2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahahah ben resim bi tane çektim hatıra kalsın diye eski çıtır halime dönünce vaybe ne yemişim böyle demek için
Ay ben da Mart ayında azıcık süsleneyim foto çekileyim istiyorum koca göbeğimle hatıra kalsın diye.

23 Mart tarihinde bebiş eğitimine katılacağız eşimle. Öğlen 12'den akşam 18'e kadar sürecekmiş. Belkim o gün süslenir püslenirim. Diğer hamişler kesin süslenir, kocam demesin sonra bizimki ne hale dönmüş diye fghjnkmlöçş

Çok teşekkür ederimm bugün bakayım hemen

Dün belime normal ağrıdan farklı bir ağrı aniden saplanıyor gibi ağrıdıı sonra geçti dün 2 kere böyle oldu sancıdır herhalde
Demek ki normal ağrının dışında birşey ki sen anlamışsın ay umarım zamanında olur bu durum ve umarım anlarım herşeyi öteleme gibi bir durumum oluyor bazen sonra giderim sonra yaparım gibişimdi nasılsın

Ben bundan aldım. Arkadaşımda vardı bundan baya memnundu. Çok pahalı bir şey almaya gerek yok dedi.

Bugğn ramdevum var sorcam doktora aniden bıçak saplıyorlar gibi hissettim belimden

Karışık canım tüp bebek bildiğim kadarıyla az hatta bende tüp bebek vesilesi ile hamile kaldım

Dün belime normal ağrıdan farklı bir ağrı aniden saplanıyor gibi ağrıdıı sonra geçti dün 2 kere böyle oldu sancıdır herhalde
Normalden değişik bir ağrı ise, az sürüyorsa, belden giriyorsa hayırlı olsun yeni yalancı sancıların tam doktorumun tarif ettiği sancıyı yaşamışsın canım.

Normalden değişik bir ağrı ise, az sürüyorsa, belden giriyorsa hayırlı olsun yeni yalancı sancıların tam doktorumun tarif ettiği sancıyı yaşamışsın canım.
Yalancı öı gerçek mi doğuruyormuyum dün çok korktum ya ilk kez oldu birde

kızlar hepiniz eşyaları yıkamıssınız halletmıssınız ne güzel benım daha bu haftasonu evim boyanacak komple. bebegın eşyaları posetlerde her yerde tıkışmış duruyor. bebek dolabı almıstım iade edicem paketi hıc acmadım, birine kendim yaptırıcam sunta degıl mdf olsun dedı bizimkiler. o dolap gelene kadar da eşyaları vs yıkayamam zaten. 1,5 ay var doğuma ortalama. cok sakinim, telaşsızım, halledebılecegımı düşünüyorum zamanla. kıyafetlerı yıkasam ama ütü işini en son dolap hazır olunca yapıp yerleştirsem olur dımı ?

Yalancı öı gerçek mi doğuruyormuyum dün çok korktum ya ilk kez oldu birde
O kadar fazla mı giriyor kız böyle adet sancısından halliceymiş herhalde benim de belden giriyor 10 gündür ama hafif acaba o o değil mi diyorum siz anlattıkça kontrolden sonra haber et bize kız

O kadar fazla mı giriyor kız böyle adet sancısından halliceymiş herhalde benim de belden giriyor 10 gündür ama hafif acaba o o değil mi diyorum siz anlattıkça kontrolden sonra haber et bize kız
İlk defa girmemin verdiği bir korku bardı sol tarafımdan burdu ilki kısa geçti diğeri uzun biraz haber ederim canım

M mansure97 kocanın yanına gidince buraları terkettin sanıırımmm
Ay aşk olsunnn. Kız dün bütün gün valiz hazırladım sonrası da yolculuktu zaten gece 1’de indim Katar’a. Şimdi de mesajları okuyup bitirdim 10 sayfa ama bize komaz neyse ki çok eğlenmemişsiniz bensiz.

Bu benim hamileliğimin 4.5. ayında suratıma tokat gibi çarpmıştı. Hepimiz yaşıyoruz bu gibi durumları. Çok verip verip karşılığını alamadığımız aşırı yakınım dediğimiz insanlarla doldurmuşuz çevremizi.

Ben artık konuşmuyorum. Mesafeli davranıyorum bir çoğuna. Hayatımda negatiflik istemiyorum.

Ajan mısın gamguş, sabah 4te de bir girip bakmıştım o zaman nerelerdeydin??
Hafifledi mi ağrıların biraz?
Kiz yazimi begenmissin hhaahah nerden bilcem yoksa biraz uyumusum ama hala agrim var doktoru aricam sanrm ben sen nie uyumamistn

Uçtun mu kocişine

Az kaldı canım benzer şeyleri yaşıyoruz az daha sabır Rabbim cümlemize şifalar versin ağrılarımızı hafifletsin
Uyutsa guzel olcak yoksa kucagima alicam sonucunda die die sabrettik tum acilara

Hamilelikte bu “kimseyle uğraşamicam” kafasının gelmesi çok güzel ya. Öncesinde ben böyle aman kimseyi kırmayayım ben idare edeyim şeklinde düşünen biriydim. Hamilelikle beraber bi anda herkese karşı bi umursamazlık yüklendi bünyeye. Herhalde bu da yaratılışımızın bi parçası. Artık bize bi can emanet edildi ve ona dolayısıyla kendimize öncelik vermemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…