Allah'ım kurtarsın canım bı anda olsun sağ salim kucağında yavrunla çıkmayı nasip etsin.suni sanciya geçilmedi mi hala fitil asamasindamisinGece 10gibi koydular fitil. Açıkçası sancılar sabah başladı. 9dan beri sancı var. Biraz açılmam yavaş sancı geldikçe yere çömüyorum. Yürüyorum. Yada dinlenirken nst bağlıyım
Hahaha valla bilmemek ne güzel şey yattım uyudum akıntıdır be diyip bilsem panik olurdumTahmin ettim canım aynı ebenin dediğini anlatmıştın çünküee doktor ne dedi pekiii beklemeye devam mı dedii
Ayyyy hadi bir avazda şak diye açılıver yaaGece 10gibi koydular fitil. Açıkçası sancılar sabah başladı. 9dan beri sancı var. Biraz açılmam yavaş sancı geldikçe yere çömüyorum. Yürüyorum. Yada dinlenirken nst bağlıyım
E iyi olmuş o zamanHahaha valla bilmemek ne güzel şey yattım uyudum akıntıdır be diyip bilsem panik olurdumperinatolog süreç kendiliğinden ilerliyor ellemeyelim dedi adam 10 haftadır neredeyse her hafta doğurtcam diyordu kendi dr'umla görüştük ama ben sezaryen istedim, çok fazla normal doğuma girdim biraz cesaretim kırıldı son zamanlarda da yarın anestezi ile görüşüp gün kararlaştırıcaz ebeler çok bekletmezler seni dedi ama bilmiyorummmm
İnşallah aşkım inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşalım yavrularımızaE iyi olmuş o zamanYiaaa bence bekletmezler çünkü nişan geldiyse bebeğin zamanı gelmiş hazır demek oluyor sanırım sadece gün seçip kavuşması kalmış sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım inş
Ayyy canıımsın öyle mi diyorsuunOhh gelir annesi gelir şimdi tam sana temas edip emmeye başladı ya beyni iyice uyarır emcükledikçe
Ben de yarın son kontrolume gidicem anestezi kanları vericem, sonra gelsin 4 ü sağlıkla inşallahYa hahaha bişi dicem aynı. Bebek 2900 olmuş karın çevresi normale baya yaklaşmış 2-3 gün fark varbende kanları verdim ama anesteziyle görüşmeme gerek yokmuş. Ayın 7 si sabah 7 yatış yapıcaz 9 da alacak ameliyata. Pazarlık yaptım. 8.45 sonrası alıyor yükselen aslan olacak
Ooo reis sen iyisin yaO da olur gofret ağırlıklıhepsi benim bebeyim
Canımı abur cubur çektirdinizAyy ben de öyle yumurtayı sabahları tostu öğleden sonraları acıkınca yiyorum kaşarlı yeni başladım yani yemeye bilmiyorum ne olur ama abur cubur mantıklı shjsjsjsjsjjs
Benim oğlum 7 yaşında olmasına rağmen kafamda bin soru, inşallah hepsi için çok güzel geçsin bu süreç.Benim korkularim var 2 yaş oğlum için ekstra endiselerim var bensiz nasıl geçirecek o günlerini yada gecesini diye düşünmeden edemiyorum yüzüne baktıkça üzülüyorum o yüzden ben yaklaştıkça geriliyorum aslında ama heyecanlıyım da karmakarışık durumum
Olacak olacak sen içi ferah tut yeter, o emdimçe gelecek sütler inşallahAyyy canıımsın öyle mi diyorsuuninşallah emcüklesin gelsin sütüm
Nasıl gidiyor sürecinYükselmeye devam etmedi ama tehlikeli olduğu için doğum başlattılar
Gelcek gelcek bolca su, inançAyyy canıımsın öyle mi diyorsuuninşallah emcüklesin gelsin sütüm
Aşkım bk boğazlık denince benOoo reis sen iyisin ya
Yok gaz, yok sütün tadı değişir baharatlı yeme falan dert çok aban abanCanımı abur cubur çektirdinizsonra da gaz dicez yiyemicez dur ben bunu bir düşüneyim
Ama tek çekincem 2 gündür reflüm geri geldi
Hahah evet 4 gün 4 gündürGelcek gelcek bolca su, inançberabersiniz ya her şey çözülüüür
Aşkım bk boğazlık denince ben
Yok gaz, yok sütün tadı değişir baharatlı yeme falan dert çok aban aban3 yastık üst üste koyup yatarsın gaviskon içip
Aramiza hosgeldin o zamanKızlarr kontrolüm vardı bugün bebişimin baş ölçümü önde gidiyordu doktor doğumda vakum gerekebilir bebek zorlanır be plasentada yaşlanma başlamış dedi o yüzden mecbur sezeryan olacak haftaya perşembe ayın yedisinde
Bende yanlış mı anladım diye tekrar soracağım o yüzden sormakta istedim ama ben başka arayışlara girdim ister istemez doç yada prof olup bürosunda yapanların daha uygun olabilme ihtimaline girdim hatta biyerden 15 bin olarak fiyat aldım bakalim nasıl bir karar alacağızYaa fazlaymış gerçekten fiyatı, ben daha sormamıştım, doğduktan 1 ay sonra falan yaptırmayı düşünüyorum. Memorial 30 binse diğer hastaneler de benzer fiyat verir heralde ama sormak lazım tabi
Benim diğer büyükler gün sayıyor niye 7 si daha erken tarih seçme şansın vardı niye son günü sectin diye mizirdanip duruyorlarBenim oğlum 7 yaşında olmasına rağmen kafamda bin soru, inşallah hepsi için çok güzel geçsin bu süreç.
Az önce okulda yaptığı resmi gördüm başladım ağlamaya, yanına beşikte bebek çizmiş kendi eline de kocaman kalp
Ay hadi bakalım hepimize hayırlı olsunAramiza hosgeldin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?