Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Yaaaa çokk tatlııı ilerde gözle dışarıdan da fark edilir o zaman gözlerim doldu yaa sağlıkla gelsin heppsi

18. Haftada bebe hareketi hisseden var mı kızlar ilk gebelik ve bende hala tık yok ya karnım şişti ama bebeği hala hissetmiyorum
Ben de hissetmiyorum diye panik yaptım normalmiş canım kızlar sağolsun çok güzel şeyler yazıp paylaştı sen de sakin ol ilk gebelikte hissetmek zor oluyormuş inşallah ileride hissedicez biz de

Yaaaa çokk tatlııı ilerde gözle dışarıdan da fark edilir o zaman gözlerim doldu yaa sağlıkla gelsin heppsi
Benım dısarıdan da farkedılıyor tekme attıgı gunden barı ama zaten dr um karın yagıyla alakalı oldıgunu soylemıstı erken demedı onun tam bekledıgı hafta hareket ve tekmeler basladı ama her annede farklı dedigim gibi drun bende bekledıgı zaman oydu ve tuttu. Her beden her vucut farklıdır unutmayalım yeterkı saglıklı olsunlar

Kız ne olabilir ki zaten sen bi rahatla artık bundan sonra hep güzel şeyler olacak

Kızlaarrr buzluk hazırlığı yapacak mısınız yapacaksanız neler hazırlayacaksınız ben de yapsam da neler yapsam diye düşünüyorum

Kız ben bugün ilk defa evimi temizledim yemek yaptım, hiç buzluk hazırlayacak takatim de yok Ama şükür mutfağıma girebildim Bu arada çok buzlukçuyumdur Terapi gelirdi bana buzluk, şimdi evlerden uzak

Kızlaarrr buzluk hazırlığı yapacak mısınız yapacaksanız neler hazırlayacaksınız ben de yapsam da neler yapsam diye düşünüyorum
Canım benim annelerim bana yakın, ilk zamanlar da yapar yollarlar hep ama ben yine de okul açılmadan bir şeyler yapmak istiyorum börek çeşitleri, cupcake, poğaça, anneme içli köfte, kayınvalideme mantı , kurabiye, kek tarzı misafir gelince hızlıca hazır olacak şeyler.

Canım ben bayağı bişeyler koydum bezelye, taze fasülye, üzüm yaprağı, bamya, vişne falan önümüzdeki bikaç haftada boyunca barbunyaşuan mevsimi değil ama ıspanak aldığımda yarısını pişirip diğer yarısınıda buzluğa atıyorum

Kız ben bugün ilk defa evimi temizledim yemek yaptım, hiç buzluk hazırlayacak takatim de yok Ama şükür mutfağıma girebildim Bu arada çok buzlukçuyumdur Terapi gelirdi bana buzluk, şimdi evlerden uzak
Bende aynıyım eşim bana diyor ki Allah korusun iç savaş falan çıksa 2 yıl yeter bunlar bize diyor ama gel gör ki bi oturuşta 1,5 ekmek yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…