Bergüzar Korel in doğum postunda görmüştüm (son iki bebeğinin Altay hoca dogumumu yaptırdı) doktora güvenmek çok önemli, anne ve bebek sagligini her şeyden üstün tutan, mahremiyete önem veren doktorum diye bahsetmişti Altay hocadan, gerçekten de öyle, 2015 ten beridir en güvendiğim doktor. En ufak ihtimali bile hesaplayan ama anneye asla endişe yaratmayan eğlenceli bı doktor. Ali hocaya hiç muayene olmadım ama cerrahpaşanin tüm hocaları gibi eminim o da çok iyidir. O daha çok riskli gebelikler alanında çalışan bı hoca bildiğim kadarıyla, riskli gebelik değilse yerinde olsam bir sonraki randevuyu da Altay hocaya alıp ikisi arasında karar verirdim, ama ben biri diğerinden daha iyidir diyemem, hasta doktor enerjisi çok önemli. Ben sadece Altay hocaya uzun yıllardır gittiğim için kefilim belki Ali hoca daha iyidir bilemem. Bı de Altay hoca için netten arastirabilirsin, gerçekten duayen olduğunu görürsün, Türkiye'nin en iyi hekimi diye bahsedilir hep. Sadece pek reklamı sevmez :) medyada rastlamak olanaksızdır. Ama kadınlar klubunde de methine çok rastlıyorum Altay hocanın. Hastane konusuna gelecek olursak 2021 de yine ameliyat olduğumda özel oda tutmustum ama ne kadar ödedim hatırlamıyorum baya cüzi bı miktarmis demekki. Normal odalar ücretsiz özel odalar ücretli, suit odalar özel odalardan bı tık daha pahalı ve büyük. Bazı malzemeleri bize aldırıyorlar hasta bezi, varis çorabı vs, ama normal doğumda bişey alınır mı bilmem. Bu sefer sezaryen sonrası verilecek ağrı kesiciyi de eczaneden kendim alayım dicem doktoruma, parol veriyorlar o benim baş ağrımı bile kesmiyor, sezaryen ağrısını mi kesecek :)