2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

X xDerinMavix canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir kaynın Allah'ım dermansız dert vermesin kimseye
Bebeğini erken almasını hiç anlamıyorum bı kaç gün daha bekletse ailen gelse öyle alsa söyledin mi hiç yani zaten 15 inde geliyorlarmış az kalmış. Sen strese sokma kendini Allah'ım yardımcı olur bebeğini sağlıkla kucağına al mis kokusunu içine çek inşallah

Maşallahh dönmesine çok sevindim sende vajinal denemek istiyordun benimde nst böyle çıkmıştı biz biraz geç doğuracaklardanız herhalde böyle 39 larda falan

Tam da sezaryen olsun diye gemileri yakmışken baş aşağı dönmesi bi işaret değil de ne?

Maşallahh dönmesine çok sevindim sende vajinal denemek istiyordun benimde nst böyle çıkmıştı biz biraz geç doğuracaklardanız herhalde böyle 39 larda falan
Aynen kuzum. Mümkün ise normali denemek istiyorum. Ama hayırlısı ne ise o olsun dedim bugüne kadar. Dün gece bazı şeyler sanki canıma tak etti sabah da yazdım ya hani şimdi gel kesip alalım dese o saatte gidecektim. Çok şükür sabah bebişin iyi olduğunu görünce ve başının aşağıya döndüğünü duyunca bi motivasyonum arttı tekrar. Aylardır nelere göğüs gerdin az daha sabır dedim.

Ay hayırlısı kuzum valla. Bana da en geç 39 u görürmüşüz gibi geliyoe niyeyse. Allah bilir.

Tam da sezaryen olsun diye gemileri yakmışken baş aşağı dönmesi bi işaret değil de ne?
Ay evet kuzum ya, sabah doktor başı aşağıda diyince böyle bir afalladım, resmen gözlerim doldu. Anne benden vazgeçme geleceğim zamanı ben seçeceğim diye iletişim kurdu sanki benimle. Hayırlısı valla. Onu dedim demin, aylardır neler neler atllattım. Sona geldik, az daha sabır. ben sabredeyim de yine sezaryen derse de sorun değil zaten.

Tabi ki öyle. Sağlıkla gelmeleri her şeyden önemli ama şey demiş sanki, “Burda kararları ben veririm”

yüzünü gösterdi mi bu sefer bari

Amin canim
Söyledim ama dedigim gibi pazartesiye bile birakmak istemedi

Ay sevindim ya dönmesine minnakın maşaAllah gayet iyi gidiyorlar ya mutlu oluyorum böyle haberler alınca Rabbim sağlık huzur afiyet ve kolaylık versin canım kalan aylarımızda topumuza

Ay sevindim ya dönmesine minnakın maşaAllah gayet iyi gidiyorlar ya mutlu oluyorum böyle haberler alınca Rabbim sağlık huzur afiyet ve kolaylık versin canım kalan aylarımızda topumuza
Amin kuzum inşallah.

Herşeyin hayırlısı tabiki ama denemekten de zarar gelmez. Ben biraz sezeryandan korktuğum için de normale çok yöneliyorum ama tabiki herşeyin hayırlısı nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar

Gerçek doğum kasılmalarına hazırlanıyor vücut sürekli olmuyorsa sorun yok

MaşaAllah bebişine canım bizim yaramaz de döner inşallah

Hayırlı cumalar kızlar. Herkes mideden dert yanmış ben de aynı durumdayım mide yanması artık hat safhada. Simdiye kadar ilaçsız gelmiştim ama artık yazdircam sanırım kusturacak boyuta geldi gece gündüz yanıyor bir de aspirin kullanan kızlar doktorlarınız bıraktirdi mi. Ben dün sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…