Maşallahh dönmesine çok sevindim sende vajinal denemek istiyordunGünaydınnnnnnn,
Bugün kontrol günüydü. 33+3 Kızım hepimizi şaşırttı. Boy 46 cm. Kilo 2392gr dedi doktor. 2 hafta önce 42cm ve 1900gr çıkmıştı. Doktora dedim acaba çok mu kilolu olacak diye, yooo normal dedi. Bu arada bebişimin başı aşağı dönmüş. Çok enteresan ne zaman döndü naptı hiç anlamıyorum. Ancak mutlu oldum. Hayırlısı bakalım. Sonra nst ye girdim. Nst için de iyi dedi doktorum. Ancak yavaştan sancılarım çıkmaya başlamış gibi geldi bana. 2 hafta sonra tekrar kontrolde bakacağız bakalım 35+3'te. Ben de durumlar böyle
Ay bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun çiçekler
Eki Görüntüle 3398134
Tam da sezaryen olsun diye gemileri yakmışken baş aşağı dönmesi bi işaret değil de ne?Günaydınnnnnnn,
Bugün kontrol günüydü. 33+3 Kızım hepimizi şaşırttı. Boy 46 cm. Kilo 2392gr dedi doktor. 2 hafta önce 42cm ve 1900gr çıkmıştı. Doktora dedim acaba çok mu kilolu olacak diye, yooo normal dedi. Bu arada bebişimin başı aşağı dönmüş. Çok enteresan ne zaman döndü naptı hiç anlamıyorum. Ancak mutlu oldum. Hayırlısı bakalım. Sonra nst ye girdim. Nst için de iyi dedi doktorum. Ancak yavaştan sancılarım çıkmaya başlamış gibi geldi bana. 2 hafta sonra tekrar kontrolde bakacağız bakalım 35+3'te. Ben de durumlar böyle
Eki Görüntüle 3398134
Aynen kuzum. Mümkün ise normali denemek istiyorum. Ama hayırlısı ne ise o olsun dedim bugüne kadar. Dün gece bazı şeyler sanki canıma tak etti sabah da yazdım ya hani şimdi gel kesip alalım dese o saatte gidecektim. Çok şükür sabah bebişin iyi olduğunu görünce ve başının aşağıya döndüğünü duyunca bi motivasyonum arttı tekrar. Aylardır nelere göğüs gerdin az daha sabır dedim.Maşallahh dönmesine çok sevindim sende vajinal denemek istiyordunbenimde nst böyle çıkmıştı biz biraz geç doğuracaklardanız herhalde böyle 39 larda falan
Ay evet kuzum ya, sabah doktor başı aşağıda diyince böyle bir afalladım, resmen gözlerim doldu. Anne benden vazgeçme geleceğim zamanı ben seçeceğim diye iletişim kurdu sanki benimle. Hayırlısı valla. Onu dedim demin, aylardır neler neler atllattım. Sona geldik, az daha sabır.Tam da sezaryen olsun diye gemileri yakmışken baş aşağı dönmesi bi işaret değil de ne?
Tabi ki öyle. Sağlıkla gelmeleri her şeyden önemliAy evet kuzum ya, sabah doktor başı aşağıda diyince böyle bir afalladım, resmen gözlerim doldu. Anne benden vazgeçme geleceğim zamanı ben seçeceğim diye iletişim kurdu sanki benimle. Hayırlısı valla. Onu dedim demin, aylardır neler neler atllattım. Sona geldik, az daha sabır.ben sabredeyim de yine sezaryen derse de sorun değil zaten.
yüzünü gösterdi mi bu sefer bariGünaydınnnnnnn,
Eki Görüntüle 3398134
Tam bir Koç burcu kızı dfghjkTabi ki öyle. Sağlıkla gelmeleri her şeyden önemliama şey demiş sanki, “Burda kararları ben veririm”
Amin canimX xDerinMavix canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir kaynın Allah'ım dermansız dert vermesin kimseye
Bebeğini erken almasını hiç anlamıyorum bı kaç gün daha bekletse ailen gelse öyle alsa söyledin mi hiç yani zaten 15 inde geliyorlarmış az kalmış. Sen strese sokma kendini Allah'ım yardımcı olurbebeğini sağlıkla kucağına al mis kokusunu içine çek inşallah
Nerdeeeee, doktor yine "baaaak annesi bacak kemiği nasıl, omuriliğine bak sıra sıra" diye teselli etti vgbhnjmkölhgvyüzünü gösterdi mi bu sefer bari
Ay sevindim ya dönmesine minnakın maşaAllah gayet iyi gidiyorlar ya mutlu oluyorum böyle haberler alıncaGünaydınnnnnnn,
Eki Görüntüle 3398134
Amin kuzum inşallah.Ay sevindim ya dönmesine minnakın maşaAllah gayet iyi gidiyorlar ya mutlu oluyorum böyle haberler alıncaRabbim sağlık huzur afiyet ve kolaylık versin canım kalan aylarımızda topumuza
Herşeyin hayırlısı tabiki ama denemekten de zarar gelmez. Ben biraz sezeryandan korktuğum için de normale çok yöneliyorum ama tabiki herşeyin hayırlısı nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlarAynen kuzum. Mümkün ise normali denemek istiyorum. Ama hayırlısı ne ise o olsun dedim bugüne kadar. Dün gece bazı şeyler sanki canıma tak etti sabah da yazdım ya hani şimdi gel kesip alalım dese o saatte gidecektim. Çok şükür sabah bebişin iyi olduğunu görünce ve başının aşağıya döndüğünü duyunca bi motivasyonum arttı tekrar. Aylardır nelere göğüs gerdin az daha sabır dedim.
Ay hayırlısı kuzum valla. Bana da en geç 39 u görürmüşüz gibi geliyoe niyeyse. Allah bilir.
Gerçek doğum kasılmalarına hazırlanıyor vücut sürekli olmuyorsa sorun yokKızlar günaydın. Benim iki gündür karnım sertleşiyor, bazen bölgesel onu bebiş yapıyor anlıyorum ama çoğunlukla karnımın her tarafı sert oluyor. Nefesim kesiliyor. Başka bi yerimde bi ağrı sızı yok. Sadece arada minik minik aşağıya baskı hissediyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı? 33 olduk bu arada
MaşaAllah bebişine canım bizim yaramaz de döner inşallahGünaydınnnnnnn,
Eki Görüntüle 3398134
Seninkiyle benimki ne kadar inat çıktılar ya meraktan çatlıyorum asla göstermiyor yüzünüNerdeeeee, doktor yine "baaaak annesi bacak kemiği nasıl, omuriliğine bak sıra sıra" diye teselli etti vgbhnjmkölhgv
Benimki de benimki deSeninkiyle benimki ne kadar inat çıktılar ya meraktan çatlıyorum asla göstermiyor yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?