Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
C
Kızlar bişey sorcam, herkez yaptırıyormu böyle hastane çıkışı? ben emin olamadım yaptırsammı yaptırmasammı? fikir verin bana
Canım ben de hatıra kalması için uygun fiyatlı bir set yaptırdım ama çok parçalı değil. Abartmadan yaptırılabilir bence

Eklentiler

• 1000038178.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 79
Benim eşim de ailesinden öyle gördüğü için pek hediye seçemezdi. Sonra şöyle bir şey yaptık yılbaşında liste hazırlıyoruz çok istediğimiz şeyleri ama böyle 20-30 tane ve her bütçeye uyacak şey var uygun fiyatlı da pahalı da. Bu şekilde hediye seçmesi kolaylaştı, şimdi sormuyor hiç bir de bana şöyle geliyor bana soracaksa anlamı yok, benim zaten onu alacak param var kendim de alırım onun düşünmesi gerek
resim varmı canım?

sende resim at kız merak ettim

Eklentiler

• 1000166198.webp
    48 KB · Görüntüleme: 84
Ay niye yazmıyorsunnn madem kontrole gittin dee canım benim oglusumda zayif yaa. Bakma tek bebis olunca da zayif olabiliyor yani. Onu takma kafana.
Oyyy acele etmeseymis yakışıklı yaa ne diye aceleci bebislerr. Peki bu durumun bir zarari var mi ?
Evet canım tam bizim riskli haftalarda gidiyor bide yaa. Insan geriliyor ister istemezz. Canım doktorum nolur gitmeee diycektim amin canim benin en erken 17 diyelim hatta. 15 de degil
Biz bir daha kontrole gidicez diye bize baska doktor bilgisi vermedi ama K _Kestane_ ye de oyle demis.
Canim bak bende böyle biliyorum tarihleri 2 hafta degil 1 haftaligina gidiyor. 7sinde gidiyor 14unde geliyor.
Randevu olarak bakinca da 10 14 arası yok onu soyluyor.

Benimde bildigimi yanlış düşündürdün bana bana ta o gün dedi 7sinde gidicem 1 hafta yokum dedi.
Sende israrla 2 hafta falan diyince bende bi supheye düştüm yanlis mi anladim acaba diye, hatta simdi esime sordum esimde dedi 7sinde gidiyor 3ü degil diye
1 haftadan birsey olmaz sakin olalım 4ümüzde. Bebiskolarimiza güvenelim

ayyy atolyerakun mu buuu

çook güzeller sen nerden yaptırdın balım?

Bize dedi 3- 15 Kasım kuzum hatta dedik 3 Kasım burda mısınız evet dedi çıkarken 3 Kasıma direkt randevu aldık gitmeden görsün diye 4 Kasımdan sonrası kapalıydı Neyse ne 8 günden hiçbişey olmaz çok şükür

Misafirlerim vardı kuzu bakamadım buralara pek. Biz de artık her hafta gideceğiz. 28ine randevu oluşturduk. Ondan sonra da 4kasımda da gideriz heralde. 17sinde tam 37+0 oluyorum Benim için çok riskli tarihlerde gidiyor. Açıklık olmasından korktu ama yoktu. Oğlumun kafası çok aşağıda olduğu için tam görüp uzunluğu da ölçemedi. Vajinal de bakmak istemedi. Bugün sanki vajina kısmına baskı da azaldı gibi hissediyorum. Acaba biraz yukarı çıkmış olabilir mi diye düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü onu da bilmiyorum ya. Ama benim bebeklerime inancım tam bekleyecekler 37ye kadar

Ben bayadır bakamıyorum buraya kızlar. 32+0 ım. Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah. Meslekler konuşulmuş ben de özel bi bankanın teknoloji şirketi de iş analistiyim. 37.haftaya kadar çalışabilirsem çalışmayı düşünüyorum. İnşallah şu haberlerde çıkan 24 hafta ücretli izin gelir hepimize yetişir dualarım bu yönde.
En son 30.haftamda kontrole gitmiştim haftasıyla uyumluydu Duru kuşum çok şükür. Bende de genel olarak mide yanması şikayetleri çok başladı durumlar böyle

Allahımm birde iki tane nerden yaptırdın canom?
Şu sayfadan yaptırdım canım. 5günde hazırlayıp kargoya veriyorlar hemen. Ben çok uyguna da yaptırdım (takımı 450tl) ama kızlar sormuş da yeni zam gelmiş heralde.

Ya izin demişken az önce bir yazı okudum 24 hafta olayının 2026 ilk yarısında onaylanması bekleniyormuş umarım doğru değildir, aile yılı dediler o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…