- 15 Ağustos 2024
- 1.846
- 3.273
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.881
Kuzum o an en fazla bir vucudunuza su döküp çıkın dediSüpersin kuzum hepsini okudum tek tek, su gelince duşa girmeme olayını bilmiyordum mesela. Girme ihtiyacım olur gibi düşünmüştüm şaşırdımama çok değerli bilgiler gerçekten teşekkür ederim
Canım ben bunu aldım mamma, şimdilik güzel görünüyor gözümeKızlar başlarda konuşuldu bu konu, şimdi alma aşamasında alanlardan, almayı düşünenlerden yardım istiyorum tekrar. Manuel anakucağı alıcam malum babybjern tarzı. Illa o markayı mı almak lazım mamma nın deluxe cotton, premium cotton u da aynı işi görmez mi sizce? Fiyat farkı var, e mekanizma çok basit aslında
Sesli güldümmmmm anahhajahahahahahshhHocam hocamsepide Dersi kaynatıyooo boykooott, @Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn, sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, @Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , @_Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, @Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, @javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun, annabelica yetişemiyorum susuuuuun , difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana, @babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız
Bizi bir sınıf gibi hayal ettim de
Unuttuklarim kusura bakmasin artik
Emilim 24 saatmiş zaten ebe de diyor ki 24 saat hastanedesiniz eve gidince onu almış olacakÇok ilginç ya ilk defa duydumbenim çocuk doktoru izin vermedi deri onu çekecek ve bağışıklığı güçlenecek dedi o madde bu işe yarıyormuş nitekim ertesi güne o beyazlığı çekmişti vücut
hahahahahah net öyleyiz ya sizinle cok güzel bi hamişliğim gecti hakkınızı helal edin kızcelerim hepinizin ayrı ayrı huyunu seviyorumValla tam okulun yaramaz sınıfı olur ya sürekli ders kaynatmaya çalışantüm sınıf arka 4lü gibi takilan bir ekibiz
Ay bize de söyle canım gidinceOff gene ortalık karıştıBen şehir hastanesinde gittim gebe okuluna, oradaki ebe de ilk 3 gün silinmeyecek bile dedi. Göbek düştükten bir gün sonra banyo yapılacak dedi. Doktorlar gibi ebeler de ayrı telden çalıyor demek ki, kafayı yedirecekler Özeldeki gebe okuluna da gideceğim 2 hafta sonra, bakalım o ne diyecek
Senin ebe bizim çocuk doktoru ile aynısını söylemiş ben uyguladım bunu 8 gün yıkamamış ve silmemiş oldum bir sıkıntı olmamıştı şükürOff gene ortalık karıştıBen şehir hastanesinde gittim gebe okuluna, oradaki ebe de ilk 3 gün silinmeyecek bile dedi. Göbek düştükten bir gün sonra banyo yapılacak dedi. Doktorlar gibi ebeler de ayrı telden çalıyor demek ki, kafayı yedirecekler Özeldeki gebe okuluna da gideceğim 2 hafta sonra, bakalım o ne diyecek
Sırf bunun için hastaneyi aradım gebe okulu bilgileri için geri dönecekler dedi,Kuzum o an en fazla bir vucudunuza su döküp çıkın dediöncesinde duş çok iyiymiş ama su gelince bir an önce hastaneye gelin ki antibiyotik yapılsın dedi
Kesinlikle katılıyorum bir de neden iyisi güzeli olmasın kiKankiii bende öyleokuduğum kitapta diyordu ki anne ne kadar sakin stressiz bir hamilelik geçirirse bebekte o kadar sakin olur. Baya kanıtlanmış birşeymiş bu. Stresli annelerin bebekleri daha fazla ağlıyormuş. O yüzden bizim düşüncelerimiz, hissettiklerimiz ve inançlarımız çok etkili diye düşünüyorum hem bebek hemde emzirme doğum konusunda. Bu demek değil ki ben evrene mesaj gönderdim her şey mükemmel olacak olmayadabilir ama en azından şimdiden bunun stresini yaşamanın ne bana ne bebişe faydası yok
Evet ama göbek bağının enfeksiyon kapması çok daha büyük bir risk ve sonuçlarıda baya sıkıntılıEmilim 24 saatmiş zaten ebe de diyor ki 24 saat hastanedesiniz eve gidince onu almış olacak
Ben de hamileliğin başından beri böyleyim. Çok şükür sağlıklı bir süreç geçirdim ve hep diyorum ki hasta değilim hamileyim. O yüzden belli başlı şeylere dikkat ederek normal rutinimde gittim hep. Herkes aman işi bırak, aman yürüme, gezme derken ben dikkat ederek aktif hayatıma devam ettim ve akıştayımBen hep bunu söylüyorum canım inanıyorum da, ne kadar sakinlik o kadar iyi, kendime hep diyorum lütfen sakin ol, ufacık şeyden pimpiriklenme, ayrıca sabah konuştunuz ya canımın çektiği şeyleri yiyorum ben, hamburger de yiyorum, çok aşerdim ağzıma sosis attım minik, bazen çok nadir cips de yiyorum, tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama çok canım çekince onu da yiyorumstres yapmayacağım, önce kendi sağlığım, sonra o, ben sağlıklı olmazsam o olmuyor zaten, kendimi hep motive ediyorum, bir şey yok bu çok doğal bir süreç hayatına devam et diyorum
Az önce anne olan arkadaşlarımla sohbet ediyordum onların da bazıları yıkamış göbeği kapatmışlar kuzum. Ama dediğim gibi ben de henüz net araştırıp karar vermedimEvet ama göbek bağının enfeksiyon kapması çok daha büyük bir risk ve sonuçlarıda baya sıkıntılımis gibi oluyorlar ya yıkamam ben yine korkarım
Tabi söylerimAy bize de söyle canım gidinceben benim ebeyi çok sevdim, çok donanımlıydı hiç üstünkörü cevap vermedi hem bilimsel açıklama yaptı tam bana layık ebe
Ben de böyle düşünüyordum o yüzden 24 saat sonrası pamuk ve suyla sileriz en fazla diyordum da bakalım araştırınca ne çıkacakTabi söylerimeğitim veren ebeler özenle seçiliyor olabilir, çünkü ben de eşim de çok beğendik ebeyi. Ama anlaşılan doğru tek değil bunlarda. Bizimki şöyle dedi, öyle bebekleriniz kanlar içinde gelmiyor zaten temiz suyun içinden geliyor. Hayal ettiğiniz gibi kanlar arasından çıkmayacak. Bu da mantıklı geldi Herkes içine sindiği gibi yapacak artık, kendi doğrularımızı seçeceğiz gibi görünüyor
Canım ben de yıkama konusunda böyle düşünüyorum. 3 gün sonunda silerim güzelce, göbekten sonra da yıkarım gibi şu anki birikimimle. Ama kendi doktorum ve çocuk doktorumun da ne söyleyeceği çok önemli. Aksini söylerlerse hemen fikrimi değiştirir ve onların dediğini yaparımSenin ebe bizim çocuk doktoru ile aynısını söylemiş ben uyguladım bunu 8 gün yıkamamış ve silmemiş oldum bir sıkıntı olmamıştı şükür
Biz de oğlumu hastaneden getirince yıkadık oraya değdirmeden yıkadık hiç de sorun olmadı çok şükürBen de böyle düşünüyordum o yüzden 24 saat sonrası pamuk ve suyla sileriz en fazla diyordum da bakalım araştırınca ne çıkacak
Hahah haklısın bende işte ilkinde doktoru dinledim hep bir zararı olmadı yine aynı yaparım diyorum bakalımCanım ben de yıkama konusunda böyle düşünüyorum. 3 gün sonunda silerim güzelce, göbekten sonra da yıkarım gibi şu anki birikimimle. Ama kendi doktorum ve çocuk doktorumun da ne söyleyeceği çok önemli. Aksini söylerlerse hemen fikrimi değiştirir ve onların dediğini yaparımkararlılığım bu
Ben de hamileliğin başından beri böyleyim. Çok şükür sağlıklı bir süreç geçirdim ve hep diyorum ki hasta değilim hamileyim. O yüzden belli başlı şeylere dikkat ederek normal rutinimde gittim hep. Herkes aman işi bırak, aman yürüme, gezme derken ben dikkat ederek aktif hayatıma devam ettim ve akıştayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?