- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay ben da Mart ayında azıcık süsleneyim foto çekileyim istiyorum koca göbeğimle hatıra kalsın diye.Ahahahah ben resim bi tane çektim hatıra kalsın diye eski çıtır halime dönünce vaybe ne yemişim böyle demek için
Çok teşekkür ederimmSimge dumanın gebelikte kaburga ağrılarına son diye bir egzersizi var bana çok iyi geliyordu gerçekten ardına da bir duş patlatıyodum pammbık gibi oluyordum. Çok zor gerçekten canım Allah'ım kolaylık versin hepimize
Demek ki normal ağrının dışında birşey ki sen anlamışsın ay umarım zamanında olur bu durum ve umarım anlarım herşeyi öteleme gibi bir durumum oluyor bazen sonra giderim sonra yaparım gibiDün belime normal ağrıdan farklı bir ağrı aniden saplanıyor gibi ağrıdıı sonra geçti dün 2 kere böyle oldu sancıdır herhalde
Ben bundan aldım. Arkadaşımda vardı bundan baya memnundu. Çok pahalı bir şey almaya gerek yok dedi.Kızlar ben bebek telsizi ve ana kucağı alcam onlar kaldı aklımda bi. Bebek telsizi alıp deneyip beğenen oldu mu? Ana kucağı alanlar hangi marka aldı. Yarın onları alıp bi şeyler almayı düşünmeden geçireyim martı istiyorum
Bugğn ramdevum var sorcam doktora aniden bıçak saplıyorlar gibi hissettim belimdenDemek ki normal ağrının dışında birşey ki sen anlamışsın ay umarım zamanında olur bu durum ve umarım anlarım herşeyi öteleme gibi bir durumum oluyor bazen sonra giderim sonra yaparım gibişimdi nasılsın
Karışık canım tüp bebek bildiğim kadarıyla az hattaAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Bende kendim büyütmek istiyorum bakalım nasıl olacak süreç benim görümcemde adliyede gerçekten çekilecek dert değil bi de tabi çalıştığın insanlarda önemli. Bi de yaş ilerledikçe artık kafa kaldırmıyor. Birşey soracağım burda olan herkes tüp bebek mi yoksa doğal tüp karışık mı benim tüp bebek
Normalden değişik bir ağrı ise, az sürüyorsa, belden giriyorsa hayırlı olsun yeni yalancı sancılarınDün belime normal ağrıdan farklı bir ağrı aniden saplanıyor gibi ağrıdıı sonra geçti dün 2 kere böyle oldu sancıdır herhalde
Yalancı öı gerçek mi doğuruyormuyumNormalden değişik bir ağrı ise, az sürüyorsa, belden giriyorsa hayırlı olsun yeni yalancı sancılarıntam doktorumun tarif ettiği sancıyı yaşamışsın canım.
O kadar fazla mı giriyor kız böyle adet sancısından halliceymiş herhalde benim de belden giriyor 10 gündür ama hafif acaba o o değil mi diyorum siz anlattıkçaYalancı öı gerçek mi doğuruyormuyumdün çok korktum ya ilk kez oldu birde
İlk defa girmemin verdiği bir korku bardı sol tarafımdan burdu ilki kısa geçti diğeri uzun biraz haber ederim canımO kadar fazla mı giriyor kız böyle adet sancısından halliceymiş herhalde benim de belden giriyor 10 gündür ama hafif acaba o o değil mi diyorum siz anlattıkçakontrolden sonra haber et bize kız
Bir çok şeyi ilk defa yaşıyoruz normal canım hayırla git gelİlk defa girmemin verdiği bir korku bardı sol tarafımdan burdu ilki kısa geçti diğeri uzun biraz haber ederim canım
Ay aşk olsunnn. Kız dün bütün gün valiz hazırladım sonrası da yolculuktu zaten gece 1’de indim Katar’a. Şimdi de mesajları okuyup bitirdim 10 sayfa ama bize komaz
Bu benim hamileliğimin 4.5. ayında suratıma tokat gibi çarpmıştı. Hepimiz yaşıyoruz bu gibi durumları. Çok verip verip karşılığını alamadığımız aşırı yakınım dediğimiz insanlarla doldurmuşuz çevremizi.Bir arkadaşımı tüp bebek sürecimde dahil aylarca dinledim dinledim dinledim en sonunda hep aynı muhabbetler yüzünden en son dedim ki beni anlaman lazım sende hamilesin ve son aylarıma girdim beni geriyorsun bebeğimi düşünmek zorundayım dedim. Sen güçlüsün ama tarzı cevap aldım. Sonra geçen hafta ben bir telaşla hastaneye gittim hatırlarsanız onu anlatmak istedim kendisine lafı ağzıma tıktı ve 1 hafta geçti nasılsın diye aramıyor bile. Ben böyle nankörlük bencillik görmedim arkadaş. Kaç defa uzaklaşmayı denedim psikolojimi bozuyor diye hep neyse dedim ihtiyacı vardır ama en çok ihtiyacım olan dönemde bile bile yok. Mallığıma doymayayım cidden. Kendime kızıyorum. Bu kadar verici olmak zorundamıydın diye. Ben bu kız yüzünden transferimin ilk günü panik atak geçirdim ya. Ayyyyy mal ben maaaal
Kiz yazimi begenmissin hhaahah nerden bilcem yoksa biraz uyumusum ama hala agrim var doktoru aricam sanrm ben sen nie uyumamistnAjan mısın gamguş, sabah 4te de bir girip bakmıştım o zaman nerelerdeydin??
Hafifledi mi ağrıların biraz?
Sağol şekeriimBir çok şeyi ilk defa yaşıyoruz normal canım hayırla git gel
Uçtun mu kocişineAy aşk olsunnn. Kız dün bütün gün valiz hazırladım sonrası da yolculuktu zaten gece 1’de indim Katar’a. Şimdi de mesajları okuyup bitirdim 10 sayfa ama bize komazneyse ki çok eğlenmemişsiniz bensiz.
Uyutsa guzel olcak yoksa kucagima alicam sonucunda die die sabrettik tum acilaraAz kaldı canım benzer şeyleri yaşıyoruz az daha sabır Rabbim cümlemize şifalar versin ağrılarımızı hafifletsin
Hamilelikte bu “kimseyle uğraşamicam” kafasının gelmesi çok güzel ya. Öncesinde ben böyle aman kimseyi kırmayayım ben idare edeyim şeklinde düşünen biriydim. Hamilelikle beraber bi anda herkese karşı bi umursamazlık yüklendi bünyeye. Herhalde bu da yaratılışımızın bi parçası. Artık bize bi can emanet edildi ve ona dolayısıyla kendimize öncelik vermemiz gerekiyor.Bu benim hamileliğimin 4.5. ayında suratıma tokat gibi çarpmıştı. Hepimiz yaşıyoruz bu gibi durumları. Çok verip verip karşılığını alamadığımız aşırı yakınım dediğimiz insanlarla doldurmuşuz çevremizi.
Ben artık konuşmuyorum. Mesafeli davranıyorum bir çoğuna. Hayatımda negatiflik istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?