Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay ben hamileliğin başından beri yüzde 20 sorumu buraya soruyorsam yüzde 80ini de chat gbt’ye soruyorum. Demek onları da sorsam bana neler denilecekmiş

Tabi canım,yoksa niye böyle bir platformda bulunalım ki.
Hepimiz sağlıkla,zamanında kucaklarımıza alalım da bebeklerimizi gerisini de yine birlikte yaparız

Bugün dışardaydim forumu takip edemedim sadece yazılanlara cevap verebildim neler olmuş bôyle Kizlar Okuduklarima inanamadim
Şaşirdim hayatta en sevmediğim şey insanların endişelerini korkularını acılarını başkalari ile kıyaslamak böyle yorumlar görünce çok sinirleniyorum Benim çevremdede Herşeye aliniyorsun çok hashassin ayy tek hamile sen degilsin diyen olmuştu çok üzülmüştüm neden herkes bi kıyas derdinde anlamıyorum Ben 3 sene uğraştim bebek sahibi olabilmek için hatta artık tedaviye başlamaya karar vermiştik Bir ay sonra hiç ummadiğim anda hamile kaldığımı ögrenmiştim Ki grupta tedavi surecinden geçmiş belkide benim yasadigim psikolijik baskınin iki katıni yaşamiş Zor süreçlerden geçmiş hamileler var Bunu söyleyen kişi hiç bu stresi yaşamadn bebek sahibi olan biri bu surecteki yaşadığım o çevredeki psikolojik baskıyı yetersizlik hissini o insana nasıl anlatabilirsin ki insanlar tek kalıba Sigmk zorunda mı hiç anlamıyorum cidden bazı söylenen sözler çok acımasız Empatiden yoksun İnsanlar hiç olmasa keşke hayatımızın hiç bir yerinde .Ama ben inanıyorum ki insan hep kalbinin ekmeğini yermiş.

Son düzenleme:
Yok yok zamanını beklesinler erkenden gelmesinler şurada 5/6 hafta daha kalsınlar içeride sonrasında ne zaman gelmek isterlerse hazırız inşallah
Aynen beklesinler daha içerde vakit var vuslata. Şey diyorlar bana doğum yaklaştıkça mide yapmaları artacak filan diyorlar şimdide hafif hafif oluyor bende yeni güncelleme artmasını istemiyorum ama çok rahatsız edici bir şey midemden yukarı ekşi bir su geliyor ama yakarak geliyor.

Gerçekten öyle Allah hepimize merhamet versin kalp kırmak bilmediğin sınanmadığın şeyle başkasını eleştirmek ne kolay olmuş öyle. Yazık günah hepimizin derdi başka. Çocuk sahibi olmak için neler çektim ben bi Allah bi ben bi eşim bilir. 9 defa anestezili yumurta topladım hep genetik sıkıntı çıktı 2 defa rahim filmi çektim. Bi defa bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay sonra ikizlere hamile kaldım ve ilk günden beri o kadar zor geçiyor ki. Hele harcadığımız para ayrı mesela 2.200 bin net gitti. E ben böyle olunca tabiki pinpirik olurum. Ama ben bunları yaşamadan öncede empatiyi çok iyi yapardım kimseyi kınamaz eleştirmezdim haddim değil. Ama bazıların kendinde bu hakkı buluyor ne yazık ki. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Uyusana sen yine niye ayaktasın

Sivrisinek isirmiş sanırım benikollarım ayaklarım kabarmiş ondan kaşiniyor muhtemelen heryerim off ya eşimle yanyana yatiyoruz hep beni isiriyo bu sivriler benim kanım daha tatlı heralde
Yarın bi git bakalım kesinleşir belki de dediğin gibi sivri sinek ısırmıştır. Bizde de hep beni ısırır nefret ederim

Sen benim geceleri uyuduğumumu sanıyorsun memati repliğini bize armağan ediyorum
Valla ya uykusuzluk hasta edecek beni ne gündüz ne gece uyuyamıyorum sağa dönüyorum solum ağrıyor sola dönüyorjm sağım ağrıyor bebeklerim rahatlarına düşkünler üst üste gelmek istemiyorlar

Valla ya uykusuzluk hasta edecek beni ne gündüz ne gece uyuyamıyorum sağa dönüyorum solum ağrıyor sola dönüyorjm sağım ağrıyor bebeklerim rahatlarına düşkünler üst üste gelmek istemiyorlar
Bizimkiler şimdiden bizi uykusuzluga alistiriyor zorlanmayalim diye bizim bıdık genelde uyuyor gece ama yinede göbüş büyüyünce ne yapsan rahat yatilmiyor hele senin iki tane bıdık Allah yardımcın olsunyerim ben onları ya Nasıl tatlilardir şimdi onlar orda bıcır bıcır

Benimde gece uyuyor bugün ne olduysa durmuyorlar hatta seviniyordum gece uyuyorlar diye zaten biri hareket edince diğeri de uyanıyor bende şenlik başlıyor doğsunlar yanımızda uyurlar mis gibi ay çok güzel

Hayırlısı ile bi hastaneden cıksam gidşp görsem kızımı cok rahatlıycam . Rabbim kna güç kuvvet versin bir an önce toparlayıp gelsin evimize inşallah. Evet çok güçlüler bi o kadarda savunmasız rabbim esirgesn

Çok güçlüler pramatüre bebekler ve maşallah güzel haftada doğdu birazcık kilo alıp verirler sana bebişini az sabret. Ve kendini de ihmal etme bebeğin çıkana kadar iyice toparlan güç kuvvet ki ona daha iyi bakabilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…