Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Oy kilosu maşallah iyiymis canım sağlıkla al kucağına

Kızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.

1.62 boyumla, 56 ile hamile kalmıştım. Sabah tartıldım 67 kilo olmuşum
Bende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirim

Bende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirim
Kız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyor

Benimde böyle oluyor arada canım bazen canımı acıtırcasına sert hareketler bazen hafif pıt pıtlar:) bence normaldir

Teyzoşlar bizim boyumuzda posumuzda günümüzle uyumluymuş
Hiçbir sıkıntı gözükmüyor dedi ya bakarmısınız şunun dudişine ısırcam yanaklarınıda yicemmm nst dede bişey çıkmadı normalmiş 2300 gr olmuşuz içim rahatladı çok mutlu bi günnn oldu benim için

Ayy alllahım bunlar artık baya baya bebe oldular tipe bak maşallah canım

Kız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyor
Benim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galiba bende gebelik şekeri çıktı ya zorunluluktan diyeti yapıyorum şeker olmasa herhalde doğuma rahat 20 kilo ile falan girerdim o derece yiyen bir insandım ama bebek beni frenledi

Oy maşallah çok net çıkmış bende pazartesiyi iple çekiyorum doğru düzgün göstermedi bizim kız kendini bu arada kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…