- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Ah ben yanlış anlamışımve ben bu beişkten aldım yanı açılan alacaktım ama bizim yatak baya yüksek kaldı asla yan açılma kısmını kullanamıyorum.
birde tasarımcı arkadaşım var odasını ona yaptırcam diye bunu tercih ettim yorumları güzeldi sadece yatak kaliteli birşey almak istediğim için yataksız aldım bambu yatak alayım diyorum sizce var mı önerdiğiniz yatak?
Eki Görüntüle 3313176
ben 19+5 im ama 2 hafta önceden başladı. Masa işim bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kasıklarım da spor yapmışım da tutulmuş gibi bacaklarda olur ya öyle. kasıklarımda yırtılma hissi var bir de. Magnezyumu sabah akşam içince biraz rahatlıyorum. şimdiden böyleysem ilerisini düşünemiyorumKızlar selam 20. Haftadan sonra kalça ve pelvis kemikleri ağrıyan var mı? Dün geceden beri sanki spor yapmışım da ağrımış gibi bir ağrı var ara sıra sol kasığıma da ağrı saplanıp geçiyor. Umarım büyüme ağrısıdır
Gerçekten ilerleyen aylar demekki daha da artacak. Endişelendim ilk defa bu kadar ağrı olunca ama hafta içi detaylı ultrasonum var o yüzden gitmedim başka doktora da. Decavitte magnezyum var ama yeterli mi değil acaba ben bunu doktoruma da bi danışayım cevap için teşekkürlerben 19+5 im ama 2 hafta önceden başladı. Masa işim bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kasıklarım da spor yapmışım da tutulmuş gibi bacaklarda olur ya öyle. kasıklarımda yırtılma hissi var bir de. Magnezyumu sabah akşam içince biraz rahatlıyorum. şimdiden böyleysem ilerisini düşünemiyorum
hayırlısı gerçekten ben de iki haftadır şekerle uğraşıyorum sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyetO kadar emin olma canım hiç belli olmaztabi hayırlısı neyse o olsun
çok geçmiş olsun canım öncelikle. Ablam da aynı durumu yaşadı böbrek ağrısıyla acillik oluyordu. Kusma falan yapıyor. Ama taşı atınca rahatladı. Stente falan gerek kalmamıştı inşallah senin de öyle geçer. Bebek de 41+5te hala doğmayınca sezeryanla alındı erken doğum olacak diye korkutma hemen güzel düşünKızlar hastaneden geldim moralimi bozmak istemiyorum ama ister istemez canım sıkıldı.Doktorum gebelikte taş düşürmenin erken doğuma sebep olabileceğini söyledi.Rahim ağzı uzunluğunu ve bebeğin doğum kanalına girip girmediğini bile kontrol etti.Ağrılar şiddetli olursa doğumu tetikliyormuş çünkü.Üroloji doktoru da iki haftada bir beni kontrole çağırdı gebelik boyunca kontrole gidecekmişim.Duruma göre alt bölgem uyuşturulup stent takılabilirmiş.Ağrı yada ateş durumunda beklemeden hastaneye gidecekmişim.İdrarda enfeksiyon çıktığı için kan ve idrar kültürü alındı.Yatış vermek istediler ben kabul etmedim şuan için ağrım şiddetli değil sonuçlar çıksın ona göre hareket edeceğiz inşallah.Gerçekten annelik kolay değilmiş onu anladım bebeğimin riske girmesini istemiyorum benim içinde dua edin lütfen
tamam canım akşam kurarsak hemen gönderirim :)Özelden de evimizdeki fotoğrafını atabilirimifşa olmamak için atmadım burdan hdhdhddh
evet ben montessori yaptıracağım için tahta tarzını bunda tercih etmedim katlaması kaldırması kolay olsun diye o yatağı duydum bir bakayım.Bende ikea sundvik aldım içine yataş alacağım en çok onun ismini duyuyorum yataş twix mi neydi sanırım
Ben de ayni marka anne yani aldim icine de yatasin yatagini aldimve ben bu beişkten aldım yanı açılan alacaktım ama bizim yatak baya yüksek kaldı asla yan açılma kısmını kullanamıyorum.
birde tasarımcı arkadaşım var odasını ona yaptırcam diye bunu tercih ettim yorumları güzeldi sadece yatak kaliteli birşey almak istediğim için yataksız aldım bambu yatak alayım diyorum sizce var mı önerdiğiniz yatak?
