2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet en mantıklısı ailen geldikten sonra gitmesi olacak. Zaten iyi denk geliyor. Kardeş bu kimse yerinde duramaz zaten, Allah ailesinin de yardımcısı olsun. Allah çocuklarına bağışlasın inşallah.

Evet evet en mantıklısı ailen geldikten sonra gitmesi olacak. Zaten iyi denk geliyor. Kardeş bu kimse yerinde duramaz zaten, Allah ailesinin de yardımcısı olsun. Allah çocuklarına bağışlasın inşallah.
Amin Allah razı olsun canim. Eltimle konustum. Hala kanama devam ediyormuş. Kanama durmadan ameliyata alamiyorlarmis.

Kızlar günaydın. Benim iki gündür karnım sertleşiyor, bazen bölgesel onu bebiş yapıyor anlıyorum ama çoğunlukla karnımın her tarafı sert oluyor. Nefesim kesiliyor. Başka bi yerimde bi ağrı sızı yok. Sadece arada minik minik aşağıya baskı hissediyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı? 33 olduk bu arada

Rabbim yardımcınız olsun canım imtihanlar üst üste gelmiş eşinin abisine ve sana şifalar, Eşine de sabırlar diliyorum Rabbim kolaylaştırsın

Çok geçmiş olsun güzelim, eşinin abisi tez elden toparlar umarım allah çocuklarına bağışlar, bir sakatlık çıkmadan ameliyatı atlatır inşallah

Bebek için tehlikeli bir durum mu vardı onu hatırlayamadım, neden hemen almak istiyordu doktor? Böyle böyle bir durum var içimiz hiç rahat değil, başta konuştuğumuz tarihe planlayamıyorsak bile en azından 15inden sonrasına planlasak deseniz doktora olmaz mı acaba? Kesin konuşmuşsunuzdur ama belki bir başka uzmandan da fikir alınabilir diye düşünüyorum. Çünkü çok fark da yok yani beş gün sadece, senin psikolojini de göz önünde bulundurmak lazım bu kadar stres altındayken normalin üstünde zorlanmaz mısın, bilemedim

Günaydın Düzenli aralıklarla olmuyorsa sorun yok, hazırlık sancısı yaşıyorsun sanırım yalancı sancı dedikleri. Bir not al bakalım şu nefes kesilmeli sertleşme aralıklarını, günde kaç kere oluyor, iki sertleşme arasında ne kadar süre geçiyor, kaç saniye sürüyor? Kontrole ne zaman gidiceksin? Bir sonraki gidişinde doktoruna söyle nstye alır herhalde, ordayken anlaşılır

Dediğini geçen gece ben de yaşadım uyurken kustum resmen çok kötü bu mide yanması

Amin inşallah canim
Konustum tabi ki ama pazar günü özelikle benim icin gelecek pazartesiye bile birakmak istemedi.
Kordon dolanma riski yuksek oluyormuş. Bir de ayaklarinin kanala girmesi isimizi cok zorlastirir dedi. Ben malesef kilolu hamile kaldim onu da risk görüyor büyük ihtimalle.
Aslinda erken dogum da sayılmaz artik pazar gunu 37+3 oluyorum. 38.haftanin icinde normal yani. Cok da sorgulamak istemedim çünkü kafam cok dolu Rabbim hepimize hayirli zamanda saglikli doğumlar nasip etsin inşallah.

Geçen ben de kustum artık mide yanmasından dayanamayıp ama öyle böyle değil hem ağzımdan hem burnumdan fışkırdı iyice fena hale gelmeye başladı bu mide yanmaları (((

Hayırlısı olsun inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
Eşinin abisi içşnde geçmiş olsunnAllah şifalar versin inşallah

Kızlaaaaarrr selam son haftalara girdik artık maşaAllah bebişlerimiz de sağlıklı elhamdulillah şimdilik bir sıkıntımız da yol çok grup olarak bu sevindirici bir durum aslında 33-34-35 haftalar gayet güzel maşaAllah Rabbim doğumlarımızı da kolaylaştırsın hepimizin
AdChoices
ADVERTISING​
Tabi mide yanmaları, mide bulantıları, gerilmeler, kasılmaları normal karşılıyor doktorlar. Yemeklerinizi ne kadar erken yerseniz o kadar rahat ediyorsunuz ben dün çenemi tutamadım eşimin d gününde bişiler yapmışlar oda bana getirdi birer ısırık almama rağmen midem bulamdı mesela. Ne çekiyorsak çenemizden he çok acı çekenler daha çok ızgara soteye yönelse mesela daha az yanma olabilir diye düşünüyorum nacizhane

Bu arada aşı vuruldum, hemde 3 lüyfü yani, gram acımadı da ağrımadı da maşaAllah. ayyy ne kadar korkmuştum gece sol kolum kesin acıyacak diye işte herkeste herşey farklı oluyor çok fazla kişiselleştirmemek lazım demekki doğuma da öyle bakmak lazım diye düşündüm. Kimseden etkilenmemek lazım herkesin çektiği kendisine ağrısı sızısı kendisine yani.

Herkese hayırlı günler diliyorum

Bu arada Cookiee Merak ediyoruz seni

tospalak M Minikmucizem9494 difembahyaa nasılsınız? Herşey yolunda mı?

Kizlarrrr çok güzel uyudum gece hiç midem yanmadı tıkanıklık olmadı eşim diyo gece hiç horlamadin normal kullandığım yastığın nerdeyse iki katı olan bi yastik vardı görümcem demişti yastığını yüksek dene bide bu gece onla yattım öyle güzel uyudum ki tuvalete bile kalkmadim kesinlikle deneyin gece midesi olanlar çok zor çünkü uykudan miden yanması ile uyaniyordum hep

Tamamdır çok teşekkür ederim

Günaydınnnnnnn,

Bugün kontrol günüydü. 33+3 Kızım hepimizi şaşırttı. Boy 46 cm. Kilo 2392gr dedi doktor. 2 hafta önce 42cm ve 1900gr çıkmıştı. Doktora dedim acaba çok mu kilolu olacak diye, yooo normal dedi. Bu arada bebişimin başı aşağı dönmüş. Çok enteresan ne zaman döndü naptı hiç anlamıyorum. Ancak mutlu oldum. Hayırlısı bakalım. Sonra nst ye girdim. Nst için de iyi dedi doktorum. Ancak yavaştan sancılarım çıkmaya başlamış gibi geldi bana. 2 hafta sonra tekrar kontrolde bakacağız bakalım 35+3'te. Ben de durumlar böyle

Ay bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun çiçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…