Ay ben hamileliğin başından beri yüzde 20 sorumu buraya soruyorsam yüzde 80ini de chat gbt’ye soruyorum. Demek onları da sorsam bana neler denilecekmişGerçekten öyle sadece hamilelikle sınırlı kalmıyor ki daha bebeklerimizi büyüteceğiz ve hepsi akran aynı zamanda doğacaklar ne kadar güzel olacak bilgi alışverişi. Kendisi kaybetti böyleleri zaten hep kaybeder kazanamaz…
Tabi canım,yoksa niye böyle bir platformda bulunalım ki.Karakterini ortaya koydu gittine olduğunu hepimiz anladık . Bu tipler yarın birgün isim değiştirip tekrar gelir birde boş sorular sorarlar kesin .. yarın birgün bebekler doğuncada inşallah hepimiz birbirimizden akıl alıcağız. Birçoğumuzun ilk bebeği olacak ,sağlıkla güzellikle gelsinler tabiki bilgi almak önemli
Ayy bu resmen benAy ben hamileliğin başından beri yüzde 20 sorumu buraya soruyorsam yüzde 80ini de chat gbt’ye soruyorum. Demek onları da sorsam bana neler denilecekmiş
Özellikle ilk hamilelikte çoğumuz bu olabilirizAyy bu resmen benyalnız değilmişim
Evet evet kesinlikleÖzellikle ilk hamilelikte çoğumuz bu olabiliriz
Aynen beklesinler daha içerde vakit var vuslata. Şey diyorlar bana doğum yaklaştıkça mide yapmaları artacak filan diyorlar şimdide hafif hafif oluyor bende yeni güncelleme artmasını istemiyorum ama çok rahatsız edici bir şey midemden yukarı ekşi bir su geliyor ama yakarak geliyor.Yok yok zamanını beklesinlererkenden gelmesinler şurada 5/6 hafta daha kalsınlar içeride sonrasında ne zaman gelmek isterlerse hazırız inşallah
Evet kuzum gece başlar bu kasıntılar öyle biliyorumAy ufak ufak kaşınmaya başladım yine gece mi oluyor bu belirtiler gündüz gecmişti oysa Allah Allah çok ilginçmiş bu gebelikteki şeyler ya.
Gerçekten öyle Allah hepimize merhamet versin kalp kırmak bilmediğin sınanmadığın şeyle başkasını eleştirmek ne kolay olmuş öyle. Yazık günah hepimizin derdi başka. Çocuk sahibi olmak için neler çektim ben bi Allah bi ben bi eşim bilir. 9 defa anestezili yumurta topladım hep genetik sıkıntı çıktı 2 defa rahim filmi çektim. Bi defa bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay sonra ikizlere hamile kaldım ve ilk günden beri o kadar zor geçiyor ki. Hele harcadığımız para ayrı mesela 2.200 bin net gitti. E ben böyle olunca tabiki pinpirik olurum. Ama ben bunları yaşamadan öncede empatiyi çok iyi yapardım kimseyi kınamaz eleştirmezdim haddim değil. Ama bazıların kendinde bu hakkı buluyor ne yazık ki. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınÇok değil daha 2-3 gün önce buraya konu başka da olsa ‘kadın kadının düşmanıdır’ yazmıştım,yine bu dediğimde ne kadar haklı olduğumu gördüm maalesef. Tabi ki bu dediğim çoğu zaman istisna ama özellikle aynı durumda olan insanların,karşısındaki ne kadar hassas,ne hisseder,ne kadar etkilenebilir vb şeyleri bildiği halde umarsızca(kibar tabiri bu) konuşması bana çok hadsizce ve kötü niyetli geliyor. Bizim odaklanacak,düşünecek,endişe edecek bir sürü şeyimiz var zaten. Böyle düşünen kişileri kaale alıp canınızı sıkmayın hatta kaale bile almayın,kendilerini önemli hissederler mazallah. U Umayis @luckykus @LadyNurr
Zaten ben gereksiz yere kendimi kastım birkaç gündür,vallahi değmiyor
Uyusana sen yine niye ayaktasınGerçekten öyle Allah hepimize merhamet versin kalp kırmak bilmediğin sınanmadığın şeyle başkasını eleştirmek ne kolay olmuş öyle. Yazık günah hepimizin derdi başka. Çocuk sahibi olmak için neler çektim ben bi Allah bi ben bi eşim bilir. 9 defa anestezili yumurta topladım hep genetik sıkıntı çıktı 2 defa rahim filmi çektim. Bi defa bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay sonra ikizlere hamile kaldım ve ilk günden beri o kadar zor geçiyor ki. Hele harcadığımız para ayrı mesela 2.200 bin net gitti. E ben böyle olunca tabiki pinpirik olurum. Ama ben bunları yaşamadan öncede empatiyi çok iyi yapardım kimseyi kınamaz eleştirmezdim haddim değil. Ama bazıların kendinde bu hakkı buluyor ne yazık ki. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Uyku tutmuyor bebekler hareketli karnımın her yeri taş gibi iki tarafta doluUyusana sen yine niye ayaktasın
Sivrisinek isirmiş sanırım beniEvet kuzum gece başlar bu kasıntılar öyle biliyorum
Sen benim geceleri uyuduğumumu sanıyorsun memati repliğini bize armağan ediyorumUyku tutmuyor bebekler hareketli karnımın her yeri taş gibi iki tarafta dolubana diyene bak sen niye uyumuyon
Yarın bi git bakalım kesinleşir belki de dediğin gibi sivri sinek ısırmıştır. Bizde de hep beni ısırır nefret ederimSivrisinek isirmiş sanırım benikollarım ayaklarım kabarmiş ondan kaşiniyor muhtemelen heryerim off ya eşimle yanyana yatiyoruz hep beni isiriyo bu sivriler benim kanım daha tatlı heralde
Valla ya uykusuzluk hasta edecek beniSen benim geceleri uyuduğumumu sanıyorsun memati repliğini bize armağan ediyorum
Ayy yanyanayiz bu sivride adam seçiyor azcikta benim adamı ısir bu kadın rahat uyusun yahu bu sıcakta tulum giyip yatacamm en sonYarın bi git bakalım kesinleşir belki de dediğin gibi sivri sinek ısırmıştır. Bizde de hep beni ısırır nefret ederim
Bizimkiler şimdiden bizi uykusuzluga alistiriyor zorlanmayalim diye bizim bıdık genelde uyuyor gece ama yinede göbüş büyüyünce ne yapsan rahat yatilmiyor hele senin iki tane bıdık Allah yardımcın olsunValla ya uykusuzluk hasta edecek benine gündüz ne gece uyuyamıyorum sağa dönüyorum solum ağrıyor sola dönüyorjm sağım ağrıyor bebeklerim rahatlarına düşkünler üst üste gelmek istemiyorlar
Benimde gece uyuyor bugün ne olduysa durmuyorlar hatta seviniyordum gece uyuyorlar diyeBizimkiler şimdiden bizi uykusuzluga alistiriyor zorlanmayalim diye bizim bıdık genelde uyuyor gece ama yinede göbüş büyüyünce ne yapsan rahat yatilmiyor hele senin iki tane bıdık Allah yardımcın olsunyerim ben onları ya Nasıl tatlilardir şimdi onlar orda bıcır bıcır
Hayırlısı ile bi hastaneden cıksam gidşp görsem kızımı cok rahatlıycam . Rabbim kna güç kuvvet versin bir an önce toparlayıp gelsin evimize inşallah. Evet çok güçlüler bi o kadarda savunmasız rabbim esirgesnH Hasretimm123 kuzum gözün aydın 1995 senesinde doğmuş hatta 30 31 haftalık annemin demesi ile 8. Aydan 3 günlük doğmuş bir anne adayı olarak yazıyorum ben kendim prematüreyim hiç korkma o güçlü bir bebek ve gücünü senden alıyor ve babasından. Ama en çok senden alıyor bu yüzden senin de kendine dikkat etmen gerek ona güzel hisler yolla o seni çok seviyor ve kucağına gelmek için savaşıyor.
Çok güçlüler pramatüre bebekler ve maşallah güzel haftada doğdu birazcık kilo alıp verirler sana bebişini az sabret. Ve kendini de ihmal etme bebeğin çıkana kadar iyice toparlan güç kuvvet ki ona daha iyi bakabilesinHayırlısı ile bi hastaneden cıksam gidşp görsem kızımı cok rahatlıycam . Rabbim kna güç kuvvet versin bir an önce toparlayıp gelsin evimize inşallah. Evet çok güçlüler bi o kadarda savunmasız rabbim esirgesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?