- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Çok beğendim ben de nerden yaptırmıştın bi daha yazar mısınKızlar ayna hediyeliklerim geldi çok beğendim makyaj çantama atcam bir tane![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğendim ben de nerden yaptırmıştın bi daha yazar mısınKızlar ayna hediyeliklerim geldi çok beğendim makyaj çantama atcam bir tane![]()
Biz İdil’e karar verdikÇok güzeller. Kime yaptırmıştın canım daha önce yazdın ama almamışım adını.. Bi de ücreti ne kadardı? Biz de henüz isme karar veremedik, üç seçeneğe indirdik şimdilik, Neşe, İdil ya da Çağla düşünüyoruz.Karar verelim ben de yaptırsam diye düşündüm çok hoşlar.
Bende bilmiyorum kiDaha düşer mi acaba ben de bakıp duruyorum
Cidden bende öyle pek gerçekten indirim olmuş denecek bisey görmedimBen hiç bi şey almadım indirimden
Takip eden arkadaşım pek de indirim yok dedi de içim rahat etti![]()
Keşke olsaydı tabi ama ben nerdeyse her şeyi aldığım için bi taraftan da üzülmedim en azındanCidden bende öyle pek gerçekten indirim olmuş denecek bisey görmedim
Benim eşimde öyle indirim varmış yokmuş pek takmaz. Bu şey zaten alınacak mı alınacak. Ha şimdi ha öbür ay illaki alırız diyor. Bende ondan pek kafaya takmıyorumKeşke olsaydı tabi ama ben nerdeyse her şeyi aldığım için bi taraftan da üzülmedim en azından![]()
Çok güzel bir isim bence.Biz İdil’e karar verdikşimdi benzer görünce yazayım dedim
İdil Çağla bence böyle gayet uyumlu oluyor.Çok güzel bir isim bence.Çağla İdil ya da Neşe İdil diye iki isim mi olsa diye de düşünüyoruz.
Valla 4 gün öncesi şeker yüklemesi için gittğimde 840 dı 4 gün sonrada kendi doktoruma kontrolüm vardı 890 dediMaşalllah minnoşa![]()
Artık haftada kaç gram alıyorlardır acaba
Hımm ama ölçümleri de farklı olabilir yine de 10-50 gram arası demek kiValla 4 gün öncesi şeker yüklemesi için gittğimde 840 dı 4 gün sonrada kendi doktoruma kontrolüm vardı 890 dedi
Çift isimli biriyim herzaman tek ismden yanayım ne erkeğe ne kıza çift isim hiç yakıştırmıyorum ben ama kimi eşler anne baba isimlerini koydukları için annede yanına kendi istediği ismi ekleyince çift isim oluyor mecburen benim 2. İsmimi kullanan bile yok ilk ismimden tanıyor herkes sadece bankaları aradığımda hangi ismnizle hitap edelim dye soruyorlar okadarİdil Çağla bence böyle gayet uyumlu oluyor.ben kız çocuğuna tek isimden tarafım ama belki bizim de soyadı kullanır diye
ama erkeğe iki isim karizmatik oluyor
Ben de tek isim isterdim de hangisini koysam diğerinde gözüm kalacak gibi..İdil Çağla bence böyle gayet uyumlu oluyor.ben kız çocuğuna tek isimden tarafım ama belki bizim de soyadı kullanır diye
ama erkeğe iki isim karizmatik oluyor
Duruş şekline göre haftası ve boyu biraz farkedebilir demişti doktor ama kiloda sanırım haftaya o civarda alıyorlardırHımm ama ölçümleri de farklı olabilir yine de 10-50 gram arası demek ki
Valla biz beşiği cibinliği ve nevresimlerş yatağı yorganı yastığı falan inidimde çok gzel fiyata aldık bebek arabasınıda öyle pusetiylr birlkte baya kârlı çıktıkBen hiç bi şey almadım indirimden
Takip eden arkadaşım pek de indirim yok dedi de içim rahat etti![]()
Azalma değil csnm direk suyumun hepsi boşaldıGenel olarak iyiyiz canım sadece şu an bir arkadaşımızın suyu azaldı hastanede yatış verdi doktoru inşallah o da dualarımızla iyi olacak H Hasretimm123
çok beğendim çok güzeller güzel günlerde kullanılsın inşallahKızlar ayna hediyeliklerim geldi çok beğendim makyaj çantama atcam bir tane![]()
Su an ne durumdasın canim doktorlar ne diyor?Azalma değil csnm direk suyumun hepsi boşaldı