evet canım oğlum için çok iyi bi arkadaş olucağına eminim, çok sağol amin inşallah. Benim için 2 çocuk yeterli Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar 12+1 im .Agzımda tarif edemediğim bir tat var 6.haftadan beri ve midemi bulandırıyor acımsı bir tat , birde bulantı gibi değil ama midem ekşiyor resmen.Gece 2 prilam alıp yatıyordum bu hafta o da etki etmiyor, özellikle suyu zor içiyorum resmen zorluyorum.Çok şükür ilaç kullanınca yemej yiyebiliyorum ama bu ağzımdaki tat beni mahvediyor, nasıl geçer bu önerisi olan var mı , acaba hep böyle mi olacağim
Hacettepede hangi hocaya gittin canım bende ankaraya gidince oraya gitmek istiyorum ama almazlar bu saatten sonra gibi geliyor. Kaçıncı haftanda gittin birde
Kızlar 12+1 im .Agzımda tarif edemediğim bir tat var 6.haftadan beri ve midemi bulandırıyor acımsı bir tat , birde bulantı gibi değil ama midem ekşiyor resmen.Gece 2 prilam alıp yatıyordum bu hafta o da etki etmiyor, özellikle suyu zor içiyorum resmen zorluyorum.Çok şükür ilaç kullanınca yemej yiyebiliyorum ama bu ağzımdaki tat beni mahvediyor, nasıl geçer bu önerisi olan var mı , acaba hep böyle mi olacağim
Ben 10 haftalikken gittigimde oo haftaya cinsiyeti bile soyleriz demisti gecen hafta gittik 70 ihtimal kiz dedi yarin tarama var bakalim tekrar sorarim