2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

komediler var ya besigi kiz tarafi alirmista bilmem neymiste eeee sen ne aldin ulan hicbi bok anca sen al ben sana parasini veririm ne alcam da vercen parasini pardon ? Bunlar cidden kafayi siyirmis
Neyse sakinim geçti. Geçti. O günler geride kaldı. Nefes al nefes ver nefes al nefes ver

Bizim almancı ev sahibi de başta “devlet ne diyosa o” deyip şimdi düzenleme istemiş. İşin kötüsü biz Türkiye’de değiliz bu sefer de. Yarın kardeşim gidip görüşecek inşallah çok abartmazlar.

ya sanki cok kendileri o sözde adetlerine uyuyolar da nikah zamanı vs .. yeri gelince yatagı anane alır demeyı bılıyorlar ne ılgınc. demek bunların hepsi böyle.

Benım de kv bebek öncesi bebek olsun herseyı ben alcam ben yapıcam hadi filan diyordu. uzak şehirlerdeyız. Bebek haberi verdik 8 aydır daha hıc ne lazım ne yaptınız diye sormadı. 1 çorap bıle yok :) durumları da baya iyi. bu arada kimseye güverenerek yapmadım zaten kimseden bısı ıstemem o anlamda asla. annemler ama durumları normal emekli maası sureklı bebek ihtiyacı için para veriyorlar kabul etmesem alınıyorlar. onların verdıklerı ıle aldık bırcok seyi. eşim de farkedıyor ama asla laf söylemez o anlamda ailesine. görüyor olması yeterli benım ıcın. 2 ay önceye kadar fılan cok içerliyordum ağlıyordum kafaya takıyordum simdii aslaaa düşünmüyorum bile. nikahta hayır görmedık sımdı neden görelim ki yani. mesafe en guzeli benim için.

Sezaryen olucak analar anesteziyi genel mi epidural mi tercih ediceksiniz? Doğum şeklim belli değil ama sezaryen olursa şayet panik atağım var epiduralde nasıl olurum bilmiyorum ama genel anestezide de ten tene temas yapılmıyo onu da yaşamak isterim napcam bilmiyorum

ya sanki cok kendileri o sözde adetlerine uyuyolar da nikah zamanı vs .. yeri gelince yatagı anane alır demeyı bılıyorlar ne ılgınc. demek bunların hepsi böyle.
aynen katılıyorum canım. Ben babamın yanında çok rahatımdır mesela geçen gün babamlara gittik babamın yanında karnımı oluşturuyorum oyyyyy oğlişim diye bana gelmiş biz babamızın yanında bu hareketleri yapamazdık siz ne rahatsınız diyor. Gelenek görenek işlerine gelince hakikaten de; Ulen senin oğulların tam mandaval bırak böyle hareketleri herşeyi yapıyorlar torunların saygısız yaaaa diye ağızlarını yaya yay konuşuyorlar hiç nir iş yapmıyorlar bana ne laf atıyorsun. Benim babam öyle şeyleri takmaz ayrıca sanane osusurda sıçarım da canım babam maşaAllah

Helal olsun sana. Avokadoyu doğal haliyle yiyen bordo berelidir benim gözümde
Sert mi acaba yediklerin olmamış olabilir mi? İyice olup yumusamadan yemiyorum ben de. Marketten aldıklarım olmamış oluyor hep. Muz/ elma gibi 1-2 meyveyle aynı poşete koyup fırında bekletiyorum 2 güne yumuşacık oluyor. Sabahlari yarım avakadoyu beyaz peynir, sarımsak, limon, tuz, zeytinyağiyla karıştırıp catalla ezip püre haline getiriyorum. Kızarmış ekmeğin üzerine sürüyorum. Yanında da ceviz yiyorum mis

evet onlar nedense bebegın sevılmesınden hatta bazı bolgelerde babaanne dedenin yanında cocukları kendı cocuklarını kucagına bıle alamazmıs ve bu suan bıle var emın ol. en guzelını yapmıssın kımseyı takamam cocugumu severken de kusura bakmasınlar kendımı kısıtlayamam. onlar kendı geleneklerı eskde kalmıs onlarınkı yanlıs onlar kendılerını guncellesın bız degıl. ayrıca zaten babanın yanında bıle sen bunu yapıyorsan o esneklıktesınızdır demek ailenle ona neymıs ona da karısmasın.

Aman bişi yapmasınlar uzak olsunlar en güzeli

Benim babam sizin gibi yapmacık ve öküz mü arkadaş biz arkadaş gibiydik hep sinemalara gittik alışverişe gittik biz böyle gördük iyiki de öyle görmüşüz bi ablamla bana baksın bi kendi oğullarına tam öküzler eşim hariç o uzaktaymış hep bunların ahlakını almamış çok şükür

Canım ben iki sezeryan oldum ikisinde de bana sormadılar ikisi de epudural oldu

Canım ben iki sezeryan oldum ikisinde de bana sormadılar ikisi de epudural oldu
Aaa nasıl sormadılar çok panik ataklık bir ortam oluyor mu peki canım epidural olanda böyle uyuşukluk tansiyon yükselmesi falan bişeyler

Aaa bende çok severim humusu bak bu da çok güzelmiş iyi fikir. İyi ki sormuşum Nisan anaları rahat olduğu kadar yaratıcı ve hamaratlar

Labneyle karıştır, ben de bi şeylerle karışınca sevmiyorum sade daha güzel bence ekmeğe yağlı bir peynirle sürerek yemek

Bis geydik teysoşlarimiz

Oğlişim 2200 gr olmuş. Yine seker nedeniyle baldir, kafa ve karın bölgesi ölçüldü, her sey tam zamanında çıktı suyu da ne az ne çok sancim da çıkmadı. Ay her sey güzel çıktı işte çok mutluyum, hepimizin böyle gitsin artık çok az kaldi H Htcecrin simdi ölçümleri degerlerimle birlikte şekerci hanima gondericem, bakalım o ne diyecek. Onu da yazarım sana.

Doktorda ultrason için karnimi açtım, dedi ki görünce "ya sizin karnınız çok güzel oldu, çok güzel yusyuvarlak". İçimden maşallah de dedim ama dışımdan "eheh de mi ben de çok sevyom" diyebildim. Sonra ebe nst miydi o, ona bağlarken açınca "oha karnınız ne güzel olmuş " dedi. Orda artık vampire sarımsak gösterir gibi maşallahı çıkarıp sallayacaktim. Ben korkuyom öyle şeyden. Ama mutlu da oldum. Oğlum beni çok güzel yaptı, keşke filler gibi iki sene hamile kalabilsek kgxkgxkgx

Beni ebe tansiyon, ürin, kilo vs bakmak için odasında bekletiyordu. Yan oda da bu sancilarin bakildigi yer. Orda bi kadın vardı, sancısı çıktı hemen taksiyle hastaneye gönderdiler. Ben tabi yan odada şekilde dinledim. Ciğer geliştirici yapılması gerekiyormuş, hastanede doğumu durdurabilirler daha çok erken falan dediler, 33. Haftadaymis kadın ama çocuğun gelesi geldi mi dinlemiyor iste. Benim de başıma gelebilirdi diye düşündüm. Bence şu vakitten sonra hepimizin başına gelebilir. Bir bakıyoruz zart sancı var, bebek doğacak haberimiz yok Allaaam hem de 29 Şubat

Yok kuzum yumuşaktı. Valla bir sürü farklı tarif oldu sağolun hepiniz. Peynir de tadını yumuşatır. Ben yoğurtla denedim bugün baktım öyle yiyemiyorum. Peynir de iyi olur öyle de denerim. Teşekkür ederim

Damak tadına uyan şeklini illa ki bulursun ben ekşiyi daha çok yakıştırıyorum avokadoya şifa olsun bebise de sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…