2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 37 de biliyodum ama 38 dedi erkenden uyarmayalım dedi bide benim bebiş biraz kilo olarak geriden geliyor ya oyuzden demiş olabilir diye düşündüm
Heee mantıklı o zaman garantilemek istemiş doktor. Ya zaten düşününce 38 gayet normal. Hatta bazı doktorlar öncesinde hiç çatı muayenesi yapmıyorlarmış. Sancılar başlayıp hastaneye gidince o an yapıyolarmış kimisi. O an karar veriyolarmış normal mi sezaryen mi olacak diye.

O kadar beklemek tehlikeli olmaz mı ya? Ya sancılarla beraber bebek kanala girmeye başlamışsa ve uygun değilse o zaman napıyolar? Ay gerçi çok doktordan duydum, çatı darlığı tek başına normal doğuma engel değil diye. Doktorların da kafası karışık djfkfk

Canım ben iki bebeğimde de kontrol diye gidip acil sezeryana alındım ikisinde de eşim eve gidip doğum çantasını aldı kendini hazırla hiç belli olmuyor bakalım üçüncüde beni neler bekliyor

Aynen anneme sordum mesela o da öyle diyor

Ben de bilmiyorum balım. Kanala girerse kafası neden kanaldan çekilmiyo mesela onu da bilmiyorum. Aklımda deli sorular.

Korkma ya bende yalnızlığı ile mutlu olan bir insanım normalde kalabalık sevmem falan ama şuan akış bunu gerektiriyor çünkü gerçekten ihtiyacım var sinir olsam da yapacak bir şey yok kendini şartlama hiçbir şey için yoksa daha da çok zorlanırsın bunun bir süreç olduğunu kabul edince daha kolay atlatacağız bence
Çok haklısın hamilelik zaten uzun ve zorlu bir süreç ardından yeni bir bireye alışmak, tam olarak ne yapacağını bilememek çok zorlayıcı tüm bunlar ruh hali ile birleşince zor oluyor tabii ama biliyorum ki geçici
Biraz ağrılardan yazamadım buraya ama özlemişim ya hadi zamanı gelsin sizde doğurunda birazda bebelerden konuşalım

Ya kızlar arkadaşımın yengesi 26 haftalık ikizlere hamile. Kendi rahatsızlıklarindan ötürü hastanede yatıyor. kan kusuyormus kadın şuan pazartesi de doğuma alacaklarmis. Bağcılar'da bi hastane. Çevrenizde kan Grubu a+ olan kan verebilecek birileri varsa çok hayra gecer veremeyenler de dua ederse çok sevinirim

Merhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Doğumdan sonra bana magnezyum verdiler o da beni çok fena etti ama şuan iyim biraz ağrılarım var
Vücudumdaki ödem geçmedi hareketlerimi çok kısıtlı yapıyorum bu da beni zorluyor
Ama Bugün Göktuğumu gördüm çok şükür içimde kıpır kıpır olamayan yavrum küvezde eli ayağı hiç durmuyordu

Çok güzel bir duyguymuş insanın ağrısı, sızısı geçince daha iyi anlıyor az kaldı ama çok yakında sizde içinize çeke çeke koklayacaksınız Allah'ın izniyle
İnşaAllah canım Rabbim isteyen herkese bu fuyguları tattırsın

Allah yardımcıları olsun inşallah

Ay çok şükür hep aklımda idin girip çıkıp acaba yazdimi nasıl oldu diye hep aklımda idin çok şükür çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…