Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar ya şehir hastanesi kan verme barkodu 3 işgünü geçerli oluyordu değil mi. Tahlillerimi Çarşamba versem diyorum çok programım sıkışacak yarın. Nasıl yetiştircem diye düşünüp duruyorum

Ayy bilemedim ki daha önce kayıplar olunca bi panik oluyorum ama iyi sevindimmm 18 e kadar normal kabul edicem teşekkür ederim

korkma canım bugün öğlenden beri bendede öyle kayboldu yine içimde biyerlerde, akşam belli etcekler kendikerini yine

Oyy kuzum biliyorum inşallah canım arkadasım. Esımde dun ruyasında gormus sapsarı cok guzel bir kızdı cok saglıklıydı dedi. Babasına malum oldu heralde kızım
Ayyy inşallahhh yaaa saglikli oldugu haberlerini bir duyun sizde ferahlayin. Güzel bir kız geliyor deseneee
Haklısın canım ayy kıyamam onlara bennn özellikle stresten uzak durmak lazım inşallah tüm güzel anlarını yaşarız
Miniklerimiz bizim hepsine sağlık diliyorum boool bol amin canimm tüm güzel anlar bizim ve bebislerimizin olsun inşallah

kız Meryemyy bize bakma sen biz niye böyle erken hissettik bilmiyorum ama ikinci gebeliğim ve 19.haftalıkım şuan çok daha net hissediyorum bildiğiniz sırtı dönükse bi sertlik oluyor karnımda ve oraya dokununca resmen ona dokunuyorum bugün eşimde elini koydu ve çok şaşkındık ikimizde

Ay kızlar bir soru da benden, az önce karnımın icinde soldan sağa ve sağdan sola sanki böyle çiziliyor gibi sızı gibi içerden birsey hissettim. Korktum yani. Acı gibi biseydi. Bu bebis hareketi olabilir mi ?

Ayy bilemedim ki daha önce kayıplar olunca bi panik oluyorum ama iyi sevindimmm 18 e kadar normal kabul edicem teşekkür ederim
Kız 18 bile olmayabilir beklentiye girersen stres yaparsın. Ben detayliya girdiğim günlerde hissettim öncekinde demekki 20-21 falanmış

Ay kızlar bir soru da benden, az önce karnımın icinde soldan sağa ve sağdan sola sanki böyle çiziliyor gibi sızı gibi içerden birsey hissettim. Korktum yani. Acı gibi biseydi. Bu bebis hareketi olabilir mi ?
evet kuzum o bebişin ilk hissettiğimde aynı bu anlattığın gibiydi

Yok canım acıma şeklinde olmuyor hareketler. Ama büyüdüğü için böyle şeyler oluyor bence. Sanki nasıl desem rahimdeki bağlar kopuyor gibi. Benim karnımın içi de çok acıyor bazen. Ani acılar batmalar bence bunla ilgili

evet kuzum o bebişin ilk hissettiğimde aynı bu anlattığın gibiydi
Yaaa ciddi misinnn o kadar endise ettim ki ne olduğunu anlamaya çalıştım devami da gelmedi
Ama sızlar gibi oldu yaa. Bende ne oluyo acaba ya diye esime söyledim hatta korktum ter çıktı elimden ayagimdan hemen.
Ay bebis böyle mi hissettiriyor başlarda ya agladim resmen mesajina

Galiba herkes farkli hissediyor bu ilk hareketleri falan. Bazilari biraz daha yumusak bazilari biraz daha ani gibi.
Ay olumsuz birsey olmasin da bebis hareketine de rahim büyümesi sızısına da hic sikayetimiz yok Allaha şükür
Aniden oldu yani 3 5 saniyelik birseydi ama korktum bir anda olunca

yaa yerim seni kız nasıl duygusal bi annesi varsızlar gibi oluyor bazen bi balık gibi sağ sol yapıyorlar hatta bir haftaya felan sertlik hissediyorsun artık bebişine dokunuyorsun
maşallah size bak herşey yolunda canım

yaa yerim seni kız nasıl duygusal bi annesi varsızlar gibi oluyor bazen bi balık gibi sağ sol yapıyorlar hatta bir haftaya felan sertlik hissediyorsun artık bebişine dokunuyorsun
maşallah size bak herşey yolunda canım
Ayy zaten sabahtan beri herseye agliyorum nedense bir duygusallık var üzerimde (hamilelikten oldugunu biliyordu ) bide sen o bebis hareketleri deyince ona da ağladım.
Ay saglikla büyüsün minik kuzum benim yaa hepsine maşallah hep iyi olsunlar da büyüsünler saglikla dogsunlar bebislerimiz

Benim hareketlerden hiç canım acımadı ya bilemedim aşırı minikler daha zaten. Kafamda canlandıramadim nasıl acıtır diye

Benim hareketlerden hiç canım acımadı ya bilemedim aşırı minikler daha zaten. Kafamda canlandıramadim nasıl acıtır diye
Bende hic yasamadim ki nasil oldugunu neden oldugunu ben hic anlayamiyorum siz tecrubelisiniz. Degisik anlık bir sızı çizilme hissi gibiydi.
Zaten kasık ağrısı o rahim büyüme ağrısı gibi olan ağrıyı hissediyorum baştan beri. Ama bu ondan farkli cok daha net birseydi. İnşallah normal birseyin hareketidir de

hamilelik hormonlarımız depolanıyorrr ahh daha doğuma gidicez öyle ağlicaz doğucak kucağımıza alcaz öyle ağlicaz sonra lohusalık ahh annelik İnşallah canım sağlıkla gelsinler

hamilelik hormonlarımız depolanıyorrr ahh daha doğuma gidicez öyle ağlicaz doğucak kucağımıza alcaz öyle ağlicaz sonra lohusalık ahh annelik İnşallah canım sağlıkla gelsinler
Bize ağlamak olsun ama hep sevinc gozyaslari olsun yaaa.. hepimiz saglikli olalim bebislerimiz saglikli olsun. O zaman hicbisey sorun olmaz. Allahım saglikla kucagimiza aldirsin insallah

18. Haftada bebe hareketi hisseden var mı kızlar ilk gebelik ve bende hala tık yok ya karnım şişti ama bebeği hala hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…