Ohh çok şükürKızlar @karamel Latte ile konuştum çok şükür iyi kendisi ve inci kızıdinlenip toparlanınca aramızda olacak
Benim kiz 40+3 de gelmisti benim de agustos son hafta ama bakalim su dolaplarim gelsin yerlestireyim gelsin kizim sonra ya o kadar bekletmesinKuzum benim 40. Hafta tam 30 ağustosa geliyor , eğer ki erken gelmezse grupta en sona ben kalabilirimherkes gitti ben buradayım diye yazarım artık
Kubra bozana gidiyorum ben. İlk gittigimde aglamistim agrisizligi unuttugum icin. Cok etkili olmustu karma bir seyler uyguluyor akapunktur igneleri vs ile. Online pilates yapma derim benim fitiklar o sekilde patladiTum sadakatimizle Agustos sonuna kadar direnme niyetindeyiz️ bilemedin ortası.. bilemedin Bir gece ansızın.. ...
Aminn hepimizee
Tesekkur ederim ist.da değilim ama ismi kaydederim yine de
online güvenilir pilates hocası varsa bilenler
Kanamalar baslayinca 5.haftada şununlayaşamaya basladim zaten egilmek kalkti lugattan. Mıntıka temizliği yapıyorum evde
Ben dyson aldim kizimin alerjisi alerjik astim boyutundaydi. Uzun sure almicam diye direnmistim ama sonra aldim. Elim ayagim oldu cok guzel supuruyor belim de agridigi icin agir gelmiyor benim isime yaradi cok. Onun hem supurup hem silenine goz koydum tasindigim ev buyuk elhamdulillah bebekle isleri kolaylastirmak istiyorum. Onunla supurmek robottan kolay geliyorBende oğlum alerjik diye Philips maraton almıştım 1 bucuk sene önce Philips o zaman aqua trio yu çıkarmıştı silip süpürüyodu kablosuz ama bi kullanıcı düz zeminde başarılı halılar da kablolu kadar etki vermiyor diyince vazgeçmiştim almaktan
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Cok erken daha dönme ihtimali var. Dönmezse de önemli olan anne bebek sağlığı zatenAbd'deyim coook tesekkur ederim bilgilendirme icin, doktor 33. Haftada hala donmedigi icin sezaryen gunu verdi, donerse iptsl ederiz dedi ama dondugunu hissetmedim hayirlisi diyorum artik.
Canım naptın iyi misinnnKızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Ay hadi 3 ledik ayın 7 siniKızlarr kontrolüm vardı bugün bebişimin baş ölçümü önde gidiyordu doktor doğumda vakum gerekebilir bebek zorlanır be plasentada yaşlanma başlamış dedi o yüzden mecbur sezeryan olacak haftaya perşembe ayın yedisinde
İyiymiş çok şükür detayları verir bize ben de tam konuşamadım sadece iyi misiniz iyiyiz o kadarOhh çok şükürnasıl geçmiiiiş iyi miymiiiişşşş
Hiç beklemiyorduk bayaa heycanlandık eşimleAy hadi 3 ledik ayın 7 sini
Benim doktorum da tam ben 37 ile 38. Hafta arasındayken tatilde olacak , aklıma takılıyor ister istemez. Ben özellikle o olsun istedim alanında uzman diye, tam bebek o tatildeyken gelirse hangi doktor olacak diye kafam karışık. İşte yazın doğum yapacak olduğumuz için doktorların izinlerine denk geliyor :/Doktorum 4 gün sonra tatile çıkıyor. Ben hala doğurmadım. Bir de doktorum yok telaşına gireceğim. Çok üzgünüm
Ohh gelir annesi gelir şimdi tam sana temas edip emmeye başladı ya beyni iyice uyarır emcükledikçeİyiymiş çok şükür detayları verir bize ben de tam konuşamadım sadece iyi misiniz iyiyiz o kadar
Ay benim sütüm gelmiyor hala ama bugün ilk defa silikon uçsuz kendi mememi aldı oğlum. Yakında gelir inşallah sütüm
Yaa fazlaymış gerçekten fiyatı, ben daha sormamıştım, doğduktan 1 ay sonra falan yaptırmayı düşünüyorum. Memorial 30 binse diğer hastaneler de benzer fiyat verir heralde ama sormak lazım tabiBende orada doğum yapacağım 2 oğlumda orada sünnet olmuştu memnunum sıkıntı yok aslında.. dogdular 2. Gün sünnet oldular ama sanki şimdi ikilemdeyim 30bin fiyat fazla gibi geldi yanlış anlamadiysam fiyatı
Çok da abur cubur insanı olmadığımı anladım Burger normalde de yemem eşimle oğlum seviyorum bazen onlara eşlik ediyorum o kadar jdjsjsjjsjs benim abur cuburum çikolata sanırım sadeceYe yebide kabak çekirdeği yiyorum ben günde 1 kase o da yağlı ya cips yiyemedim bi tansiyon oynatmasın diye. Sağlıklı beslenmekle olmayacak bu iş aban abur cubur burger king falan
V15 detech ağır dediler üniden cok yakın 2 arkadaşım var birisi ezelden dysoncu diğeri de ona güvenip aldı skolyozu var azmış dediğine göre utanmasam satıcam diyodu en sonBenim kiz 40+3 de gelmisti benim de agustos son hafta ama bakalim su dolaplarim gelsin yerlestireyim gelsin kizim sonra ya o kadar bekletmesin
Kubra bozana gidiyorum ben. İlk gittigimde aglamistim agrisizligi unuttugum icin. Cok etkili olmustu karma bir seyler uyguluyor akapunktur igneleri vs ile. Online pilates yapma derim benim fitiklar o sekilde patladi
Ben dyson aldim kizimin alerjisi alerjik astim boyutundaydi. Uzun sure almicam diye direnmistim ama sonra aldim. Elim ayagim oldu cok guzel supuruyor belim de agridigi icin agir gelmiyor benim isime yaradi cok. Onun hem supurup hem silenine goz koydum tasindigim ev buyuk elhamdulillah bebekle isleri kolaylastirmak istiyorum. Onunla supurmek robottan kolay geliyor
Yükselmeye devam etmedi ama tehlikeli olduğu için doğum başlattılarAllah saglikla kucagina versin canim. 14/9 tansiyon icin mi doguma aldilar yoksa yukselmeye devam mi etti?
Devlet hastanesi sezeryana pek yanaşmıyor. Fakat sınırın bayağı üstünde olsaydı yine de alırlardı. Önce normal denenecekmiiböyle bi durumda acil sezaryen olmuyor mu? bende aynı durumdan şu an hastanedeyim kan tahlili yapıldı idrar topluyoruz ve ona göre hareket edeceğiz dedi doktor acil sezaryen olabilir dedi bekliyorum sonuçları
Gece 10gibi koydular fitil. Açıkçası sancılar sabah başladı. 9dan beri sancı var. Biraz açılmam yavaş sancı geldikçe yere çömüyorum. Yürüyorum. Yada dinlenirken nst bağlıyımCanım cuma günü benimde doğumu baslaticaklar.fitil de bu kadar açılmaya sancin geliyor mu?yani şuan sancı cekiyormusun
Tahmin ettim canım aynı ebenin dediğini anlatmıştın çünküAy nişanmışkanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun
Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks
O da olur gofret ağırlıklıÇok da abur cubur insanı olmadığımı anladım Burger normalde de yemem eşimle oğlum seviyorum bazen onlara eşlik ediyorum o kadar jdjsjsjjsjs benim abur cuburum çikolata sanırım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?