2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ah ben yanlış anlamışım yeni yeni alışıyorum bebek ürünlerine dhdhdh içine Kraft'ın pamuk yatağını aldım ben onu tavsiye ettiler .

Kızlar selam 20. Haftadan sonra kalça ve pelvis kemikleri ağrıyan var mı? Dün geceden beri sanki spor yapmışım da ağrımış gibi bir ağrı var ara sıra sol kasığıma da ağrı saplanıp geçiyor. Umarım büyüme ağrısıdır

ben 19+5 im ama 2 hafta önceden başladı. Masa işim bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kasıklarım da spor yapmışım da tutulmuş gibi bacaklarda olur ya öyle. kasıklarımda yırtılma hissi var bir de. Magnezyumu sabah akşam içince biraz rahatlıyorum. şimdiden böyleysem ilerisini düşünemiyorum

Gerçekten ilerleyen aylar demekki daha da artacak. Endişelendim ilk defa bu kadar ağrı olunca ama hafta içi detaylı ultrasonum var o yüzden gitmedim başka doktora da. Decavitte magnezyum var ama yeterli mi değil acaba ben bunu doktoruma da bi danışayım cevap için teşekkürler

çok geçmiş olsun canım öncelikle. Ablam da aynı durumu yaşadı böbrek ağrısıyla acillik oluyordu. Kusma falan yapıyor. Ama taşı atınca rahatladı. Stente falan gerek kalmamıştı inşallah senin de öyle geçer. Bebek de 41+5te hala doğmayınca sezeryanla alındı erken doğum olacak diye korkutma hemen güzel düşün

Özelden de evimizdeki fotoğrafını atabilirim ifşa olmamak için atmadım burdan hdhdhddh
tamam canım akşam kurarsak hemen gönderirim :)
Bende ikea sundvik aldım içine yataş alacağım en çok onun ismini duyuyorum yataş twix mi neydi sanırım
evet ben montessori yaptıracağım için tahta tarzını bunda tercih etmedim katlaması kaldırması kolay olsun diye o yatağı duydum bir bakayım.

Ben de ayni marka anne yani aldim icine de yatasin yatagini aldim

Tabikide ağrıyor canım
Birde biz çok yattığımız için ekstra ağrıyor
yatarken sık sık pozisyon değiştir biraz daha iyi gelir
Yatmaktan oldu her halde akşma hiç bir şeyim yoktu sabah yataktan kalkamadım gün bkyuda öyle dönemiyorum resmen inşallah kötü bir şey yoktur kahverengi lekemde fazlalaştı biraz sabahtan beri

20+5 oldum canim, kiz bekliyoruz kismetse ama grupta okudugum kadariyla erkek cok sanirim
Aynen öyle canm bol bol erkek var grubumuzda. Hala detaylı ultrasonda belki cinsiyet farklı olur diye bekleyenler var
Cinsiyetini göstermeyenler
Önce kız öğrenip sonra erkek cıkanlar
Ne ararsan var bizde

Yatmaktan oldu her halde akşma hiç bir şeyim yoktu sabah yataktan kalkamadım gün bkyuda öyle dönemiyorum resmen inşallah kötü bir şey yoktur kahverengi lekemde fazlalaştı biraz sabahtan beri
Canım o zaman doktorunla bi görüş bel ağrısından olurmu bilmiyorum
Benimde belim ağrıyor zaten bu haftalarda bel ağrısı oluyor birde hep yatınca daha fazla oluyor
Sen yinede doktorunla konus

tamam canım akşam kurarsak hemen gönderirim :)

evet ben montessori yaptıracağım için tahta tarzını bunda tercih etmedim katlaması kaldırması kolay olsun diye o yatağı duydum bir bakayım.
1 Yaşa kadar bunu kullanıp sonrasında ben de montessori yaptıracağım kendi yatıp kendi çıkabilsin istiyorum hem o zamana inşallah yürümeye de başlar :)

Canım o zaman doktorunla bi görüş bel ağrısından olurmu bilmiyorum
Benimde belim ağrıyor zaten bu haftalarda bel ağrısı oluyor birde hep yatınca daha fazla oluyor
Sen yinede doktorunla konus
Normalde Leke hafif vardı canm gelip gidiyor hadistameden cıktıgımdan beri doktor kırmızı olmadıgı sürece korkma dedi

Normalde Leke hafif vardı canm gelip gidiyor hadistameden cıktıgımdan beri doktor kırmızı olmadıgı sürece korkma dedi
Aa pardon canım orayı anlamamışım evet banada kırmızı gelmedikçe gelme diyolardı
Bel ağrısı içinde stres yapma çok normal

Benim de sağ böbrekte büyümem vardı ilerlerse tel takacağım dedi. Neyse 12 tane iğne yaptırdım sabah akşam, antibiyotik halen kullanıyorum ama dünden beri yanmam var ve sağ tarafta kasıkta ağrım var. Korkuyorum ben de

Bende çok kusuyorum sanıyorum ki demir ilacı felan kusturuyor o kadar içimi rahatlattınız ki mesajınızla inşallah kendiliğinden geçer gider

Elektrikli gögüs pompası alan varmı hangi marka aldınız?lansinoh çok pahalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…