2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gaviscon gaviscon gaviscon... yatmadan önce 1 yemek kaşığı için mideniz yansa da yanmasa. O engelliyor.

bizimkide hep genelde ayak el gösteriyordu en son yüzünüde gösterdi sonra bu şekil eliyle ayağını tutarken gördük doktor hemen resmini çıkardı iki hafta geçti iki hafta daha kaldı görüş gününe o güne kadar bu resimlerle avutuyorum kendimi

MaşaAllah maşaAllah maşAllah Rabbim sağlık afiyet versin ikinize de ayyy minnak ne güzel kokuyordur tatlıdır şimdi maşaAllah Rabbim cümlemize kolaylıkla tattırsın ya duygulandım sıcacıktır şimdi o minnak amanın maşaAllah

Bu ne saçma bir rüya kızz

Üff aynen ben de öyle hissediyorum bana kalsa yarın değil haftaya giderim ama o hafta yurt dışında olacak doktor stres loading

Senin çok az kaldı kuzum. Her an her şey olabilir diye düşünmen çok normal. Zaten yerini bu endişelerin aldığı haftalardasın. Hayırlısıyla güzel bir doğumun olur ve buraya gelip ballandıra ballandıra anlatırsın bizlere

O hemen görülmüyor bende 3 4 saçma doğum rüyalarından sonra doğurduğumu gördüm ama evimşn balkonunda anam bırakmıyordu hastaneye gidiyim

Ben de bekliyorum gülmekten yıkılacağımız bir doğum hikayesi anlatacak bence

Çok güzel bir duyguymuş insanın ağrısı, sızısı geçince daha iyi anlıyor az kaldı ama çok yakında sizde içinize çeke çeke koklayacaksınız Allah'ın izniyle

Kanka kıçın açıkta kalmış olabilir mi? Sadece soru ajwjwjs

Dün gökyüzünde bi şeyler olmuş olabilir mi çünkü ben de aşırı saçma bi rüya gördüm
Doğuruyomuşum ama ikizmiş ikincisi kızmış doktor görmemiş ikinciyi aylardır. Evdeyiz herkes ikiz diyo ben bakıyorum tek çocuk var böyle amerikan tıraşı gibi saçlı. Bi de koli var bi tane göbek bağı plasenta ne varsa o koliye koymuşlar. Orda düşünüyorum ikiz olduğunda tek plasenta mı oluyo acaba çift mi diye djkdkf sonra koliye bakıyorum tek var ama göbek bağı iki tane hee diyorum demek ki aynı plasentaya iki farklı kordonla bağlıydılar sonra diyorum anaa kız ismi düşünmemiştik napsak. Oğlanın adı Selim hadi diyorum kız da Selma olsun madem uyumlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…