- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Oh maşallah Göktuğ güçlenip kuvvetleniyor. Yakında o kıpırtılar kucağından inmeyecek inşallahMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Doğumdan sonra bana magnezyum verdiler o da beni çok fena etti ama şuan iyim biraz ağrılarım var
Vücudumdaki ödem geçmedi hareketlerimi çok kısıtlı yapıyorum bu da beni zorluyor
Ama Bugün Göktuğumu gördüm çok şüküriçimde kıpır kıpır olamayan yavrum küvezde eli ayağı hiç durmuyordu
Eltin alsın yemeğe çok meraklılarsa sende gidip yersin. Bu erkeklerin ben yaparım hizmet ederim demesine aldanmayın. Yok öyle bi dünya… b*k… sinirlendim bakKocamı öldürsem hamileyim diye indirim yaparlar mı acaba kaç gündür hasta yatiyom bas ağrım geçmiyor kp i yemeğe çağıralım diye tutturdu kv evde yok akşama gelecekmiş yapacak halim yok kocam yaparım yemeği diyor iyide bunun kirlenen mutfağı çayı var uzanıp yatamicam kp gelmeyim gelin hasta dedi yok yok ne olcak baba gel diyo işin tuhaf yani eltimi de yemeğe cagirmamı bekliyorlar mecbur tutuyorlar çünkü eltimle altlı üstlü yaşıyorlar akşam yemeğini sürekli birlikte yiyorlar eğer onları da çağırmasam yemeğe aç kalirlarmış
Bu elalem ne der mevzusunu yıkamadık ülkece ya. Ne derlerse desinler o elalem kendine baksın önce çokta tın elaleme göre yaşamıyorum.3 gündür kv yok babasını çağırmadı demesinler diye heralde mantık aramıyorum artık
Ay çok duygulandım senden haber bekliyordumMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Doğumdan sonra bana magnezyum verdiler o da beni çok fena etti ama şuan iyim biraz ağrılarım var
Vücudumdaki ödem geçmedi hareketlerimi çok kısıtlı yapıyorum bu da beni zorluyor
Ama Bugün Göktuğumu gördüm çok şüküriçimde kıpır kıpır olamayan yavrum küvezde eli ayağı hiç durmuyordu
Aaa yasak olduğunu bilmiyordum. Ee doğunca bebislerimizi burda paylasamayacak miyiz o zamanGerekçe suratlarını göstererek fotoğraf paylaştıkları için
Ya canım var ya dünden beri aklım sende ne yapti nasıl diye kaç kere girdim bilmiyorum çok rahatladım şimdi grubun ilk bebesi senden geldi maşallah paşamızaMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Hadi yine iyisin snnzsmKızlar kociş aldığım süpürgeden bi haberdi. Akşam geldi o kadar para verdik hediye yok mu ya içinde diyor ay koptumbende işte bi parçalarını açtım bakıyordum sonra lazerli ucunu aldım eşime gösterdim hemen ayağına ona şok olmuş sabah diyorki yaaaaaa çok güzel aletmiş ben bi müsait olunca deniiim bütün tozları gösteriyormuş pfff diyor. Kendim severmiyim bilmem de eşim bu temizlik işini sevecek herhal nerden kalbini çalacağımı biliyorum yaaaaaawwwwww
Bence instagramdan takipleşebiilirz bebelerimizi ordan gönderirirzzAaa yasak olduğunu bilmiyordum. Ee doğunca bebislerimizi burda paylasamayacak miyiz o zaman
Erkekleri teknoloji ile her zaman avlayabileceğini bilmenin hazzıHadi yine iyisin snnzsm
Cok gecmıs olsun canımMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Rütben hayırlı olsun canım benim. Rabbim sana da bebeğine de güç kuvvet versinMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Vay be eskiler diyo ya lohusa kadının mezarı 40 gün açık kalır diye bu yüzden demek. Söz çok korkutucu ama dikkatli olmamız için belki deYeni bir bilgi öğrendim kızlar doğumdan sonra anne için 40 kontrolü çok önemliymiş hamilelikte 40 hafta süren değişiklikler 40 gün de toparlanmaya çalıştığı için lohusalıkta hamilelik kadar önemli biliyorsunuz ki. Lohusalık depresyonu gibi durumlarda akciğere veya vücudun kritik yerlerine pıhtı atabiliyormuş. Lohusalık enfeksiyonuna kadar riskli problemlerin oluşacağı bir dönemmiş. Hamileyken nasıl sorunlarımız olduğunda hekime başvuruyorsak lohusayken de bir sorununuz olduğunda kesinlikle hekime başvurmaktan geri durmayın. 40 ınız dolunca mutlaka doktorunuza gidin rahminiz yerine dönmüşmü kontrol eder. Sezeryan ise ameliyat yerinde cilt altında normal ise kesi atılan yerde enfeksiyon var mı bakar. Yasak olan konulara ilişki, spor, deniz vs olur verip vermediğini söyler. Lütfen aksatmayın bebeklerinizin 40 ına verdiğiniz önemi kendinize de verin
Bu lohusalık dönemini kendimi motive ederek halletmeye çalışcam ama tırsıyorum ya. Zira regli dönemlerimde bile içimdeki canavar ile başa çıkamıyorumYeni bir bilgi öğrendim kızlar doğumdan sonra anne için 40 kontrolü çok önemliymiş hamilelikte 40 hafta süren değişiklikler 40 gün de toparlanmaya çalıştığı için lohusalıkta hamilelik kadar önemli biliyorsunuz ki. Lohusalık depresyonu gibi durumlarda akciğere veya vücudun kritik yerlerine pıhtı atabiliyormuş. Lohusalık enfeksiyonuna kadar riskli problemlerin oluşacağı bir dönemmiş. Hamileyken nasıl sorunlarımız olduğunda hekime başvuruyorsak lohusayken de bir sorununuz olduğunda kesinlikle hekime başvurmaktan geri durmayın. 40 ınız dolunca mutlaka doktorunuza gidin rahminiz yerine dönmüşmü kontrol eder. Sezeryan ise ameliyat yerinde cilt altında normal ise kesi atılan yerde enfeksiyon var mı bakar. Yasak olan konulara ilişki, spor, deniz vs olur verip vermediğini söyler. Lütfen aksatmayın bebeklerinizin 40 ına verdiğiniz önemi kendinize de verin
Hayırlı olsun tatlım, çok şükür iyisiniz maşallah sizeMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Aha geldi gene çirkef bacıEltin alsın yemeğe çok meraklılarsa sende gidip yersin. Bu erkeklerin ben yaparım hizmet ederim demesine aldanmayın. Yok öyle bi dünya… b*k… sinirlendim bak
Bence de ya biz Ashley le yaptık bunu, kesin bu da yassahtır çok şey yapmadan şey yapalımBence instagramdan takipleşebiilirz bebelerimizi ordan gönderirirzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?