Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kız ben bugün ilk defa evimi temizledim yemek yaptım, hiç buzluk hazırlayacak takatim de yok Ama şükür mutfağıma girebildim Bu arada çok buzlukçuyumdur Terapi gelirdi bana buzluk, şimdi evlerden uzak
Yaaa enerjini anca mı toplayabildin kız gerçi senin bulantıların falan da çoktu olsun ama daha çok var önümüzde bence sen de ekstra enerjileneceksin buzluk için

Ayy maşallahh ne kadar heyecanlıdır şimdi sağlıkla gelsin annişinin kuzusu inşallah güzel haberlerini alalım hep

Ohhh maşallah ne güzel yapmışsın ıspanağı çiğ atıyorsun değil mi? Ya ben vişne atmayı çok istiyordum ama kaçırmışım galiba zamanı pazara da çıkamıyorum akrabalara haber saldım bulan alacak doğum sonrası komposto falan için de birebir

Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah

Yaaa enerjini anca mı toplayabildin kız gerçi senin bulantıların falan da çoktu olsun ama daha çok var önümüzde bence sen de ekstra enerjileneceksin buzluk için

İnşallah canım bugün bir iş yapıyorum iki uzanıyorum, bir iş yapıyorum üç uzanıyorum derken epey enerjim vardı

Evet kaçırmış olabilirsin haziranda 1 yada 2 hafta oluyor vişne canım kompostosu çok güzel oluyor ben normalde de çok severim. Kırmızı eriğin kompostosuda mükemmel olur bu arada vişneden hiç farkı yoktur ıspanağıda çiğden koyuyorum. Çıkarınca direk pişiriyorum çözmeden çok pratik oluyor

Ay peki benim bunu yiyecek olarak algılayıp kek, börek demem

Kızımın ilk k
Alışverişi teyzeleri

Eklentiler

• DF1C7535-2051-4026-9326-E12F9399BBAC.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 1C0856DC-D2B2-4CB2-AFE5-A1903967D1F6.webp
    81 KB · Görüntüleme: 38
  • FE1AB412-A501-41F3-AD7C-C67C50EBA198.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 399A6C08-988C-4232-8D81-C351D94C4EEF.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlarr ikili taramada ben kan verdim 3 hafta oldu hala sonuç çıkmadı veya e nabıza düşmüyor mu acaba sizin gözüküyor mu sonuç

Tüh vişnenin hazır dondurulmuşlarına kaldm o zaman aaa o zaman erik alayım atayım kuzu saol valla iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…