2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Olması gerekeni yapıyor uşak ellesme takma kafana

Maşallah fıstığaBeni nts ye de almadi dr 36 da çağırdı bidaha

Ben de birazdan kontrole gidiyorum kızlar, çatı muayenesi yapılabilir bugün, dün traş oldum şeyimin görüntüsü gerçekten midemi bulandırıyor kapkara sanki pismiş gibi nasıl göstereceğim çok utanıyorum

Bebişi de çok özledim 34+5teyiz bana dua edin sonuçları yazacağım ❤

Kocamı öldürsem hamileyim diye indirim yaparlar mı acaba kaç gündür hasta yatiyom bas ağrım geçmiyor kp i yemeğe çağıralım diye tutturdu kv evde yok akşama gelecekmiş yapacak halim yok kocam yaparım yemeği diyor iyide bunun kirlenen mutfağı çayı var uzanıp yatamicam kp gelmeyim gelin hasta dedi yok yok ne olcak baba gel diyo işin tuhaf yani eltimi de yemeğe cagirmamı bekliyorlar mecbur tutuyorlar çünkü eltimle altlı üstlü yaşıyorlar akşam yemeğini sürekli birlikte yiyorlar eğer onları da çağırmasam yemeğe aç kalirlarmış

Veeee biraz önce kendi ekip toplantımızı gerçekleştirdik vedalar edildi, iyi dilekler gönderildi. Artık doğum iznindeyim.

Şaka gibi, çok hızlı geçti zaman. Anlamadım hiç bir şey. Hamileliğimi öğrendiğimde onca ay nasıl geçecek diye düşünmüştüm. Gerçekten geçiyormuş.

2 Ağustos tarihinde ovulasyon testimde pik gördüm. 3 Ağustos tarihinde pik devam etti ve akşam 10 dan sonra test yaptığımda artık yumurtanın çatlamış olduğunu görmüştüm. 3 Ağustos tarihinden tam 8 gün sonra hamilelik testlerinde pozitifi görmüştüm.

Hamile kalmak isteyenler için açtığım başlıkta kendi hamilelik haberimi vermenin mutluluğunu da aşağıdaki linkte paylaştığım mesajımda vermiştim. Allahım bebek isteyen kim varsa en hayırlı zamanda en hayırlı bebeği nasip etsin inşallah. Hamile olanlarımıza da güzel doğum nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım, güzel anılarımız olsun. Biraz böyle geriye dönüp bakınca duygulandım. Seneye Allahım nasip eder de çocuğumuzun ilk yaş gününü kutlarsak o zaman da böyle düşünürüz eminim. Şükürler olsun.

Çatı için erken değil mi .... kara mara bosver neler görüyor onlar hamilelikte yargılamazlar bu konuda diye düşünüyorum

Utanılacak bir şey yok, biz biraz kendi kendimize büyütüyoruz. Çok normal. Ayrıca o bölgemiz çok da güzel. Onların elinden kimler kimler gelip geçiyor, emin olabilirsin arkandan şeyin hakkında kimse konuşmayacak.

Güzel haberlerle gel inşallah

Hadi inşallah hayırlı sonuçlarla ay bir kuaför iki doktordan hiç utanmiycaksin valla herkesin her halini görüyorlar zaten. Ki temizmis de. Daha ne olacak kendini boş yere germe. Benim de Eklem yerleri ve genital bölge rengi koyu, hamilelikten önce de öyleydi. Hiç de umursamam

Senin başlığında yöntemleri öğrenip denediğim ay hamile kalmıştım ondan önce denemelerim tutmamisti unutulmayacaksın A Afratafrac

BEbişim kirlenen mutfağı da eşin halletsin. Aklıma şey geldi. Ramazan giriyor şimdi araya, hani ramazanda böyle gitme gelme olmayacaksa ramazan öncesi son kez istemiş olabilir mi acaba.

Hamilelikte göbeği tuylenen arkadaslar bunların doğumdan sonra dökülme ihtimali var mı yoksa alicam dayanamiycam sinir oluyorum

BEbişim kirlenen mutfağı da eşin halletsin. Aklıma şey geldi. Ramazan giriyor şimdi araya, hani ramazanda böyle gitme gelme olmayacaksa ramazan öncesi son kez istemiş olabilir mi acaba.
3 gündür kv yok babasını çağırmadı demesinler diye heralde mantık aramıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…