- 19 Mayıs 2024
- 3.213
- 1.918
- 53
Odasının ayrı olması bile çok iyi. Çok sık tuvalete gidiyorum mesela her tıkırtıya uyanıyor ayrı odada olsa belki bu kadar uyanmaz seslere ama benimki emiyor her türlü meme istiyor yaniBenimle uyusa benim evimin işini kim yapıcak öyle daha zor tek tapancayım eminim sende öylesin MaşAllah 1 gün içinde alıştı bende çok korkuyordum ayrı odada olmucak diye ama şunuda söyleyim bizde meme yok sütüm çok erken kesildi mama veriyordum geceleri doktor dedi verme o mamanın hiçbir faydası yok su ver o kadar bende öyle yapıyorum sadece su artık biliyor kendisi sanki tek su için kalkıyor..sallamaya kaldıkta asla kucakta sallamadım belim kopar benim yatakta salladım şimdi kendi odasındada sallıyorum değişen o ki yanında diğilim bana kalırsa her ağladığında sallamam ama şimdilik olmuyor bizde artık büyük yatağa geçmesini bekliyorum
Baya geç yatıyorYok ben gerçekten kafayı yiyecem artıkdün gece 3.30 da uyuyup sabah 7.30 da kalktı 4 saat uykuyla saat 12 ye kadar uyumadı sonra öğlen uykusu yaptı akşam da 19.30 da dayanamadı uyudu yine her zamanki gibi saat 23 de kalktı ve hala oturuyoruz uyumuyor bağırıyor ağlıyor uyutmaya çalışıyorum diye kriz çıkarıyor yok yok hiç bi çözüm bulamadım erken uyutuyorum olmuyor geç uyutuyorum olmuyor gece bebeği gibi bişey oldu, ben cidden depresyona bu saatten sonra girerim kesin son 2 aydır bu şekilde bir uyku problemi yaşıyoruz ve cidden artık çıldırmak üzereyim
Vallahi bizimde kargo geliyor kağıda yazıyorum bebek var kapı çalmayın.kod numarası ve.paketi kapı önüne koyun yazıyorum kapıya yapıştırıyorum. Zaten mesaj geliyor teslim edildi diye gidersin alırsın.oyle yapıyorumNormalde çok kötü olan uykumuz bir kaç gündür iyice kötü oldu. Öğlen uykusuna bir türlü yatıramadım tam yatırdım kargo geldi zile bile basmıyor artık kargocukar beni tanıyorlar kapıya vurdu sadece ona bile uyandı çok sıkılıyorum ya ciddi anlamda bunaldım
Biranda kestim zaten hiss etmiştim mamayı doysun diye içmiyordu gercektende öyleymiş su niyetine içiyorduBi anda mı kestiniz azaltarak mi benimki yese bile mutlaka içmeden tekrar uyumuyor
Bende kapıya yazu astım sile basmayın diye her çeti çnternetten alıyorum kargolaeın yarısı bize yarısı anneme gidiyor ona rağmen her gün kargo gelir ama sağolsun kargocu iyi kapıya bırakıyor ama kolay gelsin kargoysu biraz sıkıntı ille kaego kodu istiyor ben kapıya gidene kadar oğlum uyanıyor zatenVallahi bizimde kargo geliyor kağıda yazıyorum bebek var kapı çalmayın.kod numarası ve.paketi kapı önüne koyun yazıyorum kapıya yapıştırıyorum. Zaten mesaj geliyor teslim edildi diye gidersin alırsın.oyle yapıyorum
Sen hamile misin altta yazı çıkıyor hamileliğin 32. Haftasında diyeBenimle uyusa benim evimin işini kim yapıcak öyle daha zor tek tapancayım eminim sende öylesin MaşAllah 1 gün içinde alıştı bende çok korkuyordum ayrı odada olmucak diye ama şunuda söyleyim bizde meme yok sütüm çok erken kesildi mama veriyordum geceleri doktor dedi verme o mamanın hiçbir faydası yok su ver o kadar bende öyle yapıyorum sadece su artık biliyor kendisi sanki tek su için kalkıyor..sallamaya kaldıkta asla kucakta sallamadım belim kopar benim yatakta salladım şimdi kendi odasındada sallıyorum değişen o ki yanında diğilim bana kalırsa her ağladığında sallamam ama şimdilik olmuyor bizde artık büyük yatağa geçmesini bekliyorum
BdnimkideOdasının ayrı olması bile çok iyi. Çok sık tuvalete gidiyorum mesela her tıkırtıya uyanıyor ayrı odada olsa belki bu kadar uyanmaz seslere ama benimki emiyor her türlü meme istiyor yani
Benimkide her sese uyanıyor onunda suçlusun benim biz nasıl koyduksa onlarda öyle alışıyor malesef..ama wc giderken kalkmıyor eskiden kalkıyordu en sonda bıktım dedim bir defa iki defa alışsın artık o sese.Evet çok şükür gebeyim yaş ileri olunca artık ondan ayrı odaya geçirdim benim durumum daha zor yoksa bende yanımda yatırıcaktım halaSen hamile misin altta yazı çıkıyor hamileliğin 32. Haftasında diye
Sağlıkla gelsin o zaman peş peşe doğum ileride rahat edeceksin ne güzelBdnimkide
Benimkide her sese uyanıyor onunda suçlusun benim biz nasıl koyduksa onlarda öyle alışıyor malesef..ama wc giderken kalkmıyor eskiden kalkıyordu en sonda bıktım dedim bir defa iki defa alışsın artık o sese.Evet çok şükür gebeyim yaş ileri olunca artık ondan ayrı odaya geçirdim benim durumum daha zor yoksa bende yanımda yatırıcaktım hala
Amin canım Amin.Bakalım artık iki erkek çocuğuyla artık ne kadar rahat ede bilirsemSağlıkla gelsin o zaman peş peşe doğum ileride rahat edeceksin ne güzel
Sana ikinciyi yaptırdıpına göre rahatta ettirir Allahın izniyle en önemlisi o ilk adımı atmakAmin canım Amin.Bakalım artık iki erkek çocuğuyla artık ne kadar rahat ede bilirsem
beni tanıyanlar burda biliyor tüp bebek bile denedim olmadı artık vazgecmiştim oğlum doğal yolla ilac kullandım öyle oldu mucize olarak şimdide dedim zaten olmucak ilaç kullanmalıyım işim Zor benim dedim ama korunuyorduk sadece 1 ilişkide korunma olmadı onada hamile kaldım Allah'ın vardır bir bildiği yaş 37 zamanında çok göz yaşı döktüm şimdi ondan zor olsada şükür ediyorum.Ben Mart grupundaydım orda çok kalan var gebeSana ikinciyi yaptırdıpına göre rahatta ettirir Allahın izniyle en önemlisi o ilk adımı atmakbu grupta sanırım tekrardan öocuk yapan 2. Annesin birisi daha vardı hamile
KArgo.koduda yazıyorum.zaten dağıtım çıkacağı zaman hemen asıyorum.kapiyi bakmıyorumBende kapıya yazu astım sile basmayın diye her çeti çnternetten alıyorum kargolaeın yarısı bize yarısı anneme gidiyor ona rağmen her gün kargo gelir ama sağolsun kargocu iyi kapıya bırakıyor ama kolay gelsin kargoysu biraz sıkıntı ille kaego kodu istiyor ben kapıya gidene kadar oğlum uyanıyor z
Benimki gece gündüz yanımda yatıyor nasıl ayıracağım ne yapacağım bilmiyorum ama artık eylülde işe başlamak istiyorum eğer tam karar verirsek evi taşıyacağım o zaman odasında yatırmaya başlayacağım. Muhtemelen bende onunla orada yatacağımBenim gibi gece gündüz bebeğü yanında uyuyan var mı? Nasıl ayırıcam konuşmaya başlayınca anlar mı acaba yatağına yat dediğimde. Gece defalarca yatağına koyuyoruz ama yine hep ağlıyor alıyoruz. Gündüz de uykularını benimle yapıyoe uyutuyoırum yatağına koyuyorum 20 25 dk sonra ağlıyor yine acele hemen yemek yaptım allahtan kuru fasulye pilav bir tabak yiym dedim uyandı en azından yemek hazırlayabildim dün yemej yapamadım mesela. Ya zaten hava çok sıcak yanımda yattığı yetmiyor birde üstüme çıkıyor iyice sıcak basıyor bana hep olumsuz şeyler yazıyorum hep aynı konular farkındayım ama çok sıkıldım artık bazı şeyler hiç geçmeyecek gibi geliyor çok bunalıyorum ya
Canım bence işe başlamak sana çokkkkk iyi gelecek çocuğa kim bakacak nasıl olacak bilmiyorum ama senin kendini toparlayabilmen için bence işe başlaman lazımBenimki gece gündüz yanımda yatıyor nasıl ayıracağım ne yapacağım bilmiyorum ama artık eylülde işe başlamak istiyorum eğer tam karar verirsek evi taşıyacağım o zaman odasında yatırmaya başlayacağım. Muhtemelen bende onunla orada yatacağımbende bunaldım ya uyku iştahsızlık ayrı akşama kadar ama abartmıyorum yani gerçekten uyandığı ilk andan akşam uyuyacağı vakte kadar sürekli elimden tutup sürükleyip anne anne anne balkonda önüne su kova koyuyorum en sevdiği şey sözde onda bile 40 kere anne anne anne.. eşime dedim ben artık nefes alamıyorum işe başlayacağım diye bakalım ne karar vereceğiz
Bişeti çok isteyince olmuyor galiba çol stres yapıyoruz vücut ters tepki veriyor. Yaşında genç daha millet o yaşta evleniyor niye geç olsunbeni tanıyanlar burda biliyor tüp bebek bile denedim olmadı artık vazgecmiştim oğlum doğal yolla ilac kullandım öyle oldu mucize olarak şimdide dedim zaten olmucak ilaç kullanmalıyım işim Zor benim dedim ama korunuyorduk sadece 1 ilişkide korunma olmadı onada hamile kaldım Allah'ın vardır bir bildiği yaş 37 zamanında çok göz yaşı döktüm şimdi ondan zor olsada şükür ediyorum.Ben Mart grupundaydım orda çok kalan var gebe
İmkanın varsa geri dönmen mentalin için en iyisi çocuğuna kim bakacak peki eğer aklın çocuğunda kalmayacaksa iyi bakan birisi varsa işe dönmek çok iyi gelir bütün gün evde durup çocuk bakmak çok zorBenimki gece gündüz yanımda yatıyor nasıl ayıracağım ne yapacağım bilmiyorum ama artık eylülde işe başlamak istiyorum eğer tam karar verirsek evi taşıyacağım o zaman odasında yatırmaya başlayacağım. Muhtemelen bende onunla orada yatacağımbende bunaldım ya uyku iştahsızlık ayrı akşama kadar ama abartmıyorum yani gerçekten uyandığı ilk andan akşam uyuyacağı vakte kadar sürekli elimden tutup sürükleyip anne anne anne balkonda önüne su kova koyuyorum en sevdiği şey sözde onda bile 40 kere anne anne anne.. eşime dedim ben artık nefes alamıyorum işe başlayacağım diye bakalım ne karar vereceğiz
Bizim hic guzel uyuduğumuz bir zaman dilimi olmadi o yuzden hayal bile edemiyorumYa diş çıkarmak ciddi yoruyor ama hemen çıkıp bitmesi dshs iyi sanki belki güzel uyumaya başlar
Ben artik kabul ettim uykusuzluktan bazen ne düşündüğümü ne söylediğimi naptigimi unutuyorumÇığlık diye abartmış olabilirim çünkü artık tahammül seviyem çok düştüevet ağlayarak uyanma saat başı su içip uyuyor sabaha kadar bu böyle devam çok çok zor tekrar uykuya dalmak yine uyanacağını bilmek
Yemeği ya yemek işi beni bitirdi Amin bolca AminBişeti çok isteyince olmuyor galiba çol stres yapıyoruz vücut ters tepki veriyor. Yaşında genç daha millet o yaşta evleniyor niye geç olsunkolay bir doğum olur inşallah uslu uykuyu yemeği seven bebek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?