- 2 Mart 2021
- 1.953
- 1.274
- 83
- 32
Şimdide yazmışlar kırmızı ışık için 9 seviye mavi ışık için 9 seviye kafam karıştı2 mod dediği + - ile vakumlama şiddetinin ayarlaniyor oluşu. 4 kademe felan çıkıp iniyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdide yazmışlar kırmızı ışık için 9 seviye mavi ışık için 9 seviye kafam karıştı2 mod dediği + - ile vakumlama şiddetinin ayarlaniyor oluşu. 4 kademe felan çıkıp iniyor
Bilemedim valla ne demek istemişŞimdide yazmışlar kırmızı ışık için 9 seviye mavi ışık için 9 seviye kafam karıştıkırmızı ışık ne mavi ışık ne
Canım bence bekle eğer kendi sancın gelirse normal doğum yaparsın. Eğer suni sancıya gerek kalırsa sezeryan olabilirsin. Yani ben öyle yapıcamCanım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Hem özelliğe düzgün açıklama yazmamışlar hemde sorulara farklı cevap veriyorlarBilemedim valla ne demek istemiş![]()
O çok normal canım benim ilk 1 ay hergün batma aprı oldu sonuçta o dikiş yerleri iyileşiyorYok çok şükür. Ama vajinamın içi sanki dikiş yerimde ağrı oluyor.
Yok çok değil ben az kullanıyorum o yüzden arada kafama göre çoğaltıyorumBen çoook kullanıyorum galiba
İnsanın ayağı uyuşuyor sanki benim doktorum bıraktırdı önermiyorum o iğneyi sıkıntılı filan dedi bıraktık bizdeAy evet ya bende bugun yine oldum haftada bir oluyor. ayagim popom çok ağrıyor![]()
Evet Malatya da yaşıyorum Sağol canım teşekkür ederimDeprem bölgesinde mi yaşıyorsunuzkötü olmuş doktor eksikliği. Ben sehrimdeki eğitime katilicam eğer hareket kisitliligim biterse o zaman öğrendiklerimi seninle paylaşırım canım. Yani keske bunun daha basit daha erisilebilir bi yolu olsa.
![]()
Canım bence bekle eğer kendi sancın gelirse normal doğum yaparsın. Eğer suni sancıya gerek kalırsa sezeryan olabilirsin. Yani ben öyle yapıcam![]()
Genel anestezi ile sezaryen düşünüyorum. Bebeği ilk görme romantizmine giremem maalesef bir aşıda bile korkudan kalp atışından bayılacak gibi oluyorum doktorum da dedi risk almaya hiç gerek yok diyeCanım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Bebişimiz nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin ama apandisit ameliyat izim var birde sezaryen izim olsun istemem açıkcası normal doğumu istiyorum belde uyuşturarak tercih etmeyi düşünyrumCanım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Yurtdışında doğum şeklini biz seçemiyoruzCanım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Benim 2 kızımda sezeryan. Bunuda spinal sezeryan yapıcam. Küçük kızım 9 yaşında 2 kızın üstüne 9 yıl sonra kazayla erkek bebişide buldum. Yeter bu kadar Allah bunlara sağlıklı uzun ömürler versin. Tüplerimi de bağlatıcam benCanım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Ben de ilk doğumda o kadar sancıdan sonra çocuğu kucağıma verdiklerinde çekin bunu gözümün önünden demiştimGenel anestezi ile sezaryen düşünüyorum. Bebeği ilk görme romantizmine giremem maalesef bir aşıda bile korkudan kalp atışından bayılacak gibi oluyorum doktorum da dedi risk almaya hiç gerek yok diyefena bir vakayım hasta olarak.. çok ameliyat oldum genel anestezi rahatlığı uyu uyan mis çok iyiydi hep
bir de canım çok tatlı acı eşiğim çok düşük hemen panik oluyorum normal için kendime güvenmiyorum çocuktan bile soğutabilir o acılar beni bu anksiyete riske girmeyeceğim hiç
![]()
Kordonlarını bağlatanlar genelde pişman oluyormuş canım spiral falan takmak yeterli olmazmı kiBenim 2 kızımda sezeryan. Bunuda spinal sezeryan yapıcam. Küçük kızım 9 yaşında 2 kızın üstüne 9 yıl sonra kazayla erkek bebişide buldum. Yeter bu kadar Allah bunlara sağlıklı uzun ömürler versin. Tüplerimi de bağlatıcam ben![]()
Aaa ne yönden pişman oluyorlarmış ki canımKordonlarını bağlatanlar genelde pişman oluyormuş canım spiral falan takmak yeterli olmazmı ki
Yalancı kasılmalar olabilir canım ama bi takip et bakalım ne sıklıkla oluyor ne kadar sürüyorKizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba![]()