Eki Görüntüle 3313176
20+5 oldum canim, kiz bekliyoruz kismetse ama grupta okudugum kadariyla erkek cok sanirimHoşgeldin canım kaç haftalıksın cünsiyeti ne belli oldumu
Normalmi acaba bu kadar fazla olmasıAynen canım bende de bel ağrısı başladı malesef gece de rahat yatamıyorum artık
Yatmaktan oldu her halde akşma hiç bir şeyim yoktu sabah yataktan kalkamadım gün bkyuda öyle dönemiyorum resmen inşallah kötü bir şey yoktur kahverengi lekemde fazlalaştı biraz sabahtan beriTabikide ağrıyor canım
Birde biz çok yattığımız için ekstra ağrıyor
yatarken sık sık pozisyon değiştir biraz daha iyi gelir
Aynen öyle canm bol bol erkek var grubumuzda. Hala detaylı ultrasonda belki cinsiyet farklı olur diye bekleyenler var20+5 oldum canim, kiz bekliyoruz kismetse ama grupta okudugum kadariyla erkek cok sanirim
Canım o zaman doktorunla bi görüş bel ağrısından olurmu bilmiyorumYatmaktan oldu her halde akşma hiç bir şeyim yoktu sabah yataktan kalkamadım gün bkyuda öyle dönemiyorum resmen inşallah kötü bir şey yoktur kahverengi lekemde fazlalaştı biraz sabahtan beri
1 Yaşa kadar bunu kullanıp sonrasında ben de montessori yaptıracağım kendi yatıp kendi çıkabilsin istiyorum hem o zamana inşallah yürümeye de başlar :)tamam canım akşam kurarsak hemen gönderirim :)
evet ben montessori yaptıracağım için tahta tarzını bunda tercih etmedim katlaması kaldırması kolay olsun diye o yatağı duydum bir bakayım.
Normalde Leke hafif vardı canm gelip gidiyor hadistameden cıktıgımdan beri doktor kırmızı olmadıgı sürece korkma dediCanım o zaman doktorunla bi görüş bel ağrısından olurmu bilmiyorum
Benimde belim ağrıyor zaten bu haftalarda bel ağrısı oluyor birde hep yatınca daha fazla oluyor
Sen yinede doktorunla konus
Aa pardon canım orayı anlamamışım evet banada kırmızı gelmedikçe gelme diyolardıNormalde Leke hafif vardı canm gelip gidiyor hadistameden cıktıgımdan beri doktor kırmızı olmadıgı sürece korkma dedi
Benim de sağ böbrekte büyümem vardı ilerlerse tel takacağım dedi. Neyse 12 tane iğne yaptırdım sabah akşam, antibiyotik halen kullanıyorum ama dünden beri yanmam var ve sağ tarafta kasıkta ağrım var. Korkuyorum ben deKızlar hastaneden geldim moralimi bozmak istemiyorum ama ister istemez canım sıkıldı.Doktorum gebelikte taş düşürmenin erken doğuma sebep olabileceğini söyledi.Rahim ağzı uzunluğunu ve bebeğin doğum kanalına girip girmediğini bile kontrol etti.Ağrılar şiddetli olursa doğumu tetikliyormuş çünkü.Üroloji doktoru da iki haftada bir beni kontrole çağırdı gebelik boyunca kontrole gidecekmişim.Duruma göre alt bölgem uyuşturulup stent takılabilirmiş.Ağrı yada ateş durumunda beklemeden hastaneye gidecekmişim.İdrarda enfeksiyon çıktığı için kan ve idrar kültürü alındı.Yatış vermek istediler ben kabul etmedim şuan için ağrım şiddetli değil sonuçlar çıksın ona göre hareket edeceğiz inşallah.Gerçekten annelik kolay değilmiş onu anladım bebeğimin riske girmesini istemiyorum benim içinde dua edin lütfen
Bende çok kusuyorum sanıyorum ki demir ilacı felan kusturuyorçok geçmiş olsun canım öncelikle. Ablam da aynı durumu yaşadı böbrek ağrısıyla acillik oluyordu. Kusma falan yapıyor. Ama taşı atınca rahatladı. Stente falan gerek kalmamıştı inşallah senin de öyle geçer. Bebek de 41+5te hala doğmayınca sezeryanla alındı erken doğum olacak diye korkutma hemen güzel düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?