Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Canım birçok etken var kilo kaçıncı gebelik olduğu iç karın çeperi gibi. daha güçsüz o hareket ediyordur da sen hissetmiyorsundur her gebelik farklı kuzum sıkıntı yapma
Haklısın canım ne bilim kayıplar olunca bi korkuyor insan teşekkür ederim inşallah hep birlikte sağlıkla tamamlarız bu süreci

Seni bu konuda çok iyi anlıyorum canım ben de tiroid için doktora gidiyorum ve ayrıca kendim de takip ediyorum tabiki doktorlara güvenelim ama kendi bedenimizi en iyi biz biliyoruz ayrıca dikkat etmemiz lazım diye düşünüyorum.
Yarın kan vereceğim bakalım kansızlık var mı yok mu anlarız. Çarşamba da doktorumla görüşeceğim muhtemelen başka marka demir tavsiye eder.

Benim hem kabızlık yaptı hem de tansiyonumu çok düşürdü Ferro o yüzden doktor toz halde farklı bir demir verdi 1 aydır onu kullanıyorum o çok iyi
Ferrum haussmann vermişti bana da canım. Bu gittiğimde muhtemelen değişirip başka demir ilacı verir. Senin toz olan demir ilacının adı neydi ?

Ay evet minik bebegim benim hissetti bizi demek ki gelecegimizi bide ben evden ciktiktan sonra bitter yiyorum hareketlensin biraz diye. Normalde çikolata hic yemiyorum tatli vs ama muayene oncesi yoldayken 2 3 kare bitter yemek bebisi hareketlendiriyor gibi geliyor bana.
İlk bebis baska heyecan oluyor insanda gerçekten
Hahaha orasi dogru , erken haftalarda gostermeyince daha insan meraka düşüyor eminim buna. Sende ogreneceksin az kaldiii. Bence de kız ama seninki

Teşekkür ederim duymak çok iyi geldi ben 14 de hissettim diyen bir akrabam ve annem var destek yerine stres oldu bi an ama sevindim bunları duyunca cansın çok sağol
Canım herkesin vucudu farklı yaa. Kimse ile kıyaslama kendini. Hele hamilelikte bence hic kıyaslama. Bebisini gidip görüyorsun sonucta bir problem yok. Hareketlerini ilk bebiste daha gec hissetmek normalmis. Merak etme.
Sakin ol bebislerimize stres iyi gelmiyor hiic. Onlar minnak tatli sevgi bekleyen evlatlarımız bizim

Canım benim de bugün hiç hareket etmedi ya, biraz kafama takıldı ama zaten bariz hareket hissetmiyordum, ama şişlik oluyordu o da olmadı işte kullandığım ilaçlardan mı acaba diye endişe ettim
üzme kendini benimkide bi var bi yok canları isteyince hareket ediyorlar biz anneleride panik oluyoruz ne ilacları kullanıyorsun canım?

üzme kendini benimkide bi var bi yok canları isteyince hareket ediyorlar biz anneleride panik oluyoruz ne ilacları kullanıyorsun canım?

Öyledir herhalde, ben idrar yolu için dün şase içtim, 2 gündür de antibiyotik kullanıyorum maalesef ki, dün iyiydi ama sanki böyle toplanıyordu sol tarafa bugün yok arkalara kaçmış gibi bastırınca da hissetmiyorum

Kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz benim 16 oldu ama annem ben seni çok daha erken hissetmiştim diyip panikletiyor beni ya
Canım 16 çok erken zaten. Bizim grupta kızlar çok erken hissetti diye mi panik yapıyorsun acaba. Ben 17+4 oldum beklentiye bile girmiyorum daha hafif kımıltılar oluyor bazen ama kesin emin olmak istiyorum bebek olduğunu düşünmek için

Kız biz deliyiz, ben de kendime diyorum bu haftada kıpırtı hissettiğine şükret de ama işte olmayınca da insan strese giriyor, bazen uyuyorlar ben de biliyorum aslında da amannn illa kendime dert çıkaracağım işte

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur bunları duymak iyi geliyor

Aşağı yerleşmiş dedi ama yukarı çıkabilir takip edelim dedi rahim ağzını tam kapatmadığı için şimdilik sorun yok dedi ama kaygı korku bir türlü gitmiyor ilk 3 ay da zor geçmişti benim enfeksiyon kaynaklı kanamalarım olmuştu hep kan görme korkum vardı ve görünce aşırı korktum

İnan seni öyle iyi anlıyorum ki, kanamam hiç olmadı ama kahverengi lekelenme yaşamıştım onda bile elim ayağım boşaldı. Dilerim bir an önce yukarı çıkar da rahatlarız

asdaf kuzum dualarimdasin inşallah temiz sonuçlar alacaksin bebisinin güzel haberlerini al inşallah hep aklimdasin vallahi
Oyy kuzum biliyorum inşallah canım arkadasım. Esımde dun ruyasında gormus sapsarı cok guzel bir kızdı cok saglıklıydı dedi. Babasına malum oldu heralde kızım

Ben geç hissettim ilk kızımda ama başlayınca her gün hissetmiştim artık. Erken hissedince de bebek küçük oluyor her gün hissedilmiyor o da stres yapıyor. Yaranılmaz bize haklısın

Ben geç hissettim ilk kızımda ama başlayınca her gün hissetmiştim artık. Erken hissedince de bebek küçük oluyor her gün hissedilmiyor o da stres yapıyor. Yaranılmaz bize haklısın

Aynen işte daha küçükler sanıyoruz hemen her gün hissedeceğim farkındayım ama heyecan yapmayı seviyorum işte

Haklısın canım ayy kıyamam onlara bennn özellikle stresten uzak durmak lazım inşallah tüm güzel anlarını yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…