2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Ya bende öyle birden kesilmesini anlamıyorum çpcuk iyice laftan anlayacak ki kesesin bizimkiler şuan anlamıykr ki tabi yaza kadar iyice değişir işler öğrettikçe öğrenirler hakkımızda hayırlısı

Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ya çözüm bulmak zorunda sana da yazık sonra sende şikayet ediyor şöylesin böylesin diye uyuyup uykusunu alan insan pamuk gibi uyanır ama bizim kocalarda çocuklarda sağolsun

2 Gündür uydurmasyon çadır yapıyoruz evde en son kamp çadırını açtım oda tam odayı kapladı durup durup anne gel baba gel deyip içeri alıyor aonra çıkın diyor girin diyor belim ağrıdı girip çıkmaktan sonra zor kapttı eşim çadırı sinirlendi daha açma dedi

Ya bende öyle birden kesilmesini anlamıyorum çpcuk iyice laftan anlayacak ki kesesin bizimkiler şuan anlamıykr ki tabi yaza kadar iyice değişir işler öğrettikçe öğrenirler hakkımızda hayırlısı
Ben kendini tam ifade etmeden baslamayi hic dusunmuyordum hatta 3 yas falan ancak diyordum cunku ole bi sabrim yoktu.ama akisinda oldu ve ben ole kitapmis egitimmis vs hic bisy vermedim dumduk baslamis olduksadece kakada zorlandiginda bir kaka kitabi aldim bir kez bakti ve sevmedisuan uyku duzeninde nasil yapicagim konusunda bie fikrim yok ama onuda dogal akisina biraktim.Elbet onunda zamani gelir.Bu arada cok titiz biriyseniz ki ben oleyim evet zor oluyor ama alisiyorsunuz.akisinda yasayin derim

Suluboya yi denemek istiyorum ama almadım daha oda ise yaramıyor onlasilan boşuna denemim
Hahahaha seninki de abartmış bizim öyle derin uyuduğumuz mu var horlayalım
Dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…