Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
kacinci haftadasin canim? ben dun kontrole gittim; tam olarak bas asagi donmus, donmekle de kalmamis bas asagi ortalamis bir guzel, o nedenle artik cok ayakta kalmayalim dedi. bas asagi dondukten sonra da fazla ayakta durmanin erken dogumu tetikleyici etkisi varmis. su an 32’deyim.

ayrica, gecmis olsun.

cok sag ol canim.

iyi yapiyorsunuz, artik yardima ihtiyac duydugumuz donemlere girdik. kendimizi iyi hissetsek bile cok zorlamamak lazim bence, riske gerek yok. ben de bir sey yapacaksam, 20 dk yapip yarim saat dinleniyorum, ben dinlenmesem de dedigim gibi vucut direkt uyari veriyor zaten.

bi’ git bakalim doktora, muhtemelen bebisin buyumesi, pozisyonu vs. etki ediyor der. hamilelik sag olsun butun degerleri oynatan bir seymis yasayip goruyoruz, turlu turlu gariplikler. saglik olsun, sen de bebis de iyi olun da umarim.

bakar bakar, dahiliye ic hastaliklari zaten; tiroid, seker, kan degerleri direkt bunlari yakinen takip eder. oyle uzerinden cok zaman gecmesine de gerek yok, merak etme.

bence artik bir cogumuz hissediyoruz o acilari benim zaten iki aydir kasiklarimda aci oluyordu da, son donemlerde hem bacak arasi bolgede hem kaburga/akciger acilarim inanilmaz boyutlara vardir, bazen aglatiyor oyle diyeyim. bas asagi pozisyonda tam ortalamis durumdaymis, o nedenle artik ayakta da fazla durma dedi doktor. analigin kutsalligi boyle bir sey sanirim.

Teşekkür ederim canım sen de en iyisini yapıyorsun, boşver kendini yormadan yap bütün işlerini, yapmasan da olur ne olacak ayıplayacak olan gelsin kendisi yapsın

Benim birisi makat gelişli biri de başaşa doktor artık dönemezler yerleri dar dedi ama tek Bebek’te 34’e kadar dönüyorlar genelde dert etme canım

Çok çok sevindim canım. İnşallah bu bebek sana diğerinin acısını azda olsa dindirir. Saglikla güzellikle kucagima aldim diyede biraya yazarsın İnşallah. Unutmazsan yaz Canım.

Eğer bebek oraya vuruyor hissetmiyorsam o ağrı oluyor hatta ben doğuruyorum açıklık oldu sanıyorum ama hiç bişey olmuyor. Yada ayakta kalırsam hastaneye gidip geldiğimde bile oluyor canım. Bol bol dinlen uzan

Çok çok sevindim canım. İnşallah bu bebek sana diğerinin acısını azda olsa dindirir. Saglikla güzellikle kucagima aldim diyede biraya yazarsın İnşallah. Unutmazsan yaz Canım.
Yaa ne güzel yazdın çok teşekkür ederim canım inşallah yazarım tabi. Sen de sağ salim kucağına al inşallah.

Eğer bebek oraya vuruyor hissetmiyorsam o ağrı oluyor hatta ben doğuruyorum açıklık oldu sanıyorum ama hiç bişey olmuyor. Yada ayakta kalırsam hastaneye gidip geldiğimde bile oluyor canım. Bol bol dinlen uzan
Evet artık uzanma dönemlerımız başladı galıba

Evet bakar, stres yapmayın benim bir anda 6,80e yükseldi gebeliğimin başından beri hap kullanıyorum hemen düzeldi ama kullanmadığımda yine yükselmeye başlıyor

insan korkuyo ya degısık birşey cunku.

Aynen öyle canımm. Herşey yolunda gitsin güzelce ssglıkla kavusalımda bu acıları o an unutucaz

Benim gibi yumuşak yerde yatamayan varmı özellikle geceleri yatakta yatamıyorum. Yerde halının üstünde uyuyorum. Her şey üstüme üstüme geliyor ki patlayacak gibiyim. Nefes almam zorlaştı.

Yaa ne güzel yazdın çok teşekkür ederim canım inşallah yazarım tabi. Sen de sağ salim kucağına al inşallah.
Her şey de bizim bilmediğimiz görmediğimiz hayırlar var. Günün sonunda senin bildiğin vardır elbet şükürler olsun demeyi başarırsak çok güçlü olduğumuz. İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde zamanında kucağımıza alalım

Benim gibi yumuşak yerde yatamayan varmı özellikle geceleri yatakta yatamıyorum. Yerde halının üstünde uyuyorum. Her şey üstüme üstüme geliyor ki patlayacak gibiyim. Nefes almam zorlaştı.
Yerde değil ama koltukta uyuyorum koltuk sert diye yumuşak yerde sanki içeri batacam gibi oluyor sevmiyorum hamilelikte bir koltuk bende bir koltuk kocamda öyle devam ediyoruz

ay beeeen gömülüyo gibi oluyorum yataga cok rahatsız geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…