Hashshdhshshshshshshsh en anlamli yeri kocanın odun toplamaya gitmesi olmuşAy bugün rüyamda doktora gidiyordum burda yazılan her şeyi yaşadım, yatırdılar beni önce A Afratafrac nın arkadaşlarının donunu kesmelerini yaşadım, neden kesiyorsunuz ben çıkarırım iyiyim diyorum “hayır kesmemiz lazım” diyorlar, yeni korse almışım onu giymişim onu kesiyorlar. Sonra biri geliyor çatı muayenesi yapacaz diyor, ben sezaryen olacam niye çatıma bakacaksınız diyorum, bana “cahil misin amk” bakışı atıyor kadın, “açar mısınız yapmamız lazım” diyor
Onu da yaşıyorum, bakıyorum bacaklarımda her yer mosmor olmuş dayak yemişim gibi, sende yüksek tansiyon var acil bebeği alalım diyorlar kabus gibiydi o ne alaka ya diyorum morluktan tansiyonu nerden çıkardınız kimse beni dinlemiyorKocam da çocuğu arkadaşa emanet edip odun toplamaya gitmiş bu arada bunu nerden uydurdu beynim bilmiyorum
Trt belgesel çok izliyorum sanırımHashshdhshshshshshshsh en anlamli yeri kocanın odun toplamaya gitmesi olmuş
Ben bunun için çok kez ağladım, aşırı üzülüyorum ondan ayrilacakmışım gibi hissediyorum hamilelik bitsin istemiyorum bende.Ben göbeğimle vedalaşıcağım için çok üzülüyom ya, gözlerim doluyo düşününce. O yüzden doğum kısmına da hiç adapte olamıyorum, gerçeğin dışı bir şeymiş gibi geliyor hala. ŞimdiKarusel gelip tokatlıycak beni dmdkmdl
Canım nasılsın doğum yaptın mı iyimisinizSelam kızlar 10 gündür hastanedeyim ve hemişliğimin son gününü yaşıyorumbbugün bebişimi alacaklar 31+3 olduk
Bebişim artık pek hareket etmiyor
Bebeğe giden kan akımı yavaşladı
Bebişimin gelişimi durdu hatta çok geride artık 1195 Gr ölçüldü
Gece 3ten sonra birşey yiyp içme dendi
Bugün dualarınızda Göktuğ ve bana yer yer verin
Bana corasprini 32ci hafta bıraktırdı ben dün gece yüksek yastık da uyudum hiç uyanmadim sabaha kadar midem hiç yanmadı şükür ama bugün yine de sağlık ocağında ilaç yazdırdımHayırlı cumalar kızlar. Herkes mideden dert yanmış ben de aynı durumdayım mide yanması artık hat safhada. Simdiye kadar ilaçsız gelmiştim ama artık yazdircam sanırım kusturacak boyuta geldi gece gündüz yanıyor bir de aspirin kullanan kızlar doktorlarınız bıraktirdi mi. Ben dün sormayı unuttum
“Ben parmaklanıyosam herkes parmaklansın” djkdkfkf@xDerinMavix geçmiş olsun kuzu Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah. Ailen gelince rahat edersin her şey olacağına varır takma hiç kafana
A Afratafrac oh iyi bari dönmüş de kestirtmedin kendini durduk yere atarlaniphazır donmusken çatına da baksaydi doktor ya hshdhd
Ahahahaha bıçak yok mu bıçak@xDerinMavix geçmiş olsun kuzu Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah. Ailen gelince rahat edersin her şey olacağına varır takma hiç kafana
A Afratafrac oh iyi bari dönmüş de kestirtmedin kendini durduk yere atarlaniphazır donmusken çatına da baksaydi doktor ya hshdhd
Ne yazdı gaviscon mu o bende hiç işe yaramıyor. Bende 32 34 haftalar arası bıraktiriyolar diye hatırlıyorum önceki gebeliklerimden.Bana corasprini 32ci hafta bıraktırdı ben dün gece yüksek yastık da uyudum hiç uyanmadim sabaha kadar midem hiç yanmadı şükür ama bugün yine de sağlık ocağında ilaç yazdırdım
