- 25 Şubat 2024
- 1.297
- 1.599
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.281
Olsun en azından bugün temizlik yapmışsınİnşallah canımbugün bir iş yapıyorum iki uzanıyorum, bir iş yapıyorum üç uzanıyorum derken epey enerjim vardı
Canim çıkmıştır sonucun. Doktoruna gittiginde verir sana sonucu. Grafik seklinde veriyorlar orda belli oluyor. Benim 14 günde çıkmıştı galiba. Enabiza da sadece sayisal olarak düşüyor eger devlette yaptirdiysan testi. Özelde yaptirdiysan doktorunla iletisime gec bence. Simdiye çıkmıştırKızlarr ikili taramada ben kan verdim 3 hafta oldu hala sonuç çıkmadı veya e nabıza düşmüyor mu acaba sizin gözüküyor mu sonuç
Çıkmıştır cnm hastanenin sitesinden bakmayı bir deneKızlarr ikili taramada ben kan verdim 3 hafta oldu hala sonuç çıkmadı veya e nabıza düşmüyor mu acaba sizin gözüküyor mu sonuç
Sana da çok geçmiş olsun canım. Naptılar doldurdular mı orayı? Bana da doğumdan sonra gel röntgen çekelim gerekirse kanal yaparız dediKuzum geçmiş olsun. Benim de başıma geldi ilk haftalarda yazmıştım hatta buraya da. Benimki maalesef çok büyük bir kırık. Muhtemelen çekmek zorunda kalacak implant olacak gibi duruyor ama röntgen çekmeden de bişey diyemem dedi. Doğumdan sonra gel dedi bekliyorum öylekalsiyum da bayadır baktirmadim gebelikte diş sorunları olabiliyor dikkat etmek lazım haklısın
YiiiaaaaKızlar 17+4 üm bu sabah çok net şekilde 2 3 tekme yedim unutmuşum bu hissi resmen sıçradım tekme gelince
Dikkat etmekte fayda var o vakitEvet problem varmış bugünden başladım dikkat etmeye umarım bundan sonra daha rahat geçer kilo almışkende sağlıklı almakta önemliymiş sonra verilmesi kolay oluyormuş ama gene de ben almayayıminşallah güzel geçiririz bundan sonra tek derdimiz bebeklerimize aldıgımız kıyafetleri paylaşmak olur
Ben boyadım evde kendim. İlk gebelikte çok değildi beyazlarım, bu kadar rahatsız etmemişti. Phyto markasının bitkisel içerikli boyaları var onla boyadım, kokusu yok denecek kadar az. Ama erken aktı tabii, olsun yine de bir ay falan kullandımHanımlar daha önce gebelikte saçını boyatan var mı genetik olarak beyazlarım çok fazla, hızlı uzadığı içinde iyice iğrenç bir şey oldu saçım
Devlet de yaptırdım randevu aldım tarih gelince endişelendim sürekli randevu bulmak zor oluyor boşuna mı gidicem diye de teşekkür ederim çıkmıştır o zaman inşallah sonuç iç açıcıdırCanim çıkmıştır sonucun. Doktoruna gittiginde verir sana sonucu. Grafik seklinde veriyorlar orda belli oluyor. Benim 14 günde çıkmıştı galiba. Enabiza da sadece sayisal olarak düşüyor eger devlette yaptirdiysan testi. Özelde yaptirdiysan doktorunla iletisime gec bence. Simdiye çıkmıştır
Barkodum falan yoktu çarşamba günü randevum var orda öğrencim artıkÇıkmıştır cnm hastanenin sitesinden bakmayı bir dene
Korkutma beniDikkat etmekte fayda var o vakitvalla alınanlar da kolay verilmiyor, benim ilk doğumdan sonra 10 kilom kaldı resmen verdim diyetle bir kısmını ama dikkat etmeyince geri aldım bir miktar. İnş düzene girer canım değerlerin
Çok teşekkür ederimYok kuzum ne özürü bekleme cevap almayı merak etmıssın hemen oku ıstersen dıye dedimendıselenme yakında duyarsın
Şuan bende 20.haftama yeni giriyorum ve bendede bugün sırf öyle oldu endişelendim.Hatta biraz yüzdüm diye öyle oldu sandım yarında detaylı ultrason var diye doktorada gitmedimKızlar iyi haftasonları diliyorum herkese
3 gündür kasıklarımda ağrı ve sertlik doluluk hissi vardı. Acile gittim enfeksiyon çıkmadı. Git gide arttı dün de kadın doğuma gittim rahim ağzını ölçtü. Normal dedi. Fakat bugün sancılarım iyice arttı. Adet sancısı gibi ve sürekli olan kasılmalarım var tam kasıklarda. Magnezyum da kullanıyorum. 20. Haftamdayım. Böyle bir ağrı sancı yaşayan var mı? 3 gün önce hiçbişeyim yoktu ve birden başladı.
Ilk gebeliğimde vuruldum hamileyken ve doğumdan sonra vurulmuştum şimdi tekrar 20.haftalarımdan sonra vurcaklar galiba yane şimdiye kadar 2 kere ilk gebeliğimde vuruldum 3. aşımı daha vurulcam zaten bu kan uyuşmazlığı ilk bebekde tehlike olmuyor ikincide oluyor ama önlem alırsak olmuyor tabiKızlar bu arada ben dün 2. Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Var mi aranizda kan uyuşmazlığı olan ve erken haftalarda olanlar da ?
Evet canim öyle söyleniyor. Benim bi ilk haftalarda yapıldı. Bide iste yeni olmuş oldum.Ilk gebeliğimde vuruldum hamileyken ve doğumdan sonra vurulmuştum şimdi tekrar 20.haftalarımdan sonra vurcaklar galiba yane şimdiye kadar 2 kere ilk gebeliğimde vuruldum 3. aşımı daha vurulcam zaten bu kan uyuşmazlığı ilk bebekde tehlike olmuyor ikincide oluyor ama önlem alırsak olmuyor tabi
canım onlar olmazsa olmazımız zaten yanlış anlamamışsınAy peki benim bunu yiyecek olarak algılayıp kek, börek demem
Canım eşimle bende de var. Dr sanırım 28. Haftada dedi. Benim ilk gebeliğim. Birde doğumdan sonra 72 saat içinde ve ne kadar erken o kadar iyi dedi. Sen kaçıncı haftada oldunKızlar bu arada ben dün 2. Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Var mi aranizda kan uyuşmazlığı olan ve erken haftalarda olanlar da ?
Canım benimde haftaya pazartesi günü. Ben tok olarak biliyorum. Hatta tatlı yada meyve suyu tarzıda al yanınaArkadaşlar aranızda detaylı ya giren var mı?benim randevular dolu olduğu için 21 den önce çekilcek yarın 14:30 da heyecanlandım.Birde aç tok bişey oluyor mu bilmiyorum bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?