2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Canım bence bekle eğer kendi sancın gelirse normal doğum yaparsın. Eğer suni sancıya gerek kalırsa sezeryan olabilirsin. Yani ben öyle yapıcam🙂

Deprem bölgesinde mi yaşıyorsunuz 😔 kötü olmuş doktor eksikliği. Ben sehrimdeki eğitime katilicam eğer hareket kisitliligim biterse o zaman öğrendiklerimi seninle paylaşırım canım. Yani keske bunun daha basit daha erisilebilir bi yolu olsa. 😔
Evet Malatya da yaşıyorum Sağol canım teşekkür ederim

Canım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Genel anestezi ile sezaryen düşünüyorum. Bebeği ilk görme romantizmine giremem maalesef bir aşıda bile korkudan kalp atışından bayılacak gibi oluyorum doktorum da dedi risk almaya hiç gerek yok diye 😀🤭 fena bir vakayım hasta olarak.. çok ameliyat oldum genel anestezi rahatlığı uyu uyan mis çok iyiydi hep 🤭 bir de canım çok tatlı acı eşiğim çok düşük hemen panik oluyorum normal için kendime güvenmiyorum çocuktan bile soğutabilir o acılar beni bu anksiyete riske girmeyeceğim hiç 😔

Bebişimiz nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin ama apandisit ameliyat izim var birde sezaryen izim olsun istemem açıkcası normal doğumu istiyorum belde uyuşturarak tercih etmeyi düşünyrum

Yurtdışında doğum şeklini biz seçemiyoruz😕
Genelde normal doğum oluyor bende normal doğum istiyorum
Rahimağzı yetmezliğim oldugu için hemen açılmam olur diye düşünüyorum
1 kez belden uyuşturdukları için bundada belden uyuşturma istedim onu olunca bişey hissetmiyorsun zaten

Benim 2 kızımda sezeryan. Bunuda spinal sezeryan yapıcam. Küçük kızım 9 yaşında 2 kızın üstüne 9 yıl sonra kazayla erkek bebişide buldum. Yeter bu kadar Allah bunlara sağlıklı uzun ömürler versin. Tüplerimi de bağlatıcam ben 😃

Vallahi benim ilk sezeyan ikinci sınıf sanciyla dogum bunu da doktor sezeryana alirim dedi 38 haftalik ken dedi bebeğin durumuna göre şuan 21 hafta oldum 17 hafta kaldi

Benim de ilk doğum sezaryen. 10 cm açıklığa kadar sancı çekmiştim tam doğurmak üzereyken doktor kilosu fazla diye sezaryene aldı. Bunda en azından sancı çekmeden tertemiz sezaryen olsam diyorum :)

Genel anestezi ile sezaryen düşünüyorum. Bebeği ilk görme romantizmine giremem maalesef bir aşıda bile korkudan kalp atışından bayılacak gibi oluyorum doktorum da dedi risk almaya hiç gerek yok diye 😀🤭 fena bir vakayım hasta olarak.. çok ameliyat oldum genel anestezi rahatlığı uyu uyan mis çok iyiydi hep 🤭 bir de canım çok tatlı acı eşiğim çok düşük hemen panik oluyorum normal için kendime güvenmiyorum çocuktan bile soğutabilir o acılar beni bu anksiyete riske girmeyeceğim hiç 😔
Ben de ilk doğumda o kadar sancıdan sonra çocuğu kucağıma verdiklerinde çekin bunu gözümün önünden demiştim😅 İnsanın sancıdan kimseyi gözü görmüyor ki🤣🤣Tabi sonra sarıldım yavruma🥰 O zaman bi daha çocuk asla demiştim ama büyük konuşmamak gerekiyormuş😁

Benim 2 kızımda sezeryan. Bunuda spinal sezeryan yapıcam. Küçük kızım 9 yaşında 2 kızın üstüne 9 yıl sonra kazayla erkek bebişide buldum. Yeter bu kadar Allah bunlara sağlıklı uzun ömürler versin. Tüplerimi de bağlatıcam ben 😃
Kordonlarını bağlatanlar genelde pişman oluyormuş canım spiral falan takmak yeterli olmazmı ki

Kizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba😏

Kizlar bir sorum var iki gundur karnim tas kesiliyor top gibi oluyor arada bide adet agrisi gibi agri girip cikiyor ve alt bolgemde doluluk hissi var sizlerdede oluyormu boyle.dün bayagi merdiven indim ciktim kucagimda kizimla ve bebek arabasiyla ondan sonra olmaya basladi.3 gun once detaylida hersey normaldi ama merdivenleri agirlikla cikip indim diyemi oluyor acaba😏
Yalancı kasılmalar olabilir canım ama bi takip et bakalım ne sıklıkla oluyor ne kadar sürüyor

Back
X