2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Odasının ayrı olması bile çok iyi. Çok sık tuvalete gidiyorum mesela her tıkırtıya uyanıyor ayrı odada olsa belki bu kadar uyanmaz seslere ama benimki emiyor her türlü meme istiyor yani

Baya geç yatıyor akşam 7bucukda yatirmayin oynayın şarkı soyleyin uykusu kaçsın. 9bucuga doğru yatir oğlunuz uyandin mi beraber yatin. ağzına emzik verin pis pis yap konuşmayın karanlıkta uyut. uyudumu yerine koyarsın gündüz 2 bucuk saat fazla uyutmayin uyandırın.
oglumda uyku düzeni bozuldu dişte ağrısimi iğne etkimi bilmiyorum yanlizmi yatmak istemiyor.sabah 5te kalkardi. 1haftada uğraştık düzeldi .simdilik Oğlum akşam 9bucukda yatıyorm bazen gece 3de kalkıyor 10dk içinde uyur yanima aliyorum beraber yatıyorum uyunca yerine koyuyorum. Sabah 8de kalkar. Gündüz saat 11bucukda yatar 1bucuga kadar uyur.aksam 7de uykusu geliyor ama uyutmuyoruz babasıyla oynuyor.gunduzde bebek arabasiyla yatıyorum .kibirdama oldumu araba saliyorum uykuyu dalıyor.boyle çare buldum araba.

Vallahi bizimde kargo geliyor kağıda yazıyorum bebek var kapı çalmayın.kod numarası ve.paketi kapı önüne koyun yazıyorum kapıya yapıştırıyorum. Zaten mesaj geliyor teslim edildi diye gidersin alırsın.oyle yapıyorum

Bende kapıya yazu astım sile basmayın diye her çeti çnternetten alıyorum kargolaeın yarısı bize yarısı anneme gidiyor ona rağmen her gün kargo gelir ama sağolsun kargocu iyi kapıya bırakıyor ama kolay gelsin kargoysu biraz sıkıntı ille kaego kodu istiyor ben kapıya gidene kadar oğlum uyanıyor zaten

Sen hamile misin altta yazı çıkıyor hamileliğin 32. Haftasında diye

Odasının ayrı olması bile çok iyi. Çok sık tuvalete gidiyorum mesela her tıkırtıya uyanıyor ayrı odada olsa belki bu kadar uyanmaz seslere ama benimki emiyor her türlü meme istiyor yani
Bdnimkide
Sen hamile misin altta yazı çıkıyor hamileliğin 32. Haftasında diye
Benimkide her sese uyanıyor onunda suçlusun benim biz nasıl koyduksa onlarda öyle alışıyor malesef..ama wc giderken kalkmıyor eskiden kalkıyordu en sonda bıktım dedim bir defa iki defa alışsın artık o sese.Evet çok şükür gebeyim yaş ileri olunca artık ondan ayrı odaya geçirdim benim durumum daha zor yoksa bende yanımda yatırıcaktım hala

Sağlıkla gelsin o zaman peş peşe doğum ileride rahat edeceksin ne güzel

Amin canım Amin.Bakalım artık iki erkek çocuğuyla artık ne kadar rahat ede bilirsem
Sana ikinciyi yaptırdıpına göre rahatta ettirir Allahın izniyle en önemlisi o ilk adımı atmak bu grupta sanırım tekrardan öocuk yapan 2. Annesin birisi daha vardı hamile

Sana ikinciyi yaptırdıpına göre rahatta ettirir Allahın izniyle en önemlisi o ilk adımı atmak bu grupta sanırım tekrardan öocuk yapan 2. Annesin birisi daha vardı hamile
beni tanıyanlar burda biliyor tüp bebek bile denedim olmadı artık vazgecmiştim oğlum doğal yolla ilac kullandım öyle oldu mucize olarak şimdide dedim zaten olmucak ilaç kullanmalıyım işim Zor benim dedim ama korunuyorduk sadece 1 ilişkide korunma olmadı onada hamile kaldım Allah'ın vardır bir bildiği yaş 37 zamanında çok göz yaşı döktüm şimdi ondan zor olsada şükür ediyorum.Ben Mart grupundaydım orda çok kalan var gebe

KArgo.koduda yazıyorum.zaten dağıtım çıkacağı zaman hemen asıyorum.kapiyi bakmıyorum

Benimki gece gündüz yanımda yatıyor nasıl ayıracağım ne yapacağım bilmiyorum ama artık eylülde işe başlamak istiyorum eğer tam karar verirsek evi taşıyacağım o zaman odasında yatırmaya başlayacağım. Muhtemelen bende onunla orada yatacağım bende bunaldım ya uyku iştahsızlık ayrı akşama kadar ama abartmıyorum yani gerçekten uyandığı ilk andan akşam uyuyacağı vakte kadar sürekli elimden tutup sürükleyip anne anne anne balkonda önüne su kova koyuyorum en sevdiği şey sözde onda bile 40 kere anne anne anne.. eşime dedim ben artık nefes alamıyorum işe başlayacağım diye bakalım ne karar vereceğiz

Canım bence işe başlamak sana çokkkkk iyi gelecek çocuğa kim bakacak nasıl olacak bilmiyorum ama senin kendini toparlayabilmen için bence işe başlaman lazım

Bişeti çok isteyince olmuyor galiba çol stres yapıyoruz vücut ters tepki veriyor. Yaşında genç daha millet o yaşta evleniyor niye geç olsun kolay bir doğum olur inşallah uslu uykuyu yemeği seven bebek olsun

İmkanın varsa geri dönmen mentalin için en iyisi çocuğuna kim bakacak peki eğer aklın çocuğunda kalmayacaksa iyi bakan birisi varsa işe dönmek çok iyi gelir bütün gün evde durup çocuk bakmak çok zor

Ben artik kabul ettim uykusuzluktan bazen ne düşündüğümü ne söylediğimi naptigimi unutuyorum

Bişeti çok isteyince olmuyor galiba çol stres yapıyoruz vücut ters tepki veriyor. Yaşında genç daha millet o yaşta evleniyor niye geç olsun kolay bir doğum olur inşallah uslu uykuyu yemeği seven bebek olsun
Yemeği ya yemek işi beni bitirdi Amin bolca Amin

Ben aetık uyku sorununu büyük ölçüde aştım sanırım. Saati gelince yatağına yatırıp çıkıyorum odadan. Döne döne uyuyor. Gece uyanırsa da gitmiyorum odasına. İki mıkırdanıp geri uyuyor. Sakın bebeğimin kolay olduğunu falan düşğnmeyin. Bu evreye gelene kadar aylarca 2-3 saat aralıksız deli gibi ağladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…