ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Benimkilerinde söz verip yapmadıkları var, haksız oldukları icin beni arayıp soramiyorlar ama ben öyle bir sorucam ki son son bekliyorum hadi bakalımmmmmm.Deli ediyorlar lan bi kere bebek nasil diye sormadi o gprumce musvettesi .. sidik yaristirip daha bu iyi gunlerinnnnn diye diye sokcam snn iyi gunlerine diecem
Sarımsaklı şeyleri seversen sarımsak ezerek zeytinyağı tuz şeklinde de yapabilirsin ekmeğine surersin, ya da peynirle aynı şekilde püre haline getirerek surebilirsin :)Ya kızlar siz bu avokadoyu nasıl gönüllü yiyorsunuzbebeğe kilo aldırıyor diye çok okuyunca deneyeyim dedim ama nooo!!! Hiç keyifli değil. Zeytinyağı limon koydum dereotu ekleyip salata yaptım gene de sevemedim. Başka tarif deneyen var mı 2 buçuk tane var bari onları isteyerek yiyeyim.
of işin çok zor ya, seni çok iyi anlıyorum ve kolay gelsin demekten başka bir şey diyemiyorum. ne tarafta bakıyorsunuz lokasyon olarak? bizim en son emlakçı bayağı düzgün bir kadın çıkmıştı, komşum aynı zamanda. kadıköy civarında bakıyorsanız önerebilirim.Biz ev arıyoruz ve sanırım en sevmediğim meslek grubu emlakçılar, umarım içinizde yoktur. İstanbul’daki emlak piyasası: 3 kira depozitler, dolarla ya da yıllık ödemelerle dolu. Pazarlık yokBebişin kısmetine umarım bir yer buluruz. Deprem sonrası arıyoruz, bul bulabilirsen. Sizin kvlere patlama gibi bende bir emlakçıya patlıcam galiba
Sence anlicaklar mi zhsjsjsYarın wp hikayeme bunu aticam ama o kadar arsizlar ki anlayacaklarini sanmiyorum:)
Patla kiz butun kotu insanlarin cani cehennemeBiz ev arıyoruz ve sanırım en sevmediğim meslek grubu emlakçılar, umarım içinizde yoktur. İstanbul’daki emlak piyasası: 3 kira depozitler, dolarla ya da yıllık ödemelerle dolu. Pazarlık yokBebişin kısmetine umarım bir yer buluruz. Deprem sonrası arıyoruz, bul bulabilirsen. Sizin kvlere patlama gibi bende bir emlakçıya patlıcam galiba
Anlamazlarsa ve verdikleri sözleri bu 3 gün içinde tutmazlarsa 8 aylik hamile bir kadının gazabina uğrayacaklar ama ömür boyu unutamayacaklari sekildeSence anlicaklar mi zhsjsjs
Anlamazlarsa ve verdikleri sözleri bu 3 gün içinde tutmazlarsa 8 aylik hamile bir kadının gazabina uğrayacaklar ama ömür boyu unutamayacaklari sekilde
Yapmazlarsa da yapmasınlar çünkü ilk kez yaptıkları bisey değil, bu sözü de tutmazlarsa eşimin ailesini siliyorum hiç de umurumda değil.Valla bacim bunlarin yuzune tukursen ya rabbim sukur derler. Umarim sen patlamadan yaparlar sozlerini..
Tamam canım bunu da not aldım. SağolSarımsaklı şeyleri seversen sarımsak ezerek zeytinyağı tuz şeklinde de yapabilirsin ekmeğine surersin, ya da peynirle aynı şekilde püre haline getirerek surebilirsin :)
Ayni benimkiler. Nikahtan 1 ay sonra taktiği bileziği istedi kayinpeder, borcunu ödemek için. Arsız haddini bilmezler.ya bide sizinkiler de yapiormu bilmiyorum.. herseyim gozlerine batiyor kiz.. bunlar bana taki bile almamisti annemin inci seti vardi evlendikten sonra takmistim bana kv tembihlio ki bizim taktigimizi soyle. Lan benim anam olmeden once aldi arsiz senn taktigini nie diecem
Dün gece geceliğimi giyindim dizime kadar olan geceliğim atlet gibi oldu göbeğimden ne süsü püsüAy ben da Mart ayında azıcık süsleneyim foto çekileyim istiyorum koca göbeğimle hatıra kalsın diye.