Bir yüz görümlüğü faan bekliyolar herhalde fghjkmölSeninkiyle benimki ne kadar inat çıktılar ya meraktan çatlıyorum asla göstermiyor yüzünü
Herşey yolunda maşallahGünaydınnnnnnn,
Bugün kontrol günüydü. 33+3 Kızım hepimizi şaşırttı. Boy 46 cm. Kilo 2392gr dedi doktor. 2 hafta önce 42cm ve 1900gr çıkmıştı. Doktora dedim acaba çok mu kilolu olacak diye, yooo normal dedi. Bu arada bebişimin başı aşağı dönmüş. Çok enteresan ne zaman döndü naptı hiç anlamıyorum. Ancak mutlu oldum. Hayırlısı bakalım. Sonra nst ye girdim. Nst için de iyi dedi doktorum. Ancak yavaştan sancılarım çıkmaya başlamış gibi geldi bana. 2 hafta sonra tekrar kontrolde bakacağız bakalım 35+3'te. Ben de durumlar böyle
Ay bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun çiçekler
Eki Görüntüle 3398134
Evet onu yazdı ilk defa kullanicam ben umarım bende işe yararNe yazdı gaviscon mu o bende hiç işe yaramıyor. Bende 32 34 haftalar arası bıraktiriyolar diye hatırlıyorum önceki gebeliklerimden.
7.günün sonunda çok şükür iyiyim, bebiş de iyi birbirimize alışma aşamasındayız güzel gidiyorKızlaaaaarrr selamson haftalara girdik artık maşaAllah bebişlerimiz de sağlıklı elhamdulillah şimdilik bir sıkıntımız da yol çok grup olarak bu sevindirici bir durum aslında 33-34-35 haftalar gayet güzel maşaAllah Rabbim doğumlarımızı da kolaylaştırsın hepimizin
AdChoicesTabi mide yanmaları, mide bulantıları, gerilmeler, kasılmaları normal karşılıyor doktorlar. Yemeklerinizi ne kadar erken yerseniz o kadar rahat ediyorsunuz
ADVERTISINGben dün çenemi tutamadım eşimin d gününde bişiler yapmışlar oda bana getirdi birer ısırık almama rağmen midem bulamdı mesela. Ne çekiyorsak çenemizden he çok acı çekenler daha çok ızgara soteye yönelse mesela daha az yanma olabilir diye düşünüyorum nacizhane
Bu arada aşı vuruldum, hemde 3 lüyfü yani, gram acımadı da ağrımadı da maşaAllah. ayyy ne kadar korkmuştum gece sol kolum kesin acıyacak diye işte herkeste herşey farklı oluyor çok fazla kişiselleştirmemek lazım demekki doğuma da öyle bakmak lazım diye düşündüm. Kimseden etkilenmemek lazım herkesin çektiği kendisine ağrısı sızısı kendisine yani.
Herkese hayırlı günler diliyorum
Bu arada @Cookiee Merak ediyoruz seni
tospalak @Minikmucizem9494 @difembahyaa nasılsınız? Herşey yolunda mı?
Inşallah fayda eder sana. Ilk zamanlar bana da iyi gelmişti ama zamanla etki etmemeye başladı.Evet onu yazdı ilk defa kullanicam ben umarım bende işe yarar
Ay evet insan özlüyo böyle kontrol günlerinde motivasyonu artıyo resmen insanın.Herşey yolunda maşallahNe güzel doktorun seni iki hafta da bir çağırmış ben en son 31+5 de gittim bi daha 35+5 de çağırdı keşke beni de erken cagirsaydi özledim miniğimi 2 hafta daha dayanicam görmek için 23unde bir daha randevu
33+3 um biraz idare etsin beni yeter bişi kalmadı zatenInşallah fayda eder sana. Ilk zamanlar bana da iyi gelmişti ama zamanla etki etmemeye başladı.
MaşaAllah sağlıkla gelsin kuzucuk33+3 um biraz idare etsin beni yeter bişi kalmadı zaten
Benim artık motivasyonum artmıyor acaba beni acil doğuma alırlar mı korkusu yüklendi iki kontroldürAy evet insan özlüyo böyle kontrol günlerinde motivasyonu artıyo resmen insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?