Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar bu arada Amazonda 10 adet İş bankası Kültür yayınları kitaplarını 336 tlye aldım bir bakın almak isterseniz çok indirim var. Hemen bir de duvara monte kitaplık siparişi verdim ty den :)
Duvar kitaplığı linki pls oğlumun o kadar çok kitabı var ki, zaten yarısını yırttı ya da sayfaları çıktı, toparlamak istiyorum, bakmıştım ama içine sinen olmamıştı. İş bankası kitaplarını çok seviyorum. Meşe palamudu ormanından masallar serisi de çok iyi. Kalın ve Etkileşimli kitaplar. Hepsini almıştım ben, hala ara ara açıp okuyor oğlum.

Canım hayırlı olsun gözün aydın hosgeldinn sağlıkla küvözden de çıkıp evine gelecektir minik savaşçı. Allahım hepimize sag salim çocuklarımızı kucagimiza alıp evimize getirip büyütmeyi nasip etsin
Kilosu falan maşallah güzelmiş. Toparlanacaktir Canım azcik erken geldigi icin adapte olmaya calisiyordur. Sana da cok gecmis olsun bir an önce toparlan

Çok geçmiş olsun canım rabbim kucağına alıp evinede gitmeyi nasip etsin inşallah

Canım iste hafta ilerleyince zaten şeker ve tansiyon yükselme durumlari artıyor. Bu bizim elimizde olan bir sey degil. Benimde seker mesela belli haftadan sonra ozellikle insülin kullanmama ragmen yuksek cikti hep. Sonra doz artirdik hep.
Dikkat et canım ya. Karbonhidrati tam bugday ekmegi ve bulgur pilavi ve arada makarna dışında tüketme bence. Son zamanlarımız zaten biraz kontrollü ilerleyelim
Sen nasılsın canım? Birkaç gündür yoktun. Bir sıkıntı yok değil mi babylovee
Canım benim cok sağol sordugun icin. Şükür sıkıntı yok diyelim. Dün kontrolüm vardi. Ilk kez nst ye girdim. Garip heyecanli birseymis
Dogum tarihimiz tamamen netlesti.
Birde tansiyon sorunumuz devam ediyor malesef.
Orda takip yapildi 15lere yukseldi biraz bizi korkuttu ama sonra düştü biraz eve geçtik. Orada stresi yönetemedigim icin yukseliyor heyecan yapiyorum.
Birde artik haftada 2 defa kontrole cagirdi doktorum daha sık görüşelim dedi. Tansiyonla ilgili sorunu çözersek daha rahat olacagim
Sen nasılsın canım?

Ben de ilk nstye 28. Haftada girmiştim düştüğüm zamanda. 3 hafta sonra da doktorum rutin olarak alacak. Artık sonlara doğru yaklaşıyoruz tansiyon strese hiç gelmiyor canım sakin kalmak lazım benim de gebeliğin başında çok düşüktü 7- 5 şeklindeydi mesela ama son zamanlarda 12-8 olmaya başladı normal bir değer ama ben düşük tansiyonlu olduğum için bu bile yüksek geliyor bana demek ki hepimizin dikkat etmesi lazım. Haftada 2 lere düştünüz demek bebiş nasıldı keyfi yerinde mi ?

Ay dogru sen erken haftalarda girmistin dimii. Ben ilk ekz girince heyecanlandim baya
Evet malesef ki tansiyon strese heyecana hic gelmiyor hicc.. nabzim 166 atıyordu.. yani cok değişik birsey ama hep yüksek çıkıyor orda bir sekilde
Bak seninde yükselmiş demek ki normal ama iste tabi doktorlar bu durumu önemsiyor. Bende cevremde kimle konussam hamilelikte tansiyon biraz yüksek olur diyor ama dr.lar oyle düşünmüyor iste. Ben epeydir sıfır tuz besleniyorum,zeytin vs hic yemiyorum. Baya dikkat ediyroum tansiyon ilaci da iciyorum..
Teyzesi şükür bebisim iyiydi doktorumuz biraz daha idare etsin beklesin dedi durdu. Sağlıkla gelsin de o bize yeter. Birde 3 hafta daha dayansin en az

Maşallah en başından beri ne kadar çok dikkat ettin canım hem şeker şimdi de tansiyon. Tam 20 gün kalmış çok heyecanlı ya hem beslenmene dikkat ediyorsun hem ilaçlarını alıyorsun bence hiçbir sıkıntı olmaz doktorun da 2 haftada bir görecekmiş zaten hemen müdahale ediliyor sona yaklaştık resmen inanamıyorum

Ne kusuru canım olur mu şey bende senin bu söylediğini söyledim mantık olarak. ama bana dediki levemir etkisi çok uzun süren bi ilaç dedi. Hani sabah akşam yapsak daha iyi olmaz mı gibilerinden söylemiştim ben. Yok dedi. Actrapidi arttıralım. Zaten onu artırınca düşecek dedi. 2si birden ağır gelir dedi valla bende anlamadım gitti. Zaten yarın kontrolde diyeceğim hocam beni artık doğurtun ben strese giriyorum diye. Bugün tam 36+6 yım haftaya cuma alsın beni bence

Ah canım sorma gercekten o kadar cok dikakt etmem gereken sey oldu ki.. hepsine de bin şükür napalim bebegim iyi olsun sağlıkla vaktinde gelsin de
Evet tam 20 gün sağlıkla beklesin yavrum da 20 gün daha.. saglikla dogsun büyüsün tüm bebislerimiz.
Yok yok 2haftada bir degil, haftada 2 defa görüşeceğiz artik doktorla.yani 3-4 günde bir kontrole gidecegiz artık. Bu durumda bende stres yaptirsa da olsun iyi tarafindan bakalim bebisimizden hep iyi haberler alacagimiza sonsuz inanarak gidecegiz

Canım şöyle, levemir 24 saatlik bir ilac. Onun dozunu daha yavas artiriyor doktorlar. Ama ben gün icinde novorapid vuruyorum her öğünden önce aç karnına. Ve ona ragmen aclik sekerlerim yüksek cikiyor hala. Olabiliyor yani. Mesela gecen hafta 150 bile cikmadi tokluklarim. Ama dün doktorum yine gece dozumu artirdi çünkü sabahlari ozellikle şekerim yüksek oluyor.
Bu sabah açlık 102ydi mesela yine. Aslinda ağır gelmez. En düşük dozla baslasaydi simdiye epey yol almistiniz. Seni zorladi doktorun bence bosuna.
Ay de vallahi dogurtsun bide su an bile dogurabilirsin yani ben doktorun verdigi tarihte anca 37 oluyorum mesela

Bencede benim dr benim sabrımı zorladı ya bide varya karnım kocaman ve taş gibi. Sanki kayayı bağlamışlar karnıma. Yemek yerken bile geri yaslanıp yemek yiyorum. Öne doğru eğilmenin imkanı yok beni oda çok zorluyor seninde öyle taş gibi mi

Ben de takvimime baktım şimdi 47 gün kaldı yazıyor. Günüm tam belli olmamasına rağmen bi heyecan basıyor artık sık sık bebişle buluşacaksın demek kii ne güzel bizim doktor 3 hafta sonraya çağırdı yani tam 36 olacağım ondan sonra haftada bire düşürecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…