Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Oyy minnoş günün şekeri hareketlerini saatlerce izleyebiliriz sağlıkla gelsin hepsii ben de bugün gidicem 1 aydır göremiyordum çok heyecanlııı

Bende inanıyorum canım temiz gelecek sonuçların Allah’ın izniyle Gönlünü ferah tut üzme ne kendini ne bebeğini. Sonra insan kendine kızıyor niye bebeğimi strese soktum diye

Oyy minnoş günün şekeri hareketlerini saatlerce izleyebiliriz sağlıkla gelsin hepsii ben de bugün gidicem 1 aydır göremiyordum çok heyecanlııı
Güzel haberlerle dön balım muhakkak bize de yaz bı ay da baya uzun sureymis iyi dayaniyosunuz kızlar gitcen bi bakcan kocaman olmuş

Maşallah süphanallah canım Peki benim az önce hareket yok 2 gündür diye ASM den gelmiş olmam şoku neyseki benimkide içerde gümbür gümbürdü

Maşallah süphanallah canım Peki benim az önce hareket yok 2 gündür diye ASM den gelmiş olmam şoku neyseki benimkide içerde gümbür gümbürdü

Ayy biz bu analar, kız küçük daha bebişler, ben de bazen hiç hissetmiyorum yavrum daha 16 haftalık kıyamam ben ona ya uyuyordur herhalde, bizi nasıl telaşlandırıyorlar

Merhaba 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi 15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• fd58a507-f4ff-409c-a91b-ce4fa69f4e4f.webp
    32 KB · Görüntüleme: 58
Kuzum kabak gibi açık pipisi maşallah maşallah Kordon değil

Bence çok net erkek

Ben de geç gidenlerdenim hem merak ediyorum, hem de gitmeye korkuyorum öyle değişik bir ruh hali işte
Ben her seferinde dualarla giriyorum muayeneye de sukurlerle cikiyorum hayranım size keşke ben de böyle olabilsem ama tekmeler bı baslarsa ben de sizin gbi olurum diyorum doktor cagirsa da gitmem artk

Güzel haberlerle dön balım muhakkak bize de yaz bı ay da baya uzun sureymis iyi dayaniyosunuz kızlar gitcen bi bakcan kocaman olmuş
Doktorum da yoktu bir süre o yüzden stresim baya arttı inşallah güzel şeyler paylaşırız böyle birlikte sağlıkla mutlulukla gelsin tüm bebişler aminnnnn

Evet kuzum bebişin

Merhaba, bende 100% erkek diyorum herşey çok net belli bence

Gözün aydın canım güzel haberler almışsın. Kaç gr olmuş acaba? Ben de merak ediyorum 19. Haftadayım. En son 1 ay önce gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…