- 24 Ekim 2024
- 602
- 474
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.321
Oyy minnoş günün şekeriGünaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmishareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor
Bende inanıyorum canım temiz gelecek sonuçların Allah’ın izniyleCok sagol canım Allah razı olsun..
Ne güzel canim aman olmasin zaten leke meke hicbir hamile yaşamasın... 28 de olursun insallah sende.
Evet canım çıktı ön sonuçlarımız temiz geldi çok şükür Allahıma. Kesin sonuçlarımız da ayni sekilde temiz güzel gelecek inanıyorum amin
Oyy minnoş günün şekerihareketlerini saatlerce izleyebiliriz sağlıkla gelsin hepsii ben de bugün gidicem 1 aydır göremiyordum çok heyecanlııı
Güzel haberlerle dön balım muhakkak bize de yazOyy minnoş günün şekerihareketlerini saatlerce izleyebiliriz sağlıkla gelsin hepsii ben de bugün gidicem 1 aydır göremiyordum çok heyecanlııı
Maşallah süphanallah canımGünaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmishareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor
Ya sabah sabah güldürdün kız beni tabi sen bir ay dayanamıyorsun sürekli bahanelerle gidiyorsunGüzel haberlerle dön balım muhakkak bize de yazbı ay da baya uzun sureymis iyi dayaniyosunuz kızlar gitcen bi bakcan kocaman olmuş
Maşallah süphanallah canımPeki benim az önce hareket yok 2 gündür diye ASM den gelmiş olmam şoku neyseki benimkide içerde gümbür gümbürdü
Yaaa kuzular var ya hop ediyor yüreğimizi de onlarınki maşallah içerde keyiftelerMaşallah süphanallah canımPeki benim az önce hareket yok 2 gündür diye ASM den gelmiş olmam şoku neyseki benimkide içerde gümbür gümbürdü
Ben dayanamam 1ay ya iki hafta zor dayaniyorum valla bizim kizlarin maşallahı varYa sabah sabah güldürdün kız beni tabi sen bir ay dayanamıyorsun sürekli bahanelerle gidiyorsun
Ben dayanamam 1ay ya iki hafta zor dayaniyorum valla bizim kizlarin maşallahı var
Kuzum kabak gibi açık pipisiMerhaba 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun
Bence çok net erkekMerhaba 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun
Ben her seferinde dualarla giriyorum muayeneye de sukurlerle cikiyorumBen de geç gidenlerdenim hem merak ediyorum, hem de gitmeye korkuyorum öyle değişik bir ruh hali işte
Amin canımGüzel haberlerle gel inşallah canım
Doktorum da yoktu bir süre o yüzden stresim baya arttı inşallah güzel şeyler paylaşırız böyle birlikteGüzel haberlerle dön balım muhakkak bize de yazbı ay da baya uzun sureymis iyi dayaniyosunuz kızlar gitcen bi bakcan kocaman olmuş
Evet kuzum bebişinKızlar bugün 16+6im. Perşembe doktora gittim benim plasenta önde 16+3te bebeğim 14cm 165 gram ve ben iki gündür bebeğin hareketlerini hissediyorum bence. Özellikle böyle su gibi akıyor belli bir bölgede sertleşiyor sonra baloncuk patlıyor gibi birden pıt. Bu böylemi yoksa ben psikolojikmen mi böyle hissediyorum. Ama bagırsak gaz hareketi gibi değil. Böyle günde belki iki üç kere oluyor
Merhaba, bende 100% erkek diyorum herşey çok net belli benceMerhaba 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun
Gözün aydın canım güzel haberler almışsın. Kaç gr olmuş acaba? Ben de merak ediyorum 19. Haftadayım. En son 1 ay önce gitmiştim.Günaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmishareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?