23 Mart tarihinde bebiş eğitimine katılacağız eşimle. Öğlen 12'den akşam 18'e kadar sürecekmiş. Belkim o gün süslenir püslenirim. Diğer hamişler kesin süslenir, kocam demesin sonra bizimki ne hale dönmüş diye fghjnkmlöçş
Bende hiç bişi yıkamadım daha valla birbucuk ay bana çok uzak geliyor niyeysekızlar hepiniz eşyaları yıkamıssınız halletmıssınız ne güzel benım daha bu haftasonu evim boyanacak komple. bebegın eşyaları posetlerde her yerde tıkışmış duruyor. bebek dolabı almıstım iade edicem paketi hıc acmadım, birine kendim yaptırıcam sunta degıl mdf olsun dedı bizimkiler. o dolap gelene kadar da eşyaları vs yıkayamam zaten. 1,5 ay var doğuma ortalama. cok sakinim, telaşsızım, halledebılecegımı düşünüyorum zamanla. kıyafetlerı yıkasam ama ütü işini en son dolap hazır olunca yapıp yerleştirsem olur dımı ?
Ay ben çok çektim emlakcılardan sonra eşimi aldım akşam çıktık dışarı marketlere kahvelere sorduk böyle böyle direk sahibinden bulduk darısı başınaBiz ev arıyoruz ve sanırım en sevmediğim meslek grubu emlakçılar, umarım içinizde yoktur. İstanbul’daki emlak piyasası: 3 kira depozitler, dolarla ya da yıllık ödemelerle dolu. Pazarlık yokBebişin kısmetine umarım bir yer buluruz. Deprem sonrası arıyoruz, bul bulabilirsen. Sizin kvlere patlama gibi bende bir emlakçıya patlıcam galiba
ya bide sizinkiler de yapiormu bilmiyorum.. herseyim gozlerine batiyor kiz.. bunlar bana taki bile almamisti annemin inci seti vardi evlendikten sonra takmistim bana kv tembihlio ki bizim taktigimizi soyle. Lan benim anam olmeden once aldi arsiz senn taktigini nie diecem
Benimkide eşimin biriktirdiği altınları kendi takıyormuş gibi eşimin kuyumcu arkadaşından 10 bilezik alıp taktı hiç utanmadan sıkılmadan ablam annem takılar taktı. Abileri hiç bir şey yapmadı. Üstüne borçlarını ödedik. Kazık kadar adamlara eşim hep vermiş evlenmeden. Yemiş abileri hep. Sonra geri verdim onları. Şimdide aileme laf atıyor. İşte çocuğun yatağını anneanne alırmış da ablan bişi almadı mı da. Ulen sen ne yaptın bi saklama kabı aldın onu da geri istedim eltim kullansın diye. Maloş. Kv ile uzun zamandır görüşmüyorum sakindim beni şeeetttiniz düğün müğün derkenAyni benimkiler. Nikahtan 1 ay sonra taktiği bileziği istedi kayinpeder, borcunu ödemek için. Arsız haddini bilmezler.
komediler var ya besigi kiz tarafi alirmista bilmem neymiste eeee sen ne aldin ulan hicbi bok anca sen al ben sana parasini veririm ne alcam da vercen parasini pardon ? Bunlar cidden kafayi siyirmisBenimkide eşimin biriktirdiği altınları kendi takıyormuş gibi eşimin kuyumcu arkadaşından 10 bilezik alıp taktı hiç utanmadan sıkılmadan ablam annem takılar taktı. Abileri hiç bir şey yapmadı. Üstüne borçlarını ödedik. Kazık kadar adamlara eşim hep vermiş evlenmeden. Yemiş abileri hep. Sonra geri verdim onları. Şimdide aileme laf atıyor. İşte çocuğun yatağını anneanne alırmış da ablan bişi almadı mı da. Ulen sen ne yaptın bi saklama kabı aldın onu da geri istedim eltim kullansın diye. Maloş. Kv ile uzun zamandır görüşmüyorum sakindim beni şeeetttiniz düğün müğün derken
Canım ben de avakadoyu zevkle yiyemiyorum humusu çok sevdiğim için robota avakodo haşlanmış nohut sarmısak zeytinyağı ekşi ve çok az tahin ekliyorum ve karıştırıyorum yani humusun içine avakado koyuyorum enfes bir meze çıkıyor ortaya öyle tüketebiliyorum.Ya kızlar siz bu avokadoyu nasıl gönüllü yiyorsunuzbebeğe kilo aldırıyor diye çok okuyunca deneyeyim dedim ama nooo!!! Hiç keyifli değil. Zeytinyağı limon koydum dereotu ekleyip salata yaptım gene de sevemedim. Başka tarif deneyen var mı 2 buçuk tane var bari onları isteyerek yiyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?