- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.261
Yaaa enerjini anca mı toplayabildin kız gerçi senin bulantıların falan da çoktu olsun ama daha çok var önümüzde bence sen de ekstra enerjileneceksin buzluk içinKız ben bugün ilk defa evimi temizledim yemek yaptım, hiç buzluk hazırlayacak takatim de yokAma şükür mutfağıma girebildim Bu arada çok buzlukçuyumdur Terapi gelirdi bana buzluk, şimdi evlerden uzak
Ayy maşallahh ne kadar heyecanlıdır şimdiBenım dısarıdan da farkedılıyor tekme attıgı gunden barı ama zaten dr um karın yagıyla alakalı oldıgunu soylemıstı erken demedı onun tam bekledıgı hafta hareket ve tekmeler basladıama her annede farklı dedigim gibi drun bende bekledıgı zaman oydu ve tuttu. Her beden her vucut farklıdır unutmayalım yeterkı saglıklı olsunlar
Rica ederim inşallah tüm güzel anlarını burada paylaşmak nasip olur hepimizeÇok teşekkür ederimm
Ohhh maşallah ne güzel yapmışsınCanım ben bayağı bişeyler koydumbezelye, taze fasülye, üzüm yaprağı, bamya, vişne falan önümüzdeki bikaç haftada boyunca barbunya şuan mevsimi değil ama ıspanak aldığımda yarısını pişirip diğer yarısınıda buzluğa atıyorum
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahAy evet minik bebegim benim hissetti bizi demek ki gelecegimizibide ben evden ciktiktan sonra bitter yiyorum hareketlensin biraz diye. Normalde çikolata hic yemiyorum tatli vs ama muayene oncesi yoldayken 2 3 kare bitter yemek bebisi hareketlendiriyor gibi geliyor bana.
İlk bebis baska heyecan oluyor insanda gerçekten
Hahahaorasi dogru , erken haftalarda gostermeyince daha insan meraka düşüyor eminim buna. Sende ogreneceksin az kaldiii. Bence de kız ama seninki
Amın canım hepımızın bebisinin insaşlahhhAyy maşallahh ne kadar heyecanlıdır şimdisağlıkla gelsin annişinin kuzusu inşallah güzel haberlerini alalım hep
Bende aynıyımeşim bana diyor ki Allah korusun iç savaş falan çıksa 2 yıl yeter bunlar bize diyor ama gel gör ki bi oturuşta 1,5 ekmek yer
Yaaa enerjini anca mı toplayabildin kız gerçi senin bulantıların falan da çoktu olsun ama daha çok var önümüzde bence sen de ekstra enerjileneceksin buzluk için
Evet kaçırmış olabilirsin haziranda 1 yada 2 hafta oluyor vişneOhhh maşallah ne güzel yapmışsınıspanağı çiğ atıyorsun değil mi? Ya ben vişne atmayı çok istiyordum ama kaçırmışım galiba zamanı pazara da çıkamıyorum akrabalara haber saldım bulan alacak doğum sonrası komposto falan için de birebir
Kesinlikle öyle canımErkekler işte ya çalışan biri işin buzluk can ya işten gelip o açlığıma anca buzluk yetişiyor
Ay peki benim bunu yiyecek olarak algılayıp kek, börek dememCanım ben bayağı bişeyler koydumbezelye, taze fasülye, üzüm yaprağı, bamya, vişne falan önümüzdeki bikaç haftada boyunca barbunya şuan mevsimi değil ama ıspanak aldığımda yarısını pişirip diğer yarısınıda buzluğa atıyorum
Ay dimi ya haklisin vallahi.. inşallah hep güzel seyler olsun aminnnnnnKız ne olabilir ki zatensen bi rahatla artık bundan sonra hep güzel şeyler olacak
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnan seni öyle iyi anlıyorum ki, kanamam hiç olmadı ama kahverengi lekelenme yaşamıştım onda bile elim ayağım boşaldı. Dilerim bir an önce yukarı çıkar da rahatlarız
Tüh vişnenin hazır dondurulmuşlarına kaldm o zamanEvet kaçırmış olabilirsin haziranda 1 yada 2 hafta oluyor vişnecanım kompostosu çok güzel oluyor ben normalde de çok severim. Kırmızı eriğin kompostosuda mükemmel olur bu arada vişneden hiç farkı yoktur ıspanağıda çiğden koyuyorum. Çıkarınca direk pişiriyorum çözmeden çok pratik oluyor
Ooyy güzel günlerde giyinsin prensesKızımın ilk k
Alışverişiteyzeleri
Aslında anladığın şekilde sormuştmAy peki benim bunu yiyecek olarak algılayıp kek, börek demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?