• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
😂😂 Abartısız söylüyorum bu akşam aynı töbe yarabbim menapozlu kadınlar gibiydim bi an ter bastı nefes alıp vermem zorlaştı yatamadım kalktım oturdum eşim de karşı koltuktan sırt üstü uzanmış yatmış dışarı çıkalım mı diyor hâlbuki 2 saattir öyleydim 😂 bazen alınganlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama yoo yapmıyorum düşüncesiz bu erkekler 😂😂😂
Bende geçen uyuyamadm baktm eşim fosur fosur uyuyo sinirimden agladm,uyuyamıyorum dye.Sonra uyuyup kalmsm🙄

Kızlar ben sırt üstü hiç gelemiyorum nefesim kesiliyor sizde yaşıyomusunuz bunu? O an kalkmazsam yada yan dönmezsem boğulacak gibi oluyorum.
Sırt üstü yatamıyorum pek çok az sırtımı dinlendirmek için sonra hemen sola dönüş yapıyorum. En çok yüzüstü yatmayı özledim 😆😆

Sabaha kdr bütün odaları geziyorum bende🙄Koltuk sert geliyo kalcm agryo ama sirtmi yaslayalbdlgm için ii geliyo,yatagma gdnce sırtım agryo napcm bilemedm Hamile yastığımda var sozde🤣ztn 2 3 kez tuvalete kalkiyorm asla duzgn uyuyamiyorm geceleri.Kizlar sürekli sola mı yatyosanz?
Hiiiç sola yatamıyorum hiç hep sağ

Selamlar, bence kendinizi çok korkutmayın daha az bugün doktordaydım. Ben yürüdüğümde mesela tansiyonum çıkıyor ya da nefes nefese kaldığımda diyeyim. Belki öyleyse sizinde korkmayın ama takip edin tansiyonunuzu. Doktor ölçtü 16 çıktı dedi bu çok yüksek bi 5 dk dinlen dedi yürümüştüm çünkü tansiyon ölçme yerine giderken ( dk sonra 12 geldi.
Selam🤗 yok korkutma değil ama kronik hastalığım var, sol kalca ameliyatlı vs.. ağrılarıma artık zor dayanıyorum 🥲🤲

Her gün daha zor uyanıyorum. Bacakların şişini gectim artık, kollarım ağrıyla şişiyor. Tel.i zor tutuyorum bugün de sağ kol iptal uyandım. 😵‍💫

Ay ne ağladım yine 🫠 ama cook zorlanıyorumm🤲

Kızlar haziran annelerinden 3-5 doğurmayan kalmış, temmuz anneleri doğurmaya başlamış🙈 bizimkiler bekler mi ağustosu 🤔 benim doktor 39.cu haftaya doğuma karar verdi öncesinde almıyorum dedi ama benim ya erken gelirse korkusu başladı. Eşim iş gereği sürekli yurtdışında. Doğum zamanı babalık izni başlayacak ama ya o yurtdışındayken doğurursam 🥲 anlaşılıyor mu 3-5 gün önceden doğumun yaklaştığı. Refakatçi olarakta eşim kalsın istiyorum çünkü.

Kızlar haziran annelerinden 3-5 doğurmayan kalmış, temmuz anneleri doğurmaya başlamış🙈 bizimkiler bekler mi ağustosu 🤔 benim doktor 39.cu haftaya doğuma karar verdi öncesinde almıyorum dedi ama benim ya erken gelirse korkusu başladı. Eşim iş gereği sürekli yurtdışında. Doğum zamanı babalık izni başlayacak ama ya o yurtdışındayken doğurursam 🥲 anlaşılıyor mu 3-5 gün önceden doğumun yaklaştığı. Refakatçi olarakta eşim kalsın istiyorum çünkü.
anlaşılabilir de anlaşılmaya bilir de bunun kesin bi cevabı yok, ilk hamileliğimde yavas yavas suyum gelmişti gecesine doğurdum öncesinde farklı bi şikayetim yoktu

Selam🤗 yok korkutma değil ama kronik hastalığım var, sol kalca ameliyatlı vs.. ağrılarıma artık zor dayanıyorum 🥲🤲

Her gün daha zor uyanıyorum. Bacakların şişini gectim artık, kollarım ağrıyla şişiyor. Tel.i zor tutuyorum bugün de sağ kol iptal uyandım. 😵‍💫

Ay ne ağladım yine 🫠 ama cook zorlanıyorumm🤲
Allah yardımcınız olsun ne diyim 🥲 bende dizlerim kilomu taşımıyor artık bence ama idare editörüm bakalım

Benimde cok ayakta kalinca ya da sandalyede oturunca sol ayagim şişiyor. Sol bacagim zaten nerdeyse 1 aydir bayagi sikinti cikartiyor. Onumuz ay kardesimin dügünü var, hem ucakla gidecegiz, hem dugun bakalim nasil olacak

Benimki de muhtemelen ağustos beklemeyecek temmuz sonu doğururuz gibi🥹
Bu erken doğum riski benim de sürekli kafamda öyle bir riskim yok ama bebek biraz aşağıda kanala girmemiş yat demiyorum ama kendini yorma falan dedi doktorum ondan dolayı galiba sürekli bunu düşünüyorum bugün de Sancım var sanki🤦🏼‍♀️

Ay ben hiç hazır dglm dha doğuma ya🤣napicm blmyorm.Hastane çantası hazirlinck, eksikler duruyo, kıyafetler yikanmadi,isme karar veremedik hala🙄Valla ben kizmda hiç dogurmck gbydm 39+3deydm gündüz kemeraltni gezdm bsym yoktu gece kasılmalar basladi,sabaha karşı bianda suyum geldi.

Benimki de muhtemelen ağustos beklemeyecek temmuz sonu doğururuz gibi🥹
Bu erken doğum riski benim de sürekli kafamda öyle bir riskim yok ama bebek biraz aşağıda kanala girmemiş yat demiyorum ama kendini yorma falan dedi doktorum ondan dolayı galiba sürekli bunu düşünüyorum bugün de Sancım var sanki🤦🏼‍♀️
Eksiklerin bitti mi lattee hastane çantan falan hazır mı canıııımm😬🥰

Eksiklerin bitti mi lattee hastane çantan falan hazır mı canıııımm😬🥰
Yok ya nerdee😂
Son kalan eksikler yarın alınacak daha benim pijamam yok hastane çantası hazır değil bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenmedi çok iş var aslında😄
Bayramdan önce odası geldi birazcık mobilya kokusu çıksın öyle yıkayıp ütüleyip yerleştirelim dedik birkaç hafta sonra yapacağım onları ☺️

Kızlar benim oğlan sanki icerde titryo gbi ya bildgn karnım titryor icerde titreşim oluyo gbi,sizde de oluyo mu acaba?
Ben bazen yaşıyor gibiyim ama emin olamıyorum.
Kız kardeşim kızın da çok hissedermiş titreme hatta korkuyor muş ne oluyor bir sorun mu var hasta mı bebek diye Allah korusun.
Daha sonra doğdugunda bebek uyurken ağzı titriyordu arada onumu hissediyodum acaba dedi😄

Back
X