Ay uçtumUçtun mu kocişine
Akıllı insan işte hemen kesip atıyor ben mallığıma doymayayım yaniBu benim hamileliğimin 4.5. ayında suratıma tokat gibi çarpmıştı. Hepimiz yaşıyoruz bu gibi durumları. Çok verip verip karşılığını alamadığımız aşırı yakınım dediğimiz insanlarla doldurmuşuz çevremizi.
Ben artık konuşmuyorum. Mesafeli davranıyorum bir çoğuna. Hayatımda negatiflik istemiyorum.
Havası güzelse iyi gezin gezin bebitoyla aile boyı iyi gezmelerAy uçtumburayı hiç sevmiyodum aslında yazdan kalma bi nefret vardı havasından dolayı. Yazın burası tam bi açık hava saunası çünkü. Ama bu mevsimde güzelmiş ya rüzgar bile esiyo. Bugün dinleneyim de yarın gezmeci fistan modunu açarım
Gece uyuyamıyorsan gün içerisinde şekerlemeler yap kuzum vaktin varsa yani uykusuzluk insanın psikolojisini başlı başına bozuyorUyutsa guzel olcak yoksa kucagima alicam sonucunda die die sabrettik tum acilara
VAlla oyle uyurum namazdan sonra artik azcikGece uyuyamıyorsan gün içerisinde şekerlemeler yap kuzum vaktin varsa yani uykusuzluk insanın psikolojisini başlı başına bozuyor
Canım küçüklüğümden beri migrenim var benim de. Baya ağır ilaçlar kullanıyordum hamilelikten önce. Hatta hamile kalmaktan korkum sırf bu yüzdendi. Ben onca ay ilaçsız nasıl yaparım. Migren ayrı alerjilerim ayrı diye.Yapıyorum canım ama migren de puf diye geçmesi zor. Hamilelik boyunca hep buz uyguladım ilac içmemek için
Hahah of evet tam öyle. Ben de götümden sıkmıyom, okuyom araştırıyom da size öyle geliyom bebeklerim benim, güzel karılarYa bu şey gibi aynı. Hani ailenden biri bişi der ve onu yapmazsın ama dışarıda biri aynı şeyi söyler yaparsın.
Misal benim kocam bunu çok yapar. Şöyle değil böyle yap derim yapmaz.Sonra dışarıdan aynı şeyi bir başkası söyler, gelip bana sanki ben hiç ona söylememişim gibi bu böyle yapılması gerekiyormuş diye anlatır dxcfghjkmlö
Ümüğünü sıkıcam.
Bir şey olmaz canım, yıka kaldır müsait oldukça ütüler yerleştirirsin telaş edecek bir şey yok, kimse telaştan da yapmadı bence zaten hani ağırlaşmadan halledelim kafasıyla giriştik genel olarak. Sadece sürpriz olursa zorda kalma diye hurca, plastik kutuya sığacak birkaç parça şeyi yıkayıp dolaba atardım ben senin yerinde olsam. Benim de senin gibiydi çünkü, o poşetlerden alıp ayırmak ilk üç ay kullanacakları, sonraki kullanacakları vs bile başlı başına bir iş. Toplu olunca insanın gözünde de büyüyorkızlar hepiniz eşyaları yıkamıssınız halletmıssınız ne güzel benım daha bu haftasonu evim boyanacak komple. bebegın eşyaları posetlerde her yerde tıkışmış duruyor. bebek dolabı almıstım iade edicem paketi hıc acmadım, birine kendim yaptırıcam sunta degıl mdf olsun dedı bizimkiler. o dolap gelene kadar da eşyaları vs yıkayamam zaten. 1,5 ay var doğuma ortalama. cok sakinim, telaşsızım, halledebılecegımı düşünüyorum zamanla. kıyafetlerı yıkasam ama ütü işini en son dolap hazır olunca yapıp yerleştirsem olur dımı ?
Uyku sersemi naptığımı da bilememişimKiz yazimi begenmissin hhaahah nerden bilcem yoksa biraz uyumusum ama hala agrim var doktoru aricam sanrm ben sen nie uyumamistn
Ay bende son zamanlarda oyleyimUyku sersemi naptığımı da bilememişim
bana iki üç günde bir kalk lan yeter yattığın uyanması geliyor uyuduktan üç saat sonra cin gibi uyanıp dizi mizi izleyip tekrar uyuyom, iki saat sonra tekrar uyanıp tekrar dizi falan izliyom. Böyle böyle bir bakmışım saat 9 olmuş, uyuduğumdan da bişiy anlamıyom sabah da sinirli oluyom
Lohusalıkta sinirli olucağı şimdiden belli olanlar eklesin karşimAy bende son zamanlarda oyleyimagzim burnum birbirine karismis hissettiriyor o durum bana
Arti 1Lohusalıkta sinirli olucağı şimdiden belli olanlar eklesin karşim
Bu mevsimde çok güzeldir ha, ben bir kere bu mevsimde gitmiştim Doha’da deniz kenarında çok güzel bir yere götürmüşlerdi böyle açık hava avm + kültür merkezi gibi bi yerdi ama tabi ki adını hatırlamıyorum. İyi gezmeler, kocanla güzel vakit geçir, biz de çok eğlenmiycez sözAy uçtumburayı hiç sevmiyodum aslında yazdan kalma bi nefret vardı havasından dolayı. Yazın burası tam bi açık hava saunası çünkü. Ama bu mevsimde güzelmiş ya rüzgar bile esiyo. Bugün dinleneyim de yarın gezmeci fistan modunu açarım
ay sanki geçen gelmemde gitmiştik öyle bi yere ama ben de adını unuttum sjdkjf yine burdayım ama gezcem diye mahrum kalamam litfenBu mevsimde çok güzeldir ha, ben bir kere bu mevsimde gitmiştim Doha’da deniz kenarında çok güzel bir yere götürmüşlerdi böyle açık hava avm + kültür merkezi gibi bi yerdi ama tabi ki adını hatırlamıyorum. İyi gezmeler, kocanla güzel vakit geçir, biz de çok eğlenmiycez söz
Önce bu mesajı gördüm sonra şu tiviti:Benimki şu an yan duruyor, bu gittiğimde “hocam bunları nasıl çekip çıkarıyorsunuz yan dururken eheheh” dedim, “nasıl biliyor musun, elimizi kürek gibi sokup orda düzeltiyoruz çekiyoruz” dedi. Ehehehe diye sırıtarak soran benim anlık değişimim:
Rahatlarını bozuyoruz demekKarusel Bende dun yaptigimda temizlkk hickirik tuttu bebemi hahaha
Ohhh misssAy uçtumburayı hiç sevmiyodum aslında yazdan kalma bi nefret vardı havasından dolayı. Yazın burası tam bi açık hava saunası çünkü. Ama bu mevsimde güzelmiş ya rüzgar bile esiyo. Bugün dinleneyim de yarın gezmeci fistan modunu açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?