2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün Şubat ve Mart annelerinin korkulu rüyası artık gün 29 Şubat. Kimse bugün doğurmak istemiyor

Ancak aralarda isteyenini de gördüm. Modern Family dizisinde bir adam var cameron diye. 29 Şubat'ta doğmuş. Normalde 40. yaşını kutlaması gerekirken 10. yaş partisi düzenliyordu fgvhbjnkm

Balla tüketebilirsin canım kızarmış ekmeğin üzerine avakadoyu sürrr püre hâlinde üzerine de bal

Her gecem bir önceki geceden daha zor geçmeye başladı gece 4 e kadar uyuyamadm, dün gece ilk okkalı sancimi çektim ve ben o 15 saniyede normal doğum yapmayacagima karar verdim.
Bence öyle düşünme ya. Doğum sırasında salgılanan ve işimizi kolaylaştıracak bir dolu hormon var. Bedenimiz bunu yapabilecek güçte zihnini böyle düşüncelerle doldurma şimdiden

Bence öyle düşünme ya. Doğum sırasında salgılanan ve işimizi kolaylaştıracak bir dolu hormon var. Bedenimiz bunu yapabilecek güçte zihnini böyle düşüncelerle doldurma şimdiden
Yok bende anksiyete var zaten ben sezeryan istiyordum, ama artık emin oldum , he olur suyum gelir acilmam olur o saatten sonra sezeryana donmem mecbur çekerim ama öbür türlü no.

Yok bende anksiyete var zaten ben sezeryan istiyordum, ama artık emin oldum , he olur suyum gelir acilmam olur o saatten sonra sezeryana donmem mecbur çekerim ama öbür türlü no.
Tabi ki nasıl kendini daha iyi hissedeceksen, kendini en iyi sen bilirsin

kaynanamla gorumceme cok pis kuruluyorum patlamam cok yakin
Kaynanamla kayinpederime aşırı kurtuluyorum patlamama son 1 hafta o da max. Aşırı sinirli ve ofkeliyim son son sessiz kalıyorum hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman.

Kaynanamla kayinpederime aşırı kurtuluyorum patlamama son 1 hafta o da max. Aşırı sinirli ve ofkeliyim son son sessiz kalıyorum hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman.

Deli ediyorlar lan bi kere bebek nasil diye sormadi o gprumce musvettesi .. sidik yaristirip daha bu iyi gunlerinnnnn diye diye sokcam snn iyi gunlerine diecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…