- 24 Ekim 2024
- 607
- 482
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.241
Yaaaa çokk tatlıııkızMeryemyy bize bakma sen biz niye böyle erken hissettik bilmiyorum ama ikinci gebeliğim ve 19.haftalıkım şuan çok daha net hissediyorum bildiğiniz sırtı dönükse bi sertlik oluyor karnımda ve oraya dokununca resmen ona dokunuyorum bugün eşimde elini koydu ve çok şaşkındık ikimizde
Tamam canım 20 yi beklicemKız 18 bile olmayabilir beklentiye girersen stres yaparsın. Ben detayliya girdiğim günlerde hissettim öncekinde demekki 20-21 falanmış
Ben de hissetmiyorum diye panik yaptım normalmiş canım kızlar sağolsun çok güzel şeyler yazıp paylaştı18. Haftada bebe hareketi hisseden var mı kızlar ilk gebelik ve bende hala tık yok ya karnım şişti ama bebeği hala hissetmiyorum
Canım yaklasık 3 sayfadır bu konu konusuluyor okuyabılırsınHatta yarın tam 19 haftalık olacağız
Çok teşekkür ederimmBen de hissetmiyorum diye panik yaptım normalmiş canım kızlar sağolsun çok güzel şeyler yazıp paylaştısen de sakin ol ilk gebelikte hissetmek zor oluyormuş inşallah ileride hissedicez biz de
Özür dilerim foruma çok giremiyorum aklıma takılınca yazayım dedim top gibi karnım var ama tık yokCanım yaklasık 3 sayfadır bu konu konusuluyor okuyabılırsın
Benım dısarıdan da farkedılıyor tekme attıgı gunden barı ama zaten dr um karın yagıyla alakalı oldıgunu soylemıstı erken demedı onun tam bekledıgı hafta hareket ve tekmeler basladıYaaaa çokk tatlıııilerde gözle dışarıdan da fark edilir o zaman gözlerim doldu yaa sağlıkla gelsin heppsi
Yok kuzum ne özürü bekleme cevap almayı merak etmıssın hemen oku ıstersen dıye dedimÖzür dilerim foruma çok giremiyorum aklıma takılınca yazayım dedim top gibi karnım var ama tık yok
Kız ne olabilir ki zatenBende hic yasamadim ki nasil oldugunu neden oldugunu ben hic anlayamiyorum siz tecrubelisiniz. Degisik anlık bir sızı çizilme hissi gibiydi.
Zaten kasık ağrısı o rahim büyüme ağrısı gibi olan ağrıyı hissediyorum baştan beri. Ama bu ondan farkli cok daha net birseydi. İnşallah normal birseyin hareketidir de
Kadın kaostan besleniyor yaeee kızlar boşverelim biraz dedikodu zamanıı
yok mu böyle olaylı molaylı şeyler aile problemi vsannabelica kızma bana yine duramıyorum yerimdee
eee kızlar boşverelim biraz dedikodu zamanıı
yok mu böyle olaylı molaylı şeyler aile problemi vsannabelica kızma bana yine duramıyorum yerimdee
Kızlaarrr buzluk hazırlığı yapacak mısınız yapacaksanız neler hazırlayacaksınız ben de yapsam da neler yapsam diye düşünüyorum
Canım benim annelerim bana yakın, ilk zamanlar da yapar yollarlar hep ama ben yine de okul açılmadan bir şeyler yapmak istiyorumKızlaarrr buzluk hazırlığı yapacak mısınız yapacaksanız neler hazırlayacaksınız ben de yapsam da neler yapsam diye düşünüyorum
Aslında yapsak çok mantıklı ama bu sıcaklarda mutfağa girilmiyor kiKızlaarrr buzluk hazırlığı yapacak mısınız yapacaksanız neler hazırlayacaksınız ben de yapsam da neler yapsam diye düşünüyorum
yaa kızlar hadiyin naz yapmayınKadın kaostan besleniyor ya
hahahahah ayy sizlerle ayrı güzel oluyorEntrika arıyorumdur
Canım ben bayağı bişeyler koydumKızlaarrr buzluk hazırlığı yapacak mısınız yapacaksanız neler hazırlayacaksınız ben de yapsam da neler yapsam diye düşünüyorum
Ay canım ben kimseye söylememe taraftarıydım ama benim eşim O kadar heyecanlıydı ki ağzını tutamadı o akşam da kayınvalidemlere yemeğe gidecektik sözleşmiştik çok önceden Neyse yolda 40 tembih ettim bak kimseye söylemeyelim bir kan vereyim önce idrar testine güven olmaz diye dedim sofrada lak diye tutamadı kendini söylediama ben böyle şeylere hiç takılmıyorum
Bende aynıyımKız ben bugün ilk defa evimi temizledim yemek yaptım, hiç buzluk hazırlayacak takatim de yokAma şükür mutfağıma girebildim Bu arada çok buzlukçuyumdur Terapi gelirdi bana buzluk, şimdi evlerden uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?