Hangi marka canım memnun musunnEvet kilo aldıkça sanırım oluyor, oğlumda bu haftaya kadar 3 kilo almıştım bu minik paşada 5 aldım o bile farkettirdi, hamile yastığım var ona rağmen bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka canım memnun musunnEvet kilo aldıkça sanırım oluyor, oğlumda bu haftaya kadar 3 kilo almıştım bu minik paşada 5 aldım o bile farkettirdi, hamile yastığım var ona rağmen bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum ben
Baby mom 449 lira şuan sitesinde, memnunum evetHangi marka canım memnun musunn
Amin inşallahBende bunda daha çok korkuyorum sanki dediğin gibi başka korkular da var, oğlum 20 aylık ve bensiz uyumuyor, hastanede kalicagimiz gece napcak diye düşünmekten uykularım kaçıyor sürekli.. Her doğum ayrı kendine özel, inşallah güzel geçer doğumlarimiz
Benim de aynı şekilde hiç kaşımtı vs şikayetim yokken fitil ilk iki gün özellikle yanma ve kaşıntı yaptı. 6 günü tamamladım. Şu an iyiyim ama bacaklarımdan akan beyaz sıvı akıntım hala oluyor. Sanırım normalBende de sürekli su gibi hatta bacaklarımdan akan akıntı oluyordu. En son tahlil verdim lökosit +1 çıktı. Enfeksiyon var dedi Üromisin ve mantar için fitil verdi. Hiç kaşıntım yokken fitilden sonra kaşıntı başladı. Sizde nasıl oldu?
Alıp kullanırsan paylaş bizimle de olur mu. Ben hala ihtiyaç duymadım ama eninde sonunda gerekecek aklımda olsunBebek buyudukce akciğere mi baskı yapiyorsa nedir bende başladı bu hafta tatlım ya:) hamile yastığı bakıyorum şu an da biraz rahatlatir belki
Tamam tatlım buraya eklerim mutlakaAlıp kullanırsan paylaş bizimle de olur mu. Ben hala ihtiyaç duymadım ama eninde sonunda gerekecek aklımda olsun![]()
Hamburger için 150 gayet iyi Aralık, ama biz hamilelerde özellikle gebelik sekeri varsa 130 u çok geçirmemek lazım, ama arada kaçamaklar olur tabi ki. Ben de arada yiyorumKızlar parmaktan kan şekeri takibi yapan var mı aramızda? Varsa nasıl değerler? Ben ölçüyorum sağlıklı beslendiğimde 1 saat tokluk 110 120lerde ama dün hamburger patates yedim 150 çıktı bi canım sıkıldı. Gerçi eşimin de 160 çıktı ama. Merak ettim ölçen varsa durumlar nasıl?
Bende canım valla, zaten gece 5-6 kere tuvalete kalktığım için adam akıllı uykum yok, sırt üstü yatamadığımjz içinde yanlarım ağrıyor hepKızlar ya artık iyi uyuyamamaya başladım hamile yastığı bakıyorum marka onerisi olan var mı?
Benim aşağı bölgede ara ara beni rahatsız eden bir şey oluyor yani ağrı gibi de değil nasıl adlandırwcağımı bilmiyorum ama böyle rahatsız bir his.Bu haftalarda rahime bi ağrı ve aşağı cekilme hissi oluyor mu sizde de? Ay dünden beri fenalardayimm
Bencs ciddi bisey yok ama icin rahatlasin istiyorsan gidersin sehir hastanesine nst ile bakarlar sanci var mi yok mu diye canim
Devletin bu normal doğum diye tutturmasını fa anlamıyorum ya. Bence annenin psikolojisi de çok önemli hangi doğum da kendimi daha rahat hissediyor, hiç umurlarında değil.Kızlar ben şehir hastanesinde takipliyim. Hastane de gayet güzel 10 dk uzaklıkta bir de Zeynep kamile de gittim orda kaydım olsun diye geçen sene kürtaj olmuştum çok ilgiliydi doktorları hemşireleri falan. Şimdi benim sezeryanla doğum yapmam lazım dizimden dolayı hem ağrım var hem o doğum sırasında doktorların önceliği bebek oluyor. Devlette doğum yapmayı düşünüyorum ama onlar ortopedi doktorunddan rapor getir dedi. Geçen sene hamile kaldığımda devlette ortopedi doktoruna göründüm ve bana normal doğum yaparsın sorun olmaz dedi ama benim ne yaşadığımı bilmiyor ki 5 kere ameliyat ve aylarca yataklarda yattım fizik tedavi değnekler falan çok yıprandım. Şimdi
özel hastaneye ortopedi doktoruna gidip zorunlu sezeryan için rapor almak istiyorum desem bana yazarlar mı sizce? Çünkü devlet normal doğum taraftarı. Özele de şuan o kadar para veremem doğum için özel sigortam da yok maalesef.
Ben iyi diye duydum mamma ya da bu markayı alacağımMerf baby nasıl acaba onun fiyatı uygun biraz
Bence bu kesinlikle daha iyidirAyyy iyi ki sormuşum o zaman yapeki bu nasıl acaba
Nefret ediyorum bu tiplerden, mesleği ne olursa olsun. Sanki zorla çalıştırıyoruz defol git çalışmayacak, insanlara hakaret edeceksen. Gıcık oldumBir sabah uyandim esime dedim ki bu gece ruyamda bir dr beni azarliyordu kendimi cok kötu hissettim hatta rüyamda agliyordum diye esime anlattim. O gunde randevum var hastanede. Neyse hasteneye gittim odaya bir girdim karsimda f.
Cok sey söylemek istedim kadina ama hiç bir sey söyleyemedim öylece çıktımkadere bakin kizlarrr 14 yil sonra yine beni buldu
artik randevu almiyorum ondan ama doğumuma o denk gelir diye çok korkuyorum
![]()
Ayyy yok artik dmden banada yaz da yanlislikla yolumuz düşmesin o doktora ahhahaBir sabah uyandim esime dedim ki bu gece ruyamda bir dr beni azarliyordu kendimi cok kötu hissettim hatta rüyamda agliyordum diye esime anlattim. O gunde randevum var hastanede. Neyse hasteneye gittim odaya bir girdim karsimda f.![]()
Cok sey söylemek istedim kadina ama hiç bir sey söyleyemedim öylece çıktımkadere bakin kizlarrr 14 yil sonra yine beni buldu
![]()
Inan hic konusmak istemedim yaşlanmis ama hala ukala hala gergin o gün de benden önce giren hastayi iyi bir azarladi seker yuklemesi yaptirmamis diye. :)Nefret ediyorum bu tiplerden, mesleği ne olursa olsun. Sanki zorla çalıştırıyoruz defol git çalışmayacak, insanlara hakaret edeceksen. Gıcık oldumEe söylemediniz mi yaşamaz dediğiniz çocuk şimdi 14 yaşında diye. 14 yıl önce pek cahildiniz fln diye.
![]()
Yazarim canimAyyy yok artik dmden banada yaz da yanlislikla yolumuz düşmesin o doktora ahhaha![]()
Günaydın ortadogu ve balkanların en minik anne grubukızlar sizde de nefes almakta zorlanmalar iyiden iyiye arttı mi son günlerde? Ve hamile yastığı onerisi olan var mı
Bende de zaman zaman nefes darligi oluyor.Merdiven çıktığımda, yürüdüğümde daha çok oluyor. Bazen de uzanırken aldığım nefes yetersizmis gibi hissediyorum. Uykuda inleme bende de oluyor.Normalde hiç olmazdı.Uykum hafif olduğu için kendi inlememe uyanıyorum bu ses benden mi çıktı diyeSana da günaydın bebişimnefes sorunu yaşamıyorum çok şükür ama eşim gece uykuda inliyorsun diyor. Bi sıkıntı yaşıyorum muhtemelen farkında değilim
![]()
Ben yapıyorum canım.Gebelik şekeri çıktığı için 4 gündür sabah öğle akşam bakıyorum. 1 saat tokluk genelde 111-118 arası çıkıyordu.Açlık değeri 90'nın altında olması lazım demişti doktor.Iki gündür açlık 100 ,103 çıkıyor. Bugün öğle tokluk 145 çıktı.2 dilim tam buğday ekmeği ile tost yapmıştım onu yedim ve ayran ictim ama fazla çıktı anlamadım.Kızlar parmaktan kan şekeri takibi yapan var mı aramızda? Varsa nasıl değerler? Ben ölçüyorum sağlıklı beslendiğimde 1 saat tokluk 110 120lerde ama dün hamburger patates yedim 150 çıktı bi canım sıkıldı. Gerçi eşimin de 160 çıktı ama. Merak ettim ölçen varsa durumlar nasıl?
Ayy sinir oldum kadınaBir sabah uyandim esime dedim ki bu gece ruyamda bir dr beni azarliyordu kendimi cok kötu hissettim hatta rüyamda agliyordum diye esime anlattim. O gunde randevum var hastanede. Neyse hasteneye gittim odaya bir girdim karsimda f.
![]()