- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Evet evet en mantıklısı ailen geldikten sonra gitmesi olacak. Zaten iyi denk geliyor. Kardeş bu kimse yerinde duramaz zaten, Allah ailesinin de yardımcısı olsun. Allah çocuklarına bağışlasın inşallah.Amin insallah canim. Doğum 10 mart, ailem 15 martta gece gelecek.
Eşim eğer isterse ailem geldikten sonra gidebilir.
Bireysel olarak orada olmak istemesini cok iyi anliyorum. Allah korusun benim basima gelse ben de isterdim. 6 kardeşler ve o abisi ile aralarinda 1.5 yas var ikiz gibi büyümüşler. Şimdi de arkadas gibiler.
Ama işte mantiken düşününce ve ucak saatlerine bakinca orada gecirebilecegi sure 12 saat ve 2 gün yolda geçiyor. Bu da benim doguma muhtemel yalniz gitmem demek oluyor.
Normalde hemen git derdim ama suan git diyemedigim gibi gitme de diyemiyorum
Allah yüzlerine baksin 3 çocuğu var çok üzüldüm ayağının kesilme durumu var denince.
Amin Allah razı olsun canim. Eltimle konustum. Hala kanama devam ediyormuş. Kanama durmadan ameliyata alamiyorlarmis.Evet evet en mantıklısı ailen geldikten sonra gitmesi olacak. Zaten iyi denk geliyor. Kardeş bu kimse yerinde duramaz zaten, Allah ailesinin de yardımcısı olsun. Allah çocuklarına bağışlasın inşallah.
Rabbim yardımcınız olsun canım imtihanlar üst üste gelmiş eşinin abisine ve sana şifalar, Eşine de sabırlar diliyorum Rabbim kolaylaştırsınDun dönmüş mü diye bakıp bugun sezeryana alacakti canim.
Bebek dönmemiş. Ama bugun sezeryana da alamiyor çünkü bana kan sulandiriciyi birak dememisti en son Çarşamba öğlen içtim deyince birkaç gün geçmeden yapamayiz dedi.
Cumartesi yatışımı yapicaz. Pazar günü de sezeryana alacak. Her şeyin hayirlisi...
Ancak dün hastanede hocayi beklerken bir de kötü haber aldik. Esimin abisi is kazasi geçirmiş. Ayağının üzerinden is makinesi gecmis. O anki şokla eşim gitmek istedi ama az değil 1500 km yol. Dogum kapida. Abisinin bütün ailesi orada ama eşim giderse ben burada bir basimayim
Cok zor bir durumun içerisindeyiz. 8 ünite kan verilmis ve kanama durmadığı için ameliyat edememisler. Şimdilik yoğun bakimda ve 10 gun sonra ameliyata alacaklarmis
Çok geçmiş olsun güzelim, eşinin abisi tez elden toparlar umarım allah çocuklarına bağışlar, bir sakatlık çıkmadan ameliyatı atlatır inşallahDun dönmüş mü diye bakıp bugun sezeryana alacakti canim.
Bebek dönmemiş. Ama bugun sezeryana da alamiyor çünkü bana kan sulandiriciyi birak dememisti en son Çarşamba öğlen içtim deyince birkaç gün geçmeden yapamayiz dedi.
Cumartesi yatışımı yapicaz. Pazar günü de sezeryana alacak. Her şeyin hayirlisi...
Ancak dün hastanede hocayi beklerken bir de kötü haber aldik. Esimin abisi is kazasi geçirmiş. Ayağının üzerinden is makinesi gecmis. O anki şokla eşim gitmek istedi ama az değil 1500 km yol. Dogum kapida. Abisinin bütün ailesi orada ama eşim giderse ben burada bir basimayim
Cok zor bir durumun içerisindeyiz. 8 ünite kan verilmis ve kanama durmadığı için ameliyat edememisler. Şimdilik yoğun bakimda ve 10 gun sonra ameliyata alacaklarmis
GünaydınKızlar günaydın. Benim iki gündür karnım sertleşiyor, bazen bölgesel onu bebiş yapıyor anlıyorum ama çoğunlukla karnımın her tarafı sert oluyor. Nefesim kesiliyor. Başka bi yerimde bi ağrı sızı yok. Sadece arada minik minik aşağıya baskı hissediyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı? 33 olduk bu arada
Amin canim Allah razı olsunRabbim yardımcınız olsun canım imtihanlar üst üste gelmiş eşinin abisine ve sana şifalar, Eşine de sabırlar diliyorum Rabbim kolaylaştırsın
Dediğini geçen gece ben de yaşadım uyurken kustum resmen çok kötü bu mide yanmasıYarın sağlık ocağına gidip mide yanması için ilaç yazmasını isticem dün gece uykumdan nerdeyse boğularak kalktım midemden ağzıma su geldi nasıl olduysa ters mi kaçtı anlamadım nefessiz kaldım banyoya kendimi zor attım öksürük tuttu i yandan da kustum öksürükken nasıl zorlandı isem çişimi tutamadım çok kötü bir geceydi. Gece gece bu duş aldım soğuk süt içip yattım biraz iyi geldi
Amin inşallah canimÇok geçmiş olsun güzelim, eşinin abisi tez elden toparlar umarım allah çocuklarına bağışlar, bir sakatlık çıkmadan ameliyatı atlatır inşallah
Bebek için tehlikeli bir durum mu vardı onu hatırlayamadım, neden hemen almak istiyordu doktor? Böyle böyle bir durum var içimiz hiç rahat değil, başta konuştuğumuz tarihe planlayamıyorsak bile en azından 15inden sonrasına planlasak deseniz doktora olmaz mı acaba? Kesin konuşmuşsunuzdur ama belki bir başka uzmandan da fikir alınabilir diye düşünüyorum. Çünkü çok fark da yok yani beş gün sadece, senin psikolojini de göz önünde bulundurmak lazım bu kadar stres altındayken normalin üstünde zorlanmaz mısın, bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsınız inşallahDun dönmüş mü diye bakıp bugun sezeryana alacakti canim.
Tamamdır çok teşekkür ederimGünaydınDüzenli aralıklarla olmuyorsa sorun yok, hazırlık sancısı yaşıyorsun sanırım yalancı sancı dedikleri. Bir not al bakalım şu nefes kesilmeli sertleşme aralıklarını, günde kaç kere oluyor, iki sertleşme arasında ne kadar süre geçiyor, kaç saniye sürüyor? Kontrole ne zaman gidiceksin? Bir sonraki gidişinde doktoruna söyle nstye alır herhalde, ordayken anlaşılır
Amin Allah razi olsun canimHayırlısı olsun inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
Eşinin abisi içşnde geçmiş olsunnAllah şifalar versin inşallah
Ben ara ara yaşıyorum 1-2 güne geçiyor ama ishal olduğun durumlarda bol bol su içmeye özen göster canım ben kahve yiyorum iyi geliyorKızlar gunaydin 36 haftadayim ve ishal durumu yasadim yasayaniniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?