2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Uçtun mu kocişine
Ay uçtum burayı hiç sevmiyodum aslında yazdan kalma bi nefret vardı havasından dolayı. Yazın burası tam bi açık hava saunası çünkü. Ama bu mevsimde güzelmiş ya rüzgar bile esiyo. Bugün dinleneyim de yarın gezmeci fistan modunu açarım

Akıllı insan işte hemen kesip atıyor ben mallığıma doymayayım yani

Havası güzelse iyi gezin gezin bebitoyla aile boyı iyi gezmeler

Yapıyorum canım ama migren de puf diye geçmesi zor. Hamilelik boyunca hep buz uyguladım ilac içmemek için
Canım küçüklüğümden beri migrenim var benim de. Baya ağır ilaçlar kullanıyordum hamilelikten önce. Hatta hamile kalmaktan korkum sırf bu yüzdendi. Ben onca ay ilaçsız nasıl yaparım. Migren ayrı alerjilerim ayrı diye.

Migrenin malum çeşitleri var. Sanırım bendekinin tedavisini yanlışlıkla bulmuş olabiliriz. Hamileliğin ilk aylarında malum daha magnezyum falan vermiyordu doktorlar vitamin vs. 2 koca ay her allahın günü migren ağrısı çektim. Karanlıkta kaldım tüm gün başım kopsun da rahatlayım artık diyordum.

Kafaya buz uygulamalar, nane yağı koklamalar, migren bandı, başıma patates bağlamalar, eşim her gün masaj yapardı kafama. Yani dedim ölüyorum herhalde.

Bir gün doktora bacak ağrılarımı söylediğimde bana magnezyum yazdı. Magnorm diye. Onu kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra bende migren ağrıları tamamen geçti. Mucize gibiydi. Her gün mutlaka ne olursa olsun 1 tane içiyorum. Bazı günler 2 tane içtiğim de oluyor Magnezyumu.

Eğer her gün içmiyorsan mutlaka tüketmeni tavsiye ederim. Migren hastalarının tedavisinde kullanılıyormuş meğer araştırdığımda karşıma çıktı bir sürü şey.

Ama dediğim gibi migrenin çeşitleri var, sendeki başka bir şeyin eksikliğinen de kaynaklanıyor olabilir.

Hahah of evet tam öyle. Ben de götümden sıkmıyom, okuyom araştırıyom da size öyle geliyom bebeklerim benim, güzel karılar

Arada sıksana ümüğünü hizaya gelsin

Bir şey olmaz canım, yıka kaldır müsait oldukça ütüler yerleştirirsin telaş edecek bir şey yok, kimse telaştan da yapmadı bence zaten hani ağırlaşmadan halledelim kafasıyla giriştik genel olarak. Sadece sürpriz olursa zorda kalma diye hurca, plastik kutuya sığacak birkaç parça şeyi yıkayıp dolaba atardım ben senin yerinde olsam. Benim de senin gibiydi çünkü, o poşetlerden alıp ayırmak ilk üç ay kullanacakları, sonraki kullanacakları vs bile başlı başına bir iş. Toplu olunca insanın gözünde de büyüyor

Kiz yazimi begenmissin hhaahah nerden bilcem yoksa biraz uyumusum ama hala agrim var doktoru aricam sanrm ben sen nie uyumamistn
Uyku sersemi naptığımı da bilememişim

bana iki üç günde bir kalk lan yeter yattığın uyanması geliyor uyuduktan üç saat sonra cin gibi uyanıp dizi mizi izleyip tekrar uyuyom, iki saat sonra tekrar uyanıp tekrar dizi falan izliyom. Böyle böyle bir bakmışım saat 9 olmuş, uyuduğumdan da bişiy anlamıyom sabah da sinirli oluyom

Ay bende son zamanlarda oyleyim agzim burnum birbirine karismis hissettiriyor o durum bana

Bu mevsimde çok güzeldir ha, ben bir kere bu mevsimde gitmiştim Doha’da deniz kenarında çok güzel bir yere götürmüşlerdi böyle açık hava avm + kültür merkezi gibi bi yerdi ama tabi ki adını hatırlamıyorum. İyi gezmeler, kocanla güzel vakit geçir, biz de çok eğlenmiycez söz

ay sanki geçen gelmemde gitmiştik öyle bi yere ama ben de adını unuttum sjdkjf yine burdayım ama gezcem diye mahrum kalamam litfen

Önce bu mesajı gördüm sonra şu tiviti:

Eklentiler

• IMG_6322.webp
    36 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Ohhh misss bizim yerimizede gez dolas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…