- 14 Nisan 2025
- 42
- 72
- 3
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.901
Geçmiş olsun canım bende geçen hafta grip oldum burnum akıp duruyordu bogazım ağrıyordu sıcak süt ve ıhlamur birde limonlu çay ile toparladım birde kendimi terletmiştim bir gün oda iyi geldi ilaç kullanmadan atlattım diyebilirim sende dikkat et ilaç kullanmadan sıcak bir şeyler tüketip toparlanabilirsinKizlar salgindan ben de nasibimi aldimiki gundur bogaz agrisi simdi de burun ve goz akmasi ile ugrasiyorum
ozaman yaptırıym bende herkez yaptırmışBen de tulum, şapka, eldiven, yastık yaptırıcam hatıra kalsın kuzum
Ay bu da çok güzelmiş nerde yaptırdınızEki Görüntüle 3662841 kızlar bu da benim hastanede çekim için yaptırdığım takım çok beğenmiştim çok da güzel geldi şükür
Uf hayır ya cidden 2025 te aile yılı kapsamında ne yapıldı yaniYa izin demişken az önce bir yazı okudum 24 hafta olayının 2026 ilk yarısında onaylanması bekleniyormuşumarım doğru değildir, aile yılı dediler o kadar
Ayni sekilde balli limonlu ihlamurla direniyorum canimGeçmiş olsun canım bende geçen hafta grip oldum burnum akıp duruyordu bogazım ağrıyordu sıcak süt ve ıhlamur birde limonlu çay ile toparladım birde kendimi terletmiştim bir gün oda iyi geldi ilaç kullanmadan atlattım diyebilirim sende dikkat et ilaç kullanmadan sıcak bir şeyler tüketip toparlanabilirsin
Ay bu da çok güzelmiş nerde yaptırdınız
Uf hayır ya cidden 2025 te aile yılı kapsamında ne yapıldı yani
yazdım şimdi bakalımŞu sayfadan yaptırdım canım. 5günde hazırlayıp kargoya veriyorlar hemen. Ben çok uyguna da yaptırdım (takımı 450tl) ama kızlar sormuş da yeni zam gelmiş heralde.
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
Canım geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallahhKizlar ebebekte primalarda indirim var, daha once alanlar soylesin fiyati iyi mi
Ay ben de is analistiydim meslektasim, gecen yil terfi aldimBen bayadır bakamıyorum buraya kızlar. 32+0 ım. Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah. Meslekler konuşulmuş ben de özel bi bankanın teknoloji şirketi de iş analistiyim. 37.haftaya kadar çalışabilirsem çalışmayı düşünüyorum. İnşallah şu haberlerde çıkan 24 hafta ücretli izin gelir hepimize yetişir dualarım bu yönde.
En son 30.haftamda kontrole gitmiştim haftasıyla uyumluydu Duru kuşum çok şükür. Bende de genel olarak mide yanması şikayetleri çok başladı durumlar böyle
Canım geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallahhbenimde bez fiyat bilgiim sıfır aydınlatın bizi tecrübeli anneler
Ben bebek arabası getirtmiştim arabayla geliyolardı canımKızlar burada fiyatı yüksek olup yurt dışında uygun olan ne var bebek için arkadaşım İsviçreden gelecek ne getireyim bebek için dedi de aklıma bir şey gelmedi
Ya ben şundan aldım ama çok araştırmadım açıkçası stok da yapmadım her bezin her bebekte davranışı farklıymış pişik vs olursa başka markaya geçerim diye şiödilik sadece bunu aldımCanım geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallahhbenimde bez fiyat bilgiim sıfır aydınlatın bizi tecrübeli anneler
Araba aklıma geldi ama işte uçakla geleceği için zor kamera aldım teknolojik ürünler mi uygun oluyor sadeceBen bebek arabası getirtmiştim arabayla geliyolardı canımonun dışında kameralı telsiz vs isteyebilirsin yapay zeka desteklileri çıktı bebeğin hareketine göre uyaranlar vs
Ya süperr hayırlı olsuunnAy ben de is analistiydim meslektasim, gecen yil terfi aldim24 haftayi 4 gozle bekliyorum
Enflasyon zammini bile dusuk veriyorlarYa süperr hayırlı olsuunnbenim de şubatta terfim ücretli izinde olmuş olucam inşallah verirler
Yani pahası büyük parçalar olarak onlar geldi aklıma. Ben geçen ay yurtdısındaydım nike tan eşofman ayakkabı falan almıştım ama o kadar da fiyat farkı yoktu. Belki sen de öyle ilk adım ayakkabısını aldırabilirsin hatıra olmuş olur hemAraba aklıma geldi ama işte uçakla geleceği için zor kamera aldım teknolojik ürünler mi uygun oluyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?