2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar bu arada uçağa binerken kimse bana rapor sormadı raporum vardı halbuki yanımda. Bence karnım da gayet belli oluyo artık neden umursamadılar anlamadım. Uçağa binince koltuğum ortada diye hostese ben söyledim koridor tarafına geçtim. Ara ara gelip nasılsınız diye sordular o kadar.

Yatak odasının camından zorlayınca şöyle bi yer görünüyo. Ben de her ordan baktığımda karikatürdeki gibi hissediyorum sjdkkfkf

Eklentiler

• IMG_6323.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_6325.webp
    38 KB · Görüntüleme: 66
bunu umursarsak business uçurmak zorunda kalırız demiş olmasınlar

cok mantıklı geldı ben de yapayım dedıgın gıbı en azından köşede durur temız sekılde. tesekkur ederım canım

Ya kızlar siz bu avokadoyu nasıl gönüllü yiyorsunuz bebeğe kilo aldırıyor diye çok okuyunca deneyeyim dedim ama nooo!!! Hiç keyifli değil. Zeytinyağı limon koydum dereotu ekleyip salata yaptım gene de sevemedim. Başka tarif deneyen var mı 2 buçuk tane var bari onları isteyerek yiyeyim.

Biber domates salçası (ev salçası olursa tadından yenmez), labne ya da süzme peynir gibi bi peynir, azıcık zeytinyağı ve avokado. Ama avokado böyle ezilcek kıvamda olması lazım. Bu haliyle ben bayıla bayıla yiyorum ayrıca domates salçasındaki likopenle beraber avokadonun faydası da artıyomuş

Sağol kuzum yarın da öyle deneyeyim

sertken mi yiyorsun acaba, o zaman hiç yenmiyor çünkü iğrenç oluyor. yumuşak olması lazım, sürülebilir kıvam ideali. domates ve kapya biberi ufak ufak doğrayıp biraz limon biraz tuzla denemeni öneriyorum. taze soğan da ekleyebilirsin aromatik olarak, yakışıyor hehe.

Yok canım yumuşaktı. Damak tadıma uymuyor. Taze soğan severim evde var bir diğer gün de onu yapayım öyle öyle bitiririm artık diğer kızların da farklı tarifleriyle ben o avokadoları bitiririm.

Yok canım yumuşaktı. Damak tadıma uymuyor. Taze soğan severim evde var bir diğer gün de onu yapayım öyle öyle bitiririm artık diğer kızların da farklı tarifleriyle ben o avokadoları bitiririm.
ya tek başına çok abartılacak bir tadı yok zaten ama ekmek üstü güzel olan bir şey. sert beyaz peynirle karıştırıp biraz karabiberi kırmızı biber falan ekleyip meze gibi yapıp yine ekmek üstü yiyebilirsin

Kız ben seni 1 hafta girmezsin kocanla kavuştay yaşayacağınız için diye düşünmüştüm

Öncelikle avokado olgun yani yumuşamış olmalı yoksa yiyemem ben de.

İkinci olarak ben de salatada falan yiyemiyorum. 2 farklı şekilde tüketiyorum. Bu ikisini çok severim. Eşimde bu şekilde yiyebliyo.

1) Kızarmış ekmek üstüne sürüyorum yanında yumurta, peynir ile tüketiyorum.

2) Soğuk sandiviç yapıyorum bazen. Arasına istediğimi koyup avokado da koyup yiyorum.

Tamam baby bunu da ekliyorum tariflerime

Dümdüz ısırıp yıyom ama olmayınca yenmıyor ıyıce olması lazım

ben de kaç gundur bi olduramadım ya her gun yıyodum ne guzel bakım bugun olmuslar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…