2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bugün rüyamda doktora gidiyordum burda yazılan her şeyi yaşadım, yatırdılar beni önce A Afratafrac nın arkadaşlarının donunu kesmelerini yaşadım, neden kesiyorsunuz ben çıkarırım iyiyim diyorum “hayır kesmemiz lazım” diyorlar, yeni korse almışım onu giymişim onu kesiyorlar. Sonra biri geliyor çatı muayenesi yapacaz diyor, ben sezaryen olacam niye çatıma bakacaksınız diyorum, bana “cahil misin amk” bakışı atıyor kadın, “açar mısınız yapmamız lazım” diyor
Onu da yaşıyorum, bakıyorum bacaklarımda her yer mosmor olmuş dayak yemişim gibi, sende yüksek tansiyon var acil bebeği alalım diyorlar kabus gibiydi o ne alaka ya diyorum morluktan tansiyonu nerden çıkardınız kimse beni dinlemiyor Kocam da çocuğu arkadaşa emanet edip odun toplamaya gitmiş bu arada bunu nerden uydurdu beynim bilmiyorum

Hashshdhshshshshshshsh en anlamli yeri kocanın odun toplamaya gitmesi olmuş

Ben bunun için çok kez ağladım, aşırı üzülüyorum ondan ayrilacakmışım gibi hissediyorum hamilelik bitsin istemiyorum bende.

Canım nasılsın doğum yaptın mı iyimisiniz

Bana corasprini 32ci hafta bıraktırdı ben dün gece yüksek yastık da uyudum hiç uyanmadim sabaha kadar midem hiç yanmadı şükür ama bugün yine de sağlık ocağında ilaç yazdırdım

“Ben parmaklanıyosam herkes parmaklansın” djkdkfkf

Ahahahaha bıçak yok mu bıçak diye gidip başı aşağı dönmüş dediğini duyunca ne sezaryeni yeaaaaa diyip çıkmak fcbhnjkmölmknjbh

Bana corasprini 32ci hafta bıraktırdı ben dün gece yüksek yastık da uyudum hiç uyanmadim sabaha kadar midem hiç yanmadı şükür ama bugün yine de sağlık ocağında ilaç yazdırdım
Ne yazdı gaviscon mu o bende hiç işe yaramıyor. Bende 32 34 haftalar arası bıraktiriyolar diye hatırlıyorum önceki gebeliklerimden.

Herşey yolunda maşallah Ne güzel doktorun seni iki hafta da bir çağırmış ben en son 31+5 de gittim bi daha 35+5 de çağırdı keşke beni de erken cagirsaydi özledim miniğimi 2 hafta daha dayanicam görmek için 23unde bir daha randevu

Ne yazdı gaviscon mu o bende hiç işe yaramıyor. Bende 32 34 haftalar arası bıraktiriyolar diye hatırlıyorum önceki gebeliklerimden.
Evet onu yazdı ilk defa kullanicam ben umarım bende işe yarar

7.günün sonunda çok şükür iyiyim, bebiş de iyi birbirimize alışma aşamasındayız güzel gidiyor çok zor hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum ki doğurunca onların hepsi geçti geçecek biraz sabır

Ay evet insan özlüyo böyle kontrol günlerinde motivasyonu artıyo resmen insanın.

Ay evet insan özlüyo böyle kontrol günlerinde motivasyonu artıyo resmen insanın.
Benim artık motivasyonum artmıyor acaba beni acil doğuma alırlar mı korkusu yüklendi iki kontroldür hatta 37 de çağırdı ama ben 38 de gidecem bunu yaşayan oldu mu acep hazırlıksız yakalanmak beklemediğin bir anda hastane de birdenbire seni doğuma almaları bir tuhaf hissettiriyor bana sizi bilemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…