2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Gece 10gibi koydular fitil. Açıkçası sancılar sabah başladı. 9dan beri sancı var. Biraz açılmam yavaş sancı geldikçe yere çömüyorum. Yürüyorum. Yada dinlenirken nst bağlıyım
Allah'ım kurtarsın canım bı anda olsun sağ salim kucağında yavrunla çıkmayı nasip etsin.suni sanciya geçilmedi mi hala fitil asamasindamisin

Tahmin ettim canım aynı ebenin dediğini anlatmıştın çünkü ee doktor ne dedi pekiii beklemeye devam mı dedii
Hahaha valla bilmemek ne güzel şey yattım uyudum akıntıdır be diyip bilsem panik olurdum perinatolog süreç kendiliğinden ilerliyor ellemeyelim dedi adam 10 haftadır neredeyse her hafta doğurtcam diyordu kendi dr'umla görüştük ama ben sezaryen istedim, çok fazla normal doğuma girdim biraz cesaretim kırıldı son zamanlarda da yarın anestezi ile görüşüp gün kararlaştırıcaz ebeler çok bekletmezler seni dedi ama bilmiyorummmm

E iyi olmuş o zaman Yiaaa bence bekletmezler çünkü nişan geldiyse bebeğin zamanı gelmiş hazır demek oluyor sanırım sadece gün seçip kavuşması kalmış sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım inş

İnşallah aşkım inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşalım yavrularımıza

Ben de yarın son kontrolume gidicem anestezi kanları vericem, sonra gelsin 4 ü sağlıkla inşallah

Ayy ben de öyle yumurtayı sabahları tostu öğleden sonraları acıkınca yiyorum kaşarlı yeni başladım yani yemeye bilmiyorum ne olur ama abur cubur mantıklı shjsjsjsjsjjs
Canımı abur cubur çektirdiniz sonra da gaz dicez yiyemicez dur ben bunu bir düşüneyim
Ama tek çekincem 2 gündür reflüm geri geldi

Benim oğlum 7 yaşında olmasına rağmen kafamda bin soru, inşallah hepsi için çok güzel geçsin bu süreç.
Az önce okulda yaptığı resmi gördüm başladım ağlamaya, yanına beşikte bebek çizmiş kendi eline de kocaman kalp

Ayyy canıımsın öyle mi diyorsuun inşallah emcüklesin gelsin sütüm
Gelcek gelcek bolca su, inanç berabersiniz ya her şey çözülüüür
Ooo reis sen iyisin ya
Aşkım bk boğazlık denince ben
Canımı abur cubur çektirdiniz sonra da gaz dicez yiyemicez dur ben bunu bir düşüneyim
Ama tek çekincem 2 gündür reflüm geri geldi
Yok gaz, yok sütün tadı değişir baharatlı yeme falan dert çok aban aban 3 yastık üst üste koyup yatarsın gaviskon içip

Dün gece o kadar uyuyamadım ki tam 3 civarı uyudum 5 gibi bir krampla bağırarak uyandım . Egzersiz magnezyum germe her şeyi yaptım hala ağrıyor tüm gün de yatarak biraz uyuyarak sersem gibi geçti.

Başka doğuran arkadaşımız varsa kaçırmış olduğum hayırlı olsun

Bugün bebişin nevresimini serdik son hazırlıklarını yaptık, cuma da evin diğer yerlerinde son temizlik yapılacak inşallah, o minicik kıyafetlere bakıp iç geçirdim. Bekleyen annelerim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

Yaa fazlaymış gerçekten fiyatı, ben daha sormamıştım, doğduktan 1 ay sonra falan yaptırmayı düşünüyorum. Memorial 30 binse diğer hastaneler de benzer fiyat verir heralde ama sormak lazım tabi
Bende yanlış mı anladım diye tekrar soracağım o yüzden sormakta istedim ama ben başka arayışlara girdim ister istemez doç yada prof olup bürosunda yapanların daha uygun olabilme ihtimaline girdim hatta biyerden 15 bin olarak fiyat aldım bakalim nasıl bir karar alacağızben hemen 2. Gün sünnet taraftarıyım aslında ama oda ancak hastane ortamında oluyor.. ama konuştuğum Dr çocuk biraz kendine gelsin dedi 1 ay sonra uygun olur dedi devamlı kararsız ben

Benim diğer büyükler gün sayıyor niye 7 si daha erken tarih seçme şansın vardı niye son günü sectin diye mizirdanip duruyorlar ama kucugum daha kardeşinin farkında bile değil kuzum karnımı açıp öpüyor seviyor ama kardeşi olacağı bence aklına gelmiyor içgüdüsel gibi geliyor bana çok küçük yaşta olgunlaşmak zorunda kalacak uzuldugum tek şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…