2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Evet kilo aldıkça sanırım oluyor, oğlumda bu haftaya kadar 3 kilo almıştım bu minik paşada 5 aldım o bile farkettirdi, hamile yastığım var ona rağmen bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum ben
Hangi marka canım memnun musunn

Bende de sürekli su gibi hatta bacaklarımdan akan akıntı oluyordu. En son tahlil verdim lökosit +1 çıktı. Enfeksiyon var dedi Üromisin ve mantar için fitil verdi. Hiç kaşıntım yokken fitilden sonra kaşıntı başladı. Sizde nasıl oldu?
Benim de aynı şekilde hiç kaşımtı vs şikayetim yokken fitil ilk iki gün özellikle yanma ve kaşıntı yaptı. 6 günü tamamladım. Şu an iyiyim ama bacaklarımdan akan beyaz sıvı akıntım hala oluyor. Sanırım normal🤷🏼‍♀️ vajina ph ını ölçen test aldım sağlıklı aralıkta. Flora bozulurda ph yükseliyormuş çünkü

Kızlar parmaktan kan şekeri takibi yapan var mı aramızda? Varsa nasıl değerler? Ben ölçüyorum sağlıklı beslendiğimde 1 saat tokluk 110 120lerde ama dün hamburger patates yedim 150 çıktı bi canım sıkıldı. Gerçi eşimin de 160 çıktı ama. Merak ettim ölçen varsa durumlar nasıl?

Bebek buyudukce akciğere mi baskı yapiyorsa nedir bende başladı bu hafta tatlım ya:) hamile yastığı bakıyorum şu an da biraz rahatlatir belki
Alıp kullanırsan paylaş bizimle de olur mu. Ben hala ihtiyaç duymadım ama eninde sonunda gerekecek aklımda olsun ☺️

Kızlar parmaktan kan şekeri takibi yapan var mı aramızda? Varsa nasıl değerler? Ben ölçüyorum sağlıklı beslendiğimde 1 saat tokluk 110 120lerde ama dün hamburger patates yedim 150 çıktı bi canım sıkıldı. Gerçi eşimin de 160 çıktı ama. Merak ettim ölçen varsa durumlar nasıl?
Hamburger için 150 gayet iyi Aralık, ama biz hamilelerde özellikle gebelik sekeri varsa 130 u çok geçirmemek lazım, ama arada kaçamaklar olur tabi ki. Ben de arada yiyorum

Kızlar ya artık iyi uyuyamamaya başladım hamile yastığı bakıyorum marka onerisi olan var mı?
Bende canım valla, zaten gece 5-6 kere tuvalete kalktığım için adam akıllı uykum yok, sırt üstü yatamadığımjz içinde yanlarım ağrıyor hep 🥲
Bu gidişle bende hamile yastığı alacağım, sonrasında da bir hamile arkadaşıma veririm 😄😄
Bu haftalarda rahime bi ağrı ve aşağı cekilme hissi oluyor mu sizde de? Ay dünden beri fenalardayimm
Benim aşağı bölgede ara ara beni rahatsız eden bir şey oluyor yani ağrı gibi de değil nasıl adlandırwcağımı bilmiyorum ama böyle rahatsız bir his.
Bencs ciddi bisey yok ama icin rahatlasin istiyorsan gidersin sehir hastanesine nst ile bakarlar sanci var mi yok mu diye canim

Kızlar ben şehir hastanesinde takipliyim. Hastane de gayet güzel 10 dk uzaklıkta bir de Zeynep kamile de gittim orda kaydım olsun diye geçen sene kürtaj olmuştum çok ilgiliydi doktorları hemşireleri falan. Şimdi benim sezeryanla doğum yapmam lazım dizimden dolayı hem ağrım var hem o doğum sırasında doktorların önceliği bebek oluyor. Devlette doğum yapmayı düşünüyorum ama onlar ortopedi doktorunddan rapor getir dedi. Geçen sene hamile kaldığımda devlette ortopedi doktoruna göründüm ve bana normal doğum yaparsın sorun olmaz dedi ama benim ne yaşadığımı bilmiyor ki 5 kere ameliyat ve aylarca yataklarda yattım fizik tedavi değnekler falan çok yıprandım. Şimdi
özel hastaneye ortopedi doktoruna gidip zorunlu sezeryan için rapor almak istiyorum desem bana yazarlar mı sizce? Çünkü devlet normal doğum taraftarı. Özele de şuan o kadar para veremem doğum için özel sigortam da yok maalesef.
Devletin bu normal doğum diye tutturmasını fa anlamıyorum ya. Bence annenin psikolojisi de çok önemli hangi doğum da kendimi daha rahat hissediyor, hiç umurlarında değil.
Özelden rapor alırsın diye düşünüyorum canım paranın geçmediği yer yok 😅

Merf baby nasıl acaba onun fiyatı uygun biraz
Ben iyi diye duydum mamma ya da bu markayı alacağım

Kizlarr size kötu doğum hikayemi anlatayim mi ? Korkunn benden hem dee 3 tane :KK53:

o kadar tepkiden sonra nasil dogum yaptigimi anlatmiycam tabikiii 😅 zaten dogumlarim kolay benim kötü anım yok şaka yaptim ama size basimdan gecen bi olayi anlatayim 😁

Ben 32 haftalikken sancim basladi. biraz benden kaynaklandi diye dusunuyorum cok yordum kendimi asiri yolculuk yaptim köye gittim.köyde baya yoruldum vs vs. o zamanlar 23 yasindayim. Detaylari gecelim neyse sancim var hastaneye gittim. Oylee bir dr denk geldim ki ismi f. Olsun ismini verirdim de sonra sıkıntı olmasin diye f. Diye anlaticam. 😁. Neyse kadin öyle ters kiii tüm hastalari azarliyo ilginç biri. Benden önceki hastayi kolundan tutup itekledi suraya geç diye. Ben baya gerildim tabii. Sira bana geldi titriyorum kadinin karsisinda. Basladi beni azarlamaya. Kolumda bilezik var diye kizdi. Ne bunlar dedi dugune mi geliyorsun dedi. O arada da ultrasonla bebege bakmaya basladi. senin dogum baslamis durduramayiz artik zaten bu bebegin de cigerleri gelismemis ölür dedi direkt. Ben buz kestim. Şoka girdim. Hadi git doğumhaneye dedi yolladi beni. Kapidan ciktim kocami gorunce basladim aglamaya nasil agliyorum basima toplandi herkes. ( kizlar korkutucu bi hikaye degil merak etmeyin doktorun bana yasattigini anlatiyorum ) devam edicem cok uzun oldu mesaj sayim artsin :KK70::KK70:

Yalvardim eşime dedim kurtar beni bu hasteneden baska hastaneye gidelim yalvariyorum. O sehir de kucuk bir sehir ve tek hastane var. :) yakin bir ilde daha kapsamli yenidoğan ünitesi olan bir il var. Oraya gitmek istedim. Doktora söyledik hayir dedi ben böyle bir risk alamam yolda dogurabilir sevk etmem. Saglik bakanliginda tanidik vardi onun sayesinde sevk ayarladik ambulans ayarlandi. Ben de imza attim. Doktora sevk imzasi icin gittik. Cikarken bana dedi ki dr f. dunyanin öteki ucuna git istersen o bebek yasamaz. Ben yikildim zsten ruh gibiyim artik surekli agliyorumm kimseyi duymuyorum ambulansla diger ile gittik. Orda beni sakinlestirdiler. Baya destek oldular. Neyse bebe dogdu kuvezde kaldi bi 10 gun ciktik simdi o bebe 14 yasinda. Ben simdiki gebeligimde ankara sehir hastenesine takibe basladim. F isimli bi doktor dan randevu aldim ama aklima hic 14 yil oncesi gelmiyor tabii 23. haftaya kadar da hep asistanlara denk gelmisim.🤭

Bir sabah uyandim esime dedim ki bu gece ruyamda bir dr beni azarliyordu kendimi cok kötu hissettim hatta rüyamda agliyordum diye esime anlattim. O gunde randevum var hastanede. Neyse hasteneye gittim odaya bir girdim karsimda f. :skandal:
Cok sey söylemek istedim kadina ama hiç bir sey söyleyemedim öylece çıktım 🙂 kadere bakin kizlarrr 14 yil sonra yine beni buldu :olamaz::KK70:artik randevu almiyorum ondan ama doğumuma o denk gelir diye çok korkuyorum :kızgın:

Bir sabah uyandim esime dedim ki bu gece ruyamda bir dr beni azarliyordu kendimi cok kötu hissettim hatta rüyamda agliyordum diye esime anlattim. O gunde randevum var hastanede. Neyse hasteneye gittim odaya bir girdim karsimda f. :skandal:
Cok sey söylemek istedim kadina ama hiç bir sey söyleyemedim öylece çıktım 🙂 kadere bakin kizlarrr 14 yil sonra yine beni buldu :olamaz::KK70:artik randevu almiyorum ondan ama doğumuma o denk gelir diye çok korkuyorum :kızgın:
Nefret ediyorum bu tiplerden, mesleği ne olursa olsun. Sanki zorla çalıştırıyoruz defol git çalışmayacak, insanlara hakaret edeceksen. Gıcık oldum 😡 Ee söylemediniz mi yaşamaz dediğiniz çocuk şimdi 14 yaşında diye. 14 yıl önce pek cahildiniz fln diye. 👊

Ayyy yok artik dmden banada yaz da yanlislikla yolumuz düşmesin o doktora ahhaha😂

Nefret ediyorum bu tiplerden, mesleği ne olursa olsun. Sanki zorla çalıştırıyoruz defol git çalışmayacak, insanlara hakaret edeceksen. Gıcık oldum 😡 Ee söylemediniz mi yaşamaz dediğiniz çocuk şimdi 14 yaşında diye. 14 yıl önce pek cahildiniz fln diye. 👊
Inan hic konusmak istemedim yaşlanmis ama hala ukala hala gergin o gün de benden önce giren hastayi iyi bir azarladi seker yuklemesi yaptirmamis diye. :)

Günaydın ortadogu ve balkanların en minik anne grubu 🤣🤣🤣 kızlar sizde de nefes almakta zorlanmalar iyiden iyiye arttı mi son günlerde? Ve hamile yastığı onerisi olan var mı

Sana da günaydın bebişim 🤣🤣 nefes sorunu yaşamıyorum çok şükür ama eşim gece uykuda inliyorsun diyor. Bi sıkıntı yaşıyorum muhtemelen farkında değilim 🙈
Bende de zaman zaman nefes darligi oluyor.Merdiven çıktığımda, yürüdüğümde daha çok oluyor. Bazen de uzanırken aldığım nefes yetersizmis gibi hissediyorum. Uykuda inleme bende de oluyor.Normalde hiç olmazdı.Uykum hafif olduğu için kendi inlememe uyanıyorum bu ses benden mi çıktı diye 🤣

Ben yapıyorum canım.Gebelik şekeri çıktığı için 4 gündür sabah öğle akşam bakıyorum. 1 saat tokluk genelde 111-118 arası çıkıyordu.Açlık değeri 90'nın altında olması lazım demişti doktor.Iki gündür açlık 100 ,103 çıkıyor. Bugün öğle tokluk 145 çıktı.2 dilim tam buğday ekmeği ile tost yapmıştım onu yedim ve ayran ictim ama fazla çıktı anlamadım.

Ayy sinir oldum kadına 😡 Resmen travma yaşatmış sana.Öyle bir ihtimal olsa bile doğum yapacak kadına nasıl rahatça söyleyebiliyorsun.Azarlamaya ne hakkın var.Kaldı ki yaşamaz dediği bebek 14 yaşında.Şikayet etmek lazım böylelerini.

Back
X