- 16 Eylül 2024
- 5.381
- 4.701
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.301
Evet canım normalde herhangi bir sorun yaşamazsan 28.haftada yapiyorlar. Ben hamileligimin başında kanama lekelenmelerden dolayi olmustum bi 6.haftada falandim galiba. Bide 17.haftamda olmus oldum. Amniyosentez yapıldığı icin yapıldı birazda bu 2.iğne.Canım eşimle bende de var. Dr sanırım 28. Haftada dedi. Benim ilk gebeliğim. Birde doğumdan sonra 72 saat içinde ve ne kadar erken o kadar iyi dedi. Sen kaçıncı haftada oldun
Yok canım benim nerdeyse dişin tamamı kırıldı. Ya tamamen çekecek ya da kaplama falan yapacak ama implantı tercih ediyorum açıkçası. Dolgu yapılacak bir alan da yok boş kaldı öyle. Zaten arkalarda olduğu için görünmüyor ama benim yine de canımı çok sıktıSana da çok geçmiş olsun canım. Naptılar doldurdular mı orayı? Bana da doğumdan sonra gel röntgen çekelim gerekirse kanal yaparız dedi
Tok daha iyi olur canım bebeğin hareketli olurArkadaşlar aranızda detaylı ya giren var mı?benim randevular dolu olduğu için 21 den önce çekilcek yarın 14:30 da heyecanlandım.Birde aç tok bişey oluyor mu bilmiyorum bilginiz var mı?
Kaybın için başın sağolsun canımEvet canım normalde herhangi bir sorun yaşamazsan 28.haftada yapiyorlar. Ben hamileligimin başında kanama lekelenmelerden dolayi olmustum bi 6.haftada falandim galiba. Bide 17.haftamda olmus oldum. Amniyosentez yapıldığı icin yapıldı birazda bu 2.iğne.
Muhtemelen ilerleyen haftalarda yeniden yaptirmami isteyecek doktorum. Birde dogumdan sonra 72 saat icinde.
Benimde bir kaybim var onda da igne yapilmisti.
Canım henüz gitmedim ama doktorun asistanı özellikle vurguladı yok karınla gelin ve gelirken tatlı bir şey yiyip vişne suyu için diye, bebek daha hareketli olduğu için daha kolay oluyormuşArkadaşlar aranızda detaylı ya giren var mı?benim randevular dolu olduğu için 21 den önce çekilcek yarın 14:30 da heyecanlandım.Birde aç tok bişey oluyor mu bilmiyorum bilginiz var mı?
Günaydın. Henüz girmedim ama benim de 21+6’ya denk gelecek. Aç gitmeyin zaten ultrason yapılacak sadece, bundan sonra aslında hiçbir muayeneye aç gitmemek lazım. Bekleme süreleri vs halsizlik olur. Ben son zamanlarda yanıma atıştırmalık alıp gidiyordum.Arkadaşlar aranızda detaylı ya giren var mı?benim randevular dolu olduğu için 21 den önce çekilcek yarın 14:30 da heyecanlandım.Birde aç tok bişey oluyor mu bilmiyorum bilginiz var mı?
Cok sagol canım Allah razı olsun..Kaybın için başın sağolsun canımbanim Allah’a şükür lekelenmem bile olmadı hiç o yüzden sanırım 28.de dediler. Bu arada senin sonuçların çıktı mı ? Benim gelen giden çok oluyor bazen giremiyorum. Acaba o arada kaçırmış olabilir miyim
yaa üzüldümYok canım benim nerdeyse dişin tamamı kırıldı. Ya tamamen çekecek ya da kaplama falan yapacak ama implantı tercih ediyorum açıkçası. Dolgu yapılacak bir alan da yok boş kaldı öyle. Zaten arkalarda olduğu için görünmüyor ama benim yine de canımı çok sıktı
İlk gebeliklerde normal hemen hissetmemen. Sırt üstü uzanıp elini karnına koy, göbek deliğinin altına. Ben sabahları uyanınca hissediyorum genelde. Gün içinde otururken vs hissetmedim henüz.18. Haftada bebe hareketi hisseden var mı kızlar ilk gebelik ve bende hala tık yok ya karnım şişti ama bebeği hala hissetmiyorum
Yok canım rahatsız etmiyor öyle ama ben de çok ağladım sinirim bozuldu haliyle. Küçücük diş bile çok kıymetli insan vücudunda. Allah sağlık versin hepimizeyaa üzüldümrahatsız ediyordur da seni benim kırıldığında hüngür hüngür ağladım, sinirim bozuldu, nasıl tedavi olucam diye. Dilim değince orda bir boşluk pürüz vardı, inş seni o kadar rahatsız etmiyordur
Şükür rahatsız etmiyormuşYok canım rahatsız etmiyor öyle ama ben de çok ağladım sinirim bozuldu haliyle. Küçücük diş bile çok kıymetli insan vücudunda. Allah sağlık versin hepimize
Uyuyan bebek uyandırılmazKızlar ultrasona girmeden önce meyve de tatlı ihtiyacını karşılıyor mu acaba hazır paket mi daha hızlı etki ediyor , ben doktorumla konuştuğumda çocuğun hareketi için tatlı yemene gerek yok tok olman o çocuğun hareket etmesini sağlar demişti ama geçen gittiğimde uyuyordu çikolata yememe rağmen kafam karışık
Ayrıca dümdüz şeker kana çok hızlı karıştığı için şekerli şeyler yiyin diyorlar. Meyvedeki sindirilmesi lazım fruktoz şeklinde çünkü ama bence o kadar büyük fark yaratmaz diye düşünüyorum canım.Kızlar ultrasona girmeden önce meyve de tatlı ihtiyacını karşılıyor mu acaba hazır paket mi daha hızlı etki ediyor , ben doktorumla konuştuğumda çocuğun hareketi için tatlı yemene gerek yok tok olman o çocuğun hareket etmesini sağlar demişti ama geçen gittiğimde uyuyordu çikolata yememe rağmen kafam karışık
Evet ondan şekerimi çıkarmayacak bebeği uyandıracak çözümler arıyorum bar mantıklı yanımda bulundurayım doktor birazdan tekrar gel derse yerim ora da kahve bende işe yaramadı sütlü yaptım ondan olabilir mi kızlar siz kahveyi sade mi içiyorsunuz ben yumuşatıyorum aram çok yok diyeUyuyan bebek uyandırılmazşaka bir yana uyuyorsa başka zaman yapılır ya da yarım saat bir saat sonra gel falan derler, çok takmayın bence. Bu kısmını da doktorlar düşünsün bir zahmet ben de normal kahvaltımı yapar giderim, tedbir olsun diye yanına kuruyemiş bar ya da protein bar alabilirsin belki lazım olur diye. Hem sağlıklı hem de besleyici. senin şeker de problemliymiş, vişne suyu vs içmek yaramaz.
Çarşamba deneyeceğim yarım saat falan erken yerim olmadı bakacağım ya o şekerim yükseldiğinde ki halimi almak istemiyorum ama geçen bakamadık gene aynı sorun olsunda istemiyorum ikili taramamı tamamlayamadım ben ondan bu kez olmalı neyse koşulandırmayayım yakalayacağım uyanık bir şekildeAyrıca dümdüz şeker kana çok hızlı karıştığı için şekerli şeyler yiyin diyorlar. Meyvedeki sindirilmesi lazım fruktoz şeklinde çünkü ama bence o kadar büyük fark yaratmaz diye düşünüyorum canım.
Aynen gitmeden hemen önce yemek işe yarayabilir. Saatine göre öğün ya da ara öğün yap doyur kendini öyle gitEvet ondan şekerimi çıkarmayacak bebeği uyandıracak çözümler arıyorum bar mantıklı yanımda bulundurayım doktor birazdan tekrar gel derse yerim ora da kahve bende işe yaramadı sütlü yaptım ondan olabilir mi kızlar siz kahveyi sade mi içiyorsunuz ben yumuşatıyorum aram çok yok diye
Çarşamba deneyeceğim yarım saat falan erken yerim olmadı bakacağım ya o şekerim yükseldiğinde ki halimi almak istemiyorum ama geçen bakamadık gene aynı sorun olsunda istemiyorum ikili taramamı tamamlayamadım ben ondan bu kez olmalı neyse koşulandırmayayım yakalayacağım uyanık bir şekilde
Günaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmishareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor
Kurban olsun anaları onlaraaaaAyy maşallah canım, sabah sabah ne güzel haber bu böyleminik yavrular akşam ben de elma yedim bira hareketlendi sanırım yer değiştirdi içeride benim ki o yüzden hissetmiyorum hareketlerini, daha erken zaten benim sen 20 haftalıkken zor hissediyormuşsun Çok tatlılar ya yerim ben onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?