- 17 Eylül 2025
- 274
- 375
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.741
Oy kilosu maşallah iyiymis canım sağlıkla al kucağınaKızlar merhaba bende bugün kontrole gittim. 33+0 olduk ilk nstmize girdik gayet her şey güzel gidiyor. İkinci sezeryan olacağım için 38 haftalıkken doğuma giriyorum inşAllah. Kasımın son günlerine denk geliyor galibabu arada 2 kilo 400 gram 44 cm olmuşuz. 3 hafta sonra yine gideceğim ve sonrası inşAllah doğum Rabbim nasip ederse
Bende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirimKızlar bu arada kaç kilo aldınız? Ben 31 haftalık oluyorum yarın.
1.62 boyumla, 56 ile hamile kalmıştım. Sabah tartıldım 67 kilo olmuşum
Aramızda bir gün var senle canım he 33+3 bende bebiş erkek 74 75 arasındayim sürekli33+2 12 kilo aldım 78 civarında gidip geliyorum
Diyet yapabilenlere hayranım vallaBende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirim
Kız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyorBende 34 haftalık sayılırım toplamda 4 kilo aldım ama ben 27 den beri diyet yapıyorum ondan kilo almadım bu aldığım 4 kiloda diyetten önceki kilom diyebilirim
Benimde böyle oluyor arada canım bazen canımı acıtırcasına sert hareketler bazen hafif pıt pıtlar:) bence normaldirKızlar bir şey soracağım, 30. Haftaya girdim dün ama kızım dün ve bugün az hareket ediyor neden acaba? Çok hareket ediyordu bir anda sakinleşti çocuğum, bir sorun var mıdır? Yani aslında ediyor ama eskisi gibi bam güm vurmuyor çok az hissediyorum
Ohh çok şükür canımEki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549
Teyzoşlar bizim boyumuzda posumuzda günümüzle uyumluymuş
Hiçbir sıkıntı gözükmüyor dediya bakarmısınız şunun dudişine ısırcam yanaklarınıda yicemmm nst dede bişey çıkmadı normalmiş 2300 gr olmuşuz içim rahatladı çok mutlu bi günnn oldu benim için
Nerdesin kuzu sen bırak işi gücü gel aramıza artıkKız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyor
Gerçekten bu kadar belli olcağını düşünmemiştim görünce çok duygulandım minik bezelyem kocaman olmuşOhh çok şükür canımnasıl net artık simaları ya yerim
Ayy alllahım bunlar artık baya baya bebe oldular tipe bakEki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549
Hiçbir sıkıntı gözükmüyor dediya bakarmısınız şunun dudişine ısırcam yanaklarınıda yicemmm nst dede bişey çıkmadı normalmiş 2300 gr olmuşuz içim rahatladı çok mutlu bi günnn oldu benim için
Ben isteyerek diyet yapmıyorum aslında gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorumDiyet yapabilenlere hayranım valla
Şöyle elimde olsa totişine vura vura seveceğim kıvama gelmiş resmenAyy alllahım bunlar artık baya baya bebe oldular tipe bakmaşallah canım
oyyy maşallah bak için rahat etsin artık boyuda yerinde çıkmışEki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549
Benim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galibaKız maşallah nasıl yapıyorsun diyeti, ben acıkınca gözüm dönüyor gezegeni yiyesim geliyor
Evett hatta ısırmalık bile olmuş buŞöyle elimde olsa totişine vura vura seveceğim kıvama gelmiş resmen
Canım bendede su fazlalığı var ve bebeğime iri dedi dikkat et Yemen'e dedi ama edemedimBen isteyerek diyet yapmıyorum aslında gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum
Vallahi o kadar rahatladım ki anlatamam ya bide gördüm ya dünyalar benim olduoyyy maşallah bak için rahat etsin artık boyuda yerinde çıkmış
Oy maşallah çok net çıkmış bende pazartesiyi iple çekiyorum doğru düzgün göstermedi bizim kız kendiniEki Görüntüle 3662548 Eki Görüntüle 3662549
ne güzel artık rahatladığına göre odanın dekorasyonuyla devam edebilirsin annesiVallahi o kadar rahatladım ki anlatamam ya bide gördüm ya dünyalar benim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?