Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Beyazyasemin babylovee Pamlok 3 Kasım değişmiş randevu sisteminde şimdi baktım güncellenmiş, 7 Kasım - 14 Kasım arası yok ( bu tarihlerde dahil) ona göre alırız randevularımızı. Çok şükür 2 hafta değişmiş 8 güne inmiş

Öyle ama işte benim düğünde takılarım gidince içimde kaldı ve kaynımda bi kaç ay önce düğün yapınca eltiminde tüm altınları gidecek sandım birde ne öğreneyim kaynım 2 bilezik bırakmış eltime ve bu durumda giden bileziklerime üzüldüm yalan yok ve onun telafisi olarak bence hakettiğimizi düşünüyorum ayrıca benim takılarımla ailesi iş kurdu yani bir zahmet pamuk eller cebe

yada canom dediğin gibi bikere kullanılcağı için acaba sadece battaniye ve yastık mı yaptırsam bilemedim? Pamlok

Yine ortak paradan gidince canım insan bir düşünüyor ama ben de bir altın istiyorum ee o kadar çile çekiyoruz :)

oyy maşallah prensese bak nasilda buyuyorlar
kilo alicakmı az mı derken cokta iyi almş şükür
cuma da ben gidicem bakalm benim kız ne kadar almş
Bu haftalarda baya alıyorlarmış. Bakalım senin kız naptı bekliyoruz güzel haberlerini

Balık yedim bugun valla sonunda açılışı yaptım
Meyvemi falanda yiyorum kuzum da iste bircok seyden kısmaktan boyle oldu galiba biraz biraz yemeye basladim ama. Ayy valla tosunlaşsınlarr yaaa az daha alsin da gerisini dogduktan sonra dedigin gibi sütle hallederiz amin

Canım benim öyle bir isteğim ya da beklentim yok çünkü ikimiz de çalışıyoruz, gelir de gider de ikimizin. Zaten bu süreçte çok fazla şey alıyoruz, bir şey isteyip onu yük altına sokmak istemem. Bir de ben böyle şeyleri istemekten ziyade, istemeden düşünülmesi taraftarıyım. Eminim eşim ben istemeden, elinden geldiğince beni mutlu edecek bir şeyler yapacaktır zaten

yada canom dediğin gibi bikere kullanılcağı için acaba sadece battaniye ve yastık mı yaptırsam bilemedim? Pamlok
Kuzu ben yastık, zıbın, eldiven, şapka yaptırdım isimli olarak. Diğer parçalara gerek duymadım. Maksat fotoğraf çekilip anı kalsın

Altından şaşmayın uçtu bu ara

Ben 2 kilo baklavaya okeyim bu doğumda. Tatlı yemeyi çok özledim

peki şimdi yaptırmayı düşünmüyormusun?
bende yaptırırsam sadece bu ücünü istiyordum
Aşkom arkadaşım yaptırdı benim için o yüzden ben bir tane daha yaptırmayacağım
Harika ben 29ekimde gideceğim bir sonrakini de yine 20si civarına alırım o zaman
Anladım, herkesin ilişki dinamiği farklı tabi ki bir şey diyemem. Bizim evde senin paran benim param yok o yüzden ben böyle düşünüyorum

Ayy canım aman dikkat et artik dikkat gerektiren haftalardayiz coktan. Sen dikkati elden birakma 3km epey yolmuss. Bide merdiven. Senin günün sana yetmiyordur nasil bitiyor anlamiyorsundur
Saglikla gelsin bebisler. Kontrolun cuma günüymüş hadi bakalim kızından güzel haberlerle

Amin canım aminn şifa olsun benim kullanacagim hersey de.. aminnn..
Uzun haftalar daha ayni bedende saglikla durcaz dimii

Doğru diyorsun canım ama benim eşim öyle söylemezsen düşünmez düz mantık doğum günüm yaklaştığında ne alayım diye soruyor diyorum içinden ne geliyorsa al diye de olmaz ihtiyaç olanı söyle ben anlamam diyor ne yapayom açık açık söylemekten başka çarem yok

Allah Allah bize 10-14 arası yokum dedi kuzum. Hatta şimdi uygulamadan baktım da diğer tarihler için de randevu alınabiliyor. Bize de aynı doktoru dedi ama inşallah gerek kalmaz

resim varmı canım?
sende resim at kız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…