Evettt bide son haftalar çok fena oluyor. Valla bende öyleyim. Eşimle ayrı yatıyoruz resmen.Yerde değil ama koltukta uyuyorum koltuk sert diye yumuşak yerde sanki içeri batacam gibi oluyor sevmiyorum hamileliktebir koltuk bende bir koltuk kocamda öyle devam ediyoruz
Evett ya son haftalar dahada beterlesiyoray beeeengömülüyo gibi oluyorum yataga cok rahatsız geliyo
Bebek hareketleri çok şükür normal gibi. Hareket ediyor. Bugün kolumdaki ağrı da geçti. Sende var mı başka bişey
Hareketleri az olduğunda aslında tesadüf oluyor ama biz aşıya bağlıyoruz. Benim mesela ilk aşı günü aşırı hareketliydi ikinci günü az 3. Günü hiç yok gibiydi sonra yine aynı olduBende hala ağrı var dün baya hareketliydi bugün daha az hareket ediyor ama bugün çok stresli bi gün geçirdim onun etkisi olabilir
Hareketleri az olduğunda aslında tesadüf oluyor ama biz aşıya bağlıyoruz. Benim mesela ilk aşı günü aşırı hareketliydi ikinci günü az 3. Günü hiç yok gibiydi sonra yine aynı oldu
Aynen öyle zaten alıştık artık o kadar panik olamıyoruzBence de canım aşıyı dün oldum baya hareketliydi bugün hareketleri az geldi ama dediğim gibi o kadar stresli bi gün geçirdim ki şaşırmadım inşallah yarın hareketli olur
Bende de mide yanması çok çok kötü başladı resmen ağlıyorum bazen ki bebeklikten beri çekerim ona rağmen dayanılmaz oluyor bazen. Gaviskon içemiyorum artık bir iki yıldır etki etmiyor diğer ilaçlara da alerjim var kullanamıyorum. Az kaldı çok şükür geçiyor günlerYine başladı mide yanması sadık yarım gavısconda fayda etmıyor artık. Uykuya hasret kaldık. Ama biyerde okumustum doguma kadar duzenlı rahat uyuyabılseydık eger dogumdan sonra cok bocalar ve daha fazla yıpranabılırdık. Allah bizi alıştırıyor biyerde. İlk hamileliğimin üzerinden 9yıl gecti yeniden o uykusuz geceler gunlere hazırmıydım gercekten acaba diye dusunuyorum suan. Allahım yardım etsın suan sıkıntılarıyla bogusan tüm gebişlere
Hamile olmayan insanda bu dediği geçerli olabilir ama hamilelik için 3.89 yüksek bir değer bence .Dahiliyeye randevu alarak iyi yapmışsın.Merhaba arkadaşlar geçen konuşmuştuk tiroidime baktiracaktim bugün doktor randevum vardı bu şikayetlerimