2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oh maşallah Göktuğ güçlenip kuvvetleniyor. Yakında o kıpırtılar kucağından inmeyecek inşallah

Eltin alsın yemeğe çok meraklılarsa sende gidip yersin. Bu erkeklerin ben yaparım hizmet ederim demesine aldanmayın. Yok öyle bi dünya… b*k… sinirlendim bak

3 gündür kv yok babasını çağırmadı demesinler diye heralde mantık aramıyorum artık
Bu elalem ne der mevzusunu yıkamadık ülkece ya. Ne derlerse desinler o elalem kendine baksın önce çokta tın elaleme göre yaşamıyorum.

Ay çok duygulandım senden haber bekliyordum minnakımızın iyi olmasına çok sevindim pamuk yaaaa Rabbim ikinize de tez vakitte şifalar versin geçecek inşaAllah bugünler

Kızlar kociş aldığım süpürgeden bi haberdi. Akşam geldi o kadar para verdik hediye yok mu ya içinde diyor ay koptum bende işte bi parçalarını açtım bakıyordum sonra lazerli ucunu aldım eşime gösterdim hemen ayağına ona şok olmuş sabah diyorki yaaaaaa çok güzel aletmiş ben bi müsait olunca deniiim bütün tozları gösteriyormuş pfff diyor. Kendim severmiyim bilmem de eşim bu temizlik işini sevecek herhal nerden kalbini çalacağımı biliyorum yaaaaaawwwwww

Ya canım var ya dünden beri aklım sende ne yapti nasıl diye kaç kere girdim bilmiyorum çok rahatladım şimdi grubun ilk bebesi senden geldi maşallah paşamıza

Hadi yine iyisin snnzsm

Bugün kolumu kaldırcak halim yok üstümden tır değilde sanki tırlar geçmiş yataktan koltuğa transfer oldum uzanıp duruyorum

Şu mutfak dolaplarını da sildirecek bir teknoloji bilen varsa bana hemen mesaj atsın lütfen onu daha çözemedim

Cok gecmıs olsun canım
Masallah minişe

Yeni bir bilgi öğrendim kızlar doğumdan sonra anne için 40 kontrolü çok önemliymiş hamilelikte 40 hafta süren değişiklikler 40 gün de toparlanmaya çalıştığı için lohusalıkta hamilelik kadar önemli biliyorsunuz ki. Lohusalık depresyonu gibi durumlarda akciğere veya vücudun kritik yerlerine pıhtı atabiliyormuş. Lohusalık enfeksiyonuna kadar riskli problemlerin oluşacağı bir dönemmiş. Hamileyken nasıl sorunlarımız olduğunda hekime başvuruyorsak lohusayken de bir sorununuz olduğunda kesinlikle hekime başvurmaktan geri durmayın. 40 ınız dolunca mutlaka doktorunuza gidin rahminiz yerine dönmüşmü kontrol eder. Sezeryan ise ameliyat yerinde cilt altında normal ise kesi atılan yerde enfeksiyon var mı bakar. Yasak olan konulara ilişki, spor, deniz vs olur verip vermediğini söyler. Lütfen aksatmayın bebeklerinizin 40 ına verdiğiniz önemi kendinize de verin

Rütben hayırlı olsun canım benim. Rabbim sana da bebeğine de güç kuvvet versin Bir an önce kavuşun inşallah

Vay be eskiler diyo ya lohusa kadının mezarı 40 gün açık kalır diye bu yüzden demek. Söz çok korkutucu ama dikkatli olmamız için belki de

Bu lohusalık dönemini kendimi motive ederek halletmeye çalışcam ama tırsıyorum ya. Zira regli dönemlerimde bile içimdeki canavar ile başa çıkamıyorum ama yine de şimdiden bişi yok bişi yok ön şartlı olma ön yargılı olma diyorum. Genelde kadın hormonları dışında sorunlarımı böyle halledebiliyorum ama hormonlarla başa çıkamıyorum… bu ilk defa yaşayacağım bişi. Yine lohusayım diye de kendime ve çevremdekilere eziyet edesim de yok. Daha şimdiden duygu durum bozukluğu imdaaaaat

Hayırlı olsun tatlım, çok şükür iyisiniz maşallah size Ağrıların geçince yavrunu da alıp götürürsün inşallah, ikinize de güç kuvvet diliyorum

Eltin alsın yemeğe çok meraklılarsa sende gidip yersin. Bu erkeklerin ben yaparım hizmet ederim demesine aldanmayın. Yok öyle bi dünya… b*k… sinirlendim bak
Aha geldi gene çirkef bacı öyle deme kız yapiyo bazıları benimki yapıyor mesela hshdhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…