Veeee biraz kendi önce ekip toplantımızı gerçekleştirdik vedalar edildi, iyi dilekler gönderildi. Artık doğum iznindeyim.
Şaka gibi, çok hızlı geçti zaman. Anlamadım hiç bir şey. Hamileliğimi öğrendiğimde onca ay nasıl geçecek diye düşünmüştüm. Gerçekten geçiyormuş.
2 Ağustos tarihinde ovulasyon testimde pik gördüm. 3 Ağustos tarihinde pik devam etti ve akşam 10 dan sonra test yaptığımda artık yumurtanın çatlamış olduğunu görmüştüm. 3 Ağustos tarihinden tam 8 gün sonra hamilelik testlerinde pozitifi görmüştüm.
Hamile kalmak isteyenler için açtığım başlıkta kendi hamilelik haberimi vermenin mutluluğunu da aşağıdaki linkte paylaştığım mesajımda vermiştim. Allahım bebek isteyen kim varsa en hayırlı zamanda en hayırlı bebeği nasip etsin inşallah. Hamile olanlarımıza da güzel doğum nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım, güzel anılarımız olsun. Biraz böyle geriye dönüp bakınca duygulandım. Seneye Allahım nasip eder de çocuğumuzun ilk yaş gününü kutlarsak o zaman da böyle düşünürüz eminim. Şükürler olsun.
bulunuyor internette ücretsiz olanlar var