Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar bugün 16+6im. Perşembe doktora gittim benim plasenta önde 16+3te bebeğim 14cm 165 gram ve ben iki gündür bebeğin hareketlerini hissediyorum bence. Özellikle böyle su gibi akıyor belli bir bölgede sertleşiyor sonra baloncuk patlıyor gibi birden pıt. Bu böylemi yoksa ben psikolojikmen mi böyle hissediyorum. Ama bagırsak gaz hareketi gibi değil. Böyle günde belki iki üç kere oluyor

Kızlarr ikili taramada ben kan verdim 3 hafta oldu hala sonuç çıkmadı veya e nabıza düşmüyor mu acaba sizin gözüküyor mu sonuç
Canim çıkmıştır sonucun. Doktoruna gittiginde verir sana sonucu. Grafik seklinde veriyorlar orda belli oluyor. Benim 14 günde çıkmıştı galiba. Enabiza da sadece sayisal olarak düşüyor eger devlette yaptirdiysan testi. Özelde yaptirdiysan doktorunla iletisime gec bence. Simdiye çıkmıştır

Sana da çok geçmiş olsun canım. Naptılar doldurdular mı orayı? Bana da doğumdan sonra gel röntgen çekelim gerekirse kanal yaparız dedi

Dikkat etmekte fayda var o vakit valla alınanlar da kolay verilmiyor, benim ilk doğumdan sonra 10 kilom kaldı resmen verdim diyetle bir kısmını ama dikkat etmeyince geri aldım bir miktar. İnş düzene girer canım değerlerin

Hanımlar daha önce gebelikte saçını boyatan var mı genetik olarak beyazlarım çok fazla, hızlı uzadığı içinde iyice iğrenç bir şey oldu saçım
Ben boyadım evde kendim. İlk gebelikte çok değildi beyazlarım, bu kadar rahatsız etmemişti. Phyto markasının bitkisel içerikli boyaları var onla boyadım, kokusu yok denecek kadar az. Ama erken aktı tabii, olsun yine de bir ay falan kullandım

Tekme ve hissetmeler konusu açılmışken, ben de net 1 haftadır hissediyorum. Özellikle sabah uyanıp elimi karnıma koyunca hareketleri çok bariz. Yalnız henüz yukarı çıkmadıkları için epey aşağıda hissediyorum, bazen hatta vajinaya doğru oluyor. Bugün ilk defa göbek deliği üstünde fark ettim. Sanırım pozisyonla alakalı. 19+2’yim bugün.

Devlet de yaptırdım randevu aldım tarih gelince endişelendim sürekli randevu bulmak zor oluyor boşuna mı gidicem diye de teşekkür ederim çıkmıştır o zaman inşallah sonuç iç açıcıdır
Çıkmıştır cnm hastanenin sitesinden bakmayı bir dene
Barkodum falan yoktu çarşamba günü randevum var orda öğrencim artık
Korkutma beni inşallah ya sağlıklı doğsun önceliğim bu sonrası inşallah bir şekilde halledicem

Kızlar bu arada ben dün 2. Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Var mi aranizda kan uyuşmazlığı olan ve erken haftalarda olanlar da ?

Arkadaşlar aranızda detaylı ya giren var mı?benim randevular dolu olduğu için 21 den önce çekilcek yarın 14:30 da heyecanlandım.Birde aç tok bişey oluyor mu bilmiyorum bilginiz var mı?

Şuan bende 20.haftama yeni giriyorum ve bendede bugün sırf öyle oldu endişelendim.Hatta biraz yüzdüm diye öyle oldu sandım yarında detaylı ultrason var diye doktorada gitmedim

Kızlar bu arada ben dün 2. Kan uyuşmazlığı ignemi de oldum. Var mi aranizda kan uyuşmazlığı olan ve erken haftalarda olanlar da ?
Ilk gebeliğimde vuruldum hamileyken ve doğumdan sonra vurulmuştum şimdi tekrar 20.haftalarımdan sonra vurcaklar galiba yane şimdiye kadar 2 kere ilk gebeliğimde vuruldum 3. aşımı daha vurulcam zaten bu kan uyuşmazlığı ilk bebekde tehlike olmuyor ikincide oluyor ama önlem alırsak olmuyor tabi

Evet canim öyle söyleniyor. Benim bi ilk haftalarda yapıldı. Bide iste yeni olmuş oldum.
Hamileligin sonuna kadar tekrarlanmasi gerekirse yeniden yapılıyormuş. Normalde dedigin gibi 28.haftada yapılıyor.
Birde dogumdan sonra yine yapilmasi gerekiyormus galiba.
Senin oglun vardi galiba kan grubu ne canim bu arada ?

Canım eşimle bende de var. Dr sanırım 28. Haftada dedi. Benim ilk gebeliğim. Birde doğumdan sonra 72 saat içinde ve ne kadar erken o kadar iyi dedi. Sen kaçıncı haftada oldun

Arkadaşlar aranızda detaylı ya giren var mı?benim randevular dolu olduğu için 21 den önce çekilcek yarın 14:30 da heyecanlandım.Birde aç tok bişey oluyor mu bilmiyorum bilginiz var mı?
Canım benimde haftaya pazartesi günü. Ben tok olarak biliyorum. Hatta tatlı yada meyve suyu tarzıda al yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…