Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Ayyy yeni gördümmm tam minnoş olmuş annesiii maşallah ama hızlı büyümüş bende 31+5 te gidicem bakalım merak ediyorum kaç olmuş olacak 2 kg olmuş mu acaba

Beyazyasemin canim senin sonraki kontrolun ne zaman ? Doktorumuz izne ayrilacakmis o gitmeden bir görün istersen
Canım sorma sormaaa
Yazamadım buraya ama dün doktora gittik biz. 33+1dik. Bebeklerim iki haftada 300gr almış ama ikiz oldukları için tabi sizinkiler gibi değil kiloları ve bu durum biraz üzüyor beni. Ama doktora göre sorum yok, iyi diyor. Son bir haftadır vajina tarafımda ağrı hissediyordum ve tam da tahmin ettiğim gibi oğlum doğum kanalına girmiş ve başı da baya aşağıdaymış. Doktorum açılma yoktur inşallah deyincr bi yusuf yusuf oldum ama çok şükür yokmuş. Artık haftada bir gideceğiz kontrole. Benim hedefim 15 kasımdı çünkü o zaman 37 olmak üzere olacak. Doktor da benim de hedefim o yönde dedi ve sonrasında da eklemesin mi 10-14 kasım arası ben yokum, beklerler inşallah diye
Önemli olan takip, sezaryen kolay zaten falan diye rahatlamaya çalıştı. Hastanedeki başka bir doktorun numarasını vereceğim zaten sana gitmeden dedi. Merak etme sezaryeni her doktor kolaylıkla yapar zaten falan dedi ama tabi ben biraz gerildim Yine de 15 kasımdan sonrasına kadar sabredeceklerine inanıyorum

İzin aldım kuzum ama ben sadece bağ kur işgöremezlik ödeneği için rapor alıyorum yoksa çalışcam daha gittiği yere kadar

İnşallah beklerler sağlıcakla gelsinler canım Allah yardımcın olsun iyi gidiyorsun ikiz haftalarına göre maşallah

İnşallah beklerler sağlıcakla gelsinler canım Allah yardımcın olsun iyi gidiyorsun ikiz haftalarına göre maşallah
İnşallah canım Doktorum da öyle diyor sen iyi geldin bu zaman kadar diye. 4 hafta daha sabreder inşallah bebeklerim. Hepimiz zamanında sağlıkla doğuralım inşallah

3 Kasım da gidiyo canım 15 Kasım da dönüyo tarihler böyle, ona göre gitmeden önceki randevularını da al. Bana da öyle dedi olası durumda artık seni 2 yıllık asistan bile doğurtur dedi. Insan bi geriliyo ama yapacak şey yok Allaha emanet inşallah bebitolarımız usluca bekler. Hastanedeki Latife hanım varmış ona yönlendirecekmiş tüm hastalarını.

Kızlar şu anki konuştuğumuz konulardan biraz alakasız ama eşlerinizden doğum hediyesi bekliyor musunuz benim ilk doğumum olacak Allah nasip ederse düğünde takılarım gitmişti onun için bilezik istedim 2 tane inşallah alabilirim diyor da bakalım alacak mı

Kızlar bişey sorcam, herkez yaptırıyormu böyle hastane çıkışı? ben emin olamadım yaptırsammı yaptırmasammı? fikir verin bana
Bence fotoğraflarda anı kalması için güzel kuzu benim arkadaşım hediye olarak yaptırmasada ben yaptıracaktım. Sadece çoklu setler gereksiz bence, minimal setler daha iyi çünkü bir kez kullanılacak sonuçta

2 tane mi ben bir tane istedim sonra da kötü hissettim kendimi altın da aldı başını gidiyor ama bozdurunca değerlendirecek bir şey mi istesek acaba

Bana özellikle böyle bir şeyi “istemek” pek mantıklı gelmiyor çünkü zaten bütçemiz ortak ve alacağı şeyi başkasının parasıyla değil yine bizim paramızla alıyor gönlünden geçerse bana söyler birlikte seçer, bütçemiz doğrultusunda alırız.

2 tane mi ben bir tane istedim sonra da kötü hissettim kendimi altın da aldı başını gidiyor ama bozdurunca değerlendirecek bir şey mi istesek acaba
Ya 2 tane istememin sebebi halamın kızı daha ben hamileyken hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü eşin sana 2 tane bilezik takıyor hastanede demişti bende test yapıp o şekilde hamileliğimi öğrenmiştim eşime de dedim rüyasında gördü 2 bilezik artık alman lazım diye 2 tane alamasa bile 1 tane alsa yeterli ama 20 gram olsun bir tane alacak ise ben yatırımlık düşünüyorum ya çalışarak kendime 1 senede 3 bilezik yapmıştım yatırımlık bir yada 2 tanesi de eşimden doğum hediyesi olarak gelsin çok mu

peki şimdi yaptırmayı düşünmüyormusun?
bende yaptırırsam sadece bu ücünü istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…