- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
Evet evet benimki içinde bu ismi söyledi . Bebeği besleyen o plasenta oluşana kadar dediçok geçmiş olsun benim 2. gebelikte yumurtalığımda corpus luteum kisti var demişti doktor keseyi gördüğümüzde ama o kist progesteron salgılıyormuş sonra kayboldu zaten kalp atışlarını duymaya gittiğimizde.. sadece ilişki yasak demişti sonra geçti zaten.. benim o zaman ağrılarım olmuştu ama..

İnsan ister istemez korkuyor. Rabbım yarın kalp atışını duyursun ınsallah hayırlı haberler vereyım inşallah sizlere
 İnsan ister istemez korkuyor. Rabbım yarın kalp atışını duyursun ınsallah hayırlı haberler vereyım inşallah sizlere 

leke gelmedigi surece rahat ol
 leke gelmedigi surece rahat ol sağlık ocağında teat yaptırdım şuanlık sadece o bir de folikasit kullanmaya başladım. Direkt 6 haftada kadın doğuma gitmek istiyorum doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum. 5 Hazirana randevu aldım bakalım. O zamana kadar bir şey olmasın da(( geçen sene Eylül'de kürtaj oldum kalbi durmuştu (( inşallah bu minnağım bana tutunur. Sağol güzelim içim rahatladı
 sağlık ocağında teat yaptırdım şuanlık sadece o bir de folikasit kullanmaya başladım. Direkt 6 haftada kadın doğuma gitmek istiyorum doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum. 5 Hazirana randevu aldım bakalım. O zamana kadar bir şey olmasın da(( geçen sene Eylül'de kürtaj oldum kalbi durmuştu (( inşallah bu minnağım bana tutunur. Sağol güzelim içim rahatladı