki doğuruyorum sanıyordum. Biz bebek gitti gidecek diyorduk. Doktorum hala der düşüreceksin diye her aradığında telefona öyle bakıyordum diye. Sonra tutundu o gün bugündür beni işe göndermez. Riske atamayız der verir heyet raporunu. Sağolsun canım doktorum ama o doğurtamayacak işte bebeğin durumundan dolayı tam teşekküllü hastane olması lazım son aylarda devlete geçtim o durumda sarstı beni çünkü hamilesin ve doktorunla bağın var bir anda herşey alt üst oluyor.

Rabbim bedenen ve ruhen şifalar versin canım benim sende az şeyler yaşamamışsın inşaAllah kolaylıkla sağlıkla afiyetle bebişini kucağına sorunsuz şekilde alırsın kolay değil tabi yani doktoruna alışınca gerçekten insan başkasını istemiyor vardır bunda da bir hayır az kaldı inşaAllah Rabbim hepimize sabırlar versin

Adliye, sistem, insanların bencillikleri, aptallıkları…. Orda çalışan anlar bilir. Hoş çocuk olduktan sonra zaten kendim bakmak istiyordum yine bu olacaktı muhtemelen ama ben çocuk için değil Allah için bastım istifayı. İyiki yapmışım

Selam bütün ağrılı sızılı yaralı anneler bugün hepimiz için bol tekmeli ağrısız sızısız bir gün olsun psikolojik olarak güçlü hissedeceğimiz şeyler yapmak nasip olsun. negatif şeylerden ve insanlardan uzak bir gün olsun
Amin

Dün yaDığıma kimse cevap vermemiş aynı bu şekilim gece gece korkmuştum sancı geldi sandım doğurcam sandım ne seneryolar kurdum
Kızlarrr bugün değişik bişey oldu belime aniden ağrı giriyor sonra geçiyor sancı mı bu kasılmamıı nedirrr

Eklentiler

• IMG_2315.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 27
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Bende kendim büyütmek istiyorum bakalım nasıl olacak süreç benim görümcemde adliyede gerçekten çekilecek dert değil bi de tabi çalıştığın insanlarda önemli. Bi de yaş ilerledikçe artık kafa kaldırmıyor. Birşey soracağım burda olan herkes tüp bebek mi yoksa doğal tüp karışık mı benim tüp bebek

kızlar sancım ağrım var diyorsunuz Ya ben sanki öyle birşey olsa anlamayacak gibi hissediyorum kendimi. Yani belli eder mi kendini normalde vücudu sırtı tötü başı sürekli ağrıyan bir insanım kendimi anlamam dinlemem diye korkuyorum. Sancı dediğimiz şey kasılma denilen şey nasıl birşey bana biri ifade edebilir mi

Ay dün bunu ben de yaptım. Eh kolay değil insan büyütüyoruz içimizde. Doğumdan sonra gidecek nasılsa

Dün belime normal ağrıdan farklı bir ağrı aniden saplanıyor gibi ağrıdıı sonra geçti dün 2 kere böyle oldu sancıdır herhalde

Ay öyle valla. Ben 3 posta da anca yıkayabildim. Balkonum yok, evde çamaşırlık var ona seriyorum mecbur. Çamaşırlıkta yer kalmadı, mandalım da bitti ama asacak çamaşırlar bitmedi her şey minnak minnak. En son ben de senin gibi askılara astım kalanları Çok şükür dün iti işlerimi hallettim.

Ama gözümden kaçan bir iki şey olmuş, onları da halledeceğim, ufak şeyler kalmış arada derede. Bugün yerleştirmeye başlıyorum nasipse dolabını eşyalarını Hafta sonu da hastane çantamı hazırlayacağım.

Kocatepe diyince doğru, liyakat diyince sinirli oluyo bu nası iş ya djdnd
Ya bu şey gibi aynı. Hani ailenden biri bişi der ve onu yapmazsın ama dışarıda biri aynı şeyi söyler yaparsın.

Misal benim kocam bunu çok yapar. Şöyle değil böyle yap derim yapmaz.Sonra dışarıdan aynı şeyi bir başkası söyler, gelip bana sanki ben hiç ona söylememişim gibi bu böyle yapılması gerekiyormuş diye anlatır dxcfghjkmlö

Ümüğünü sıkıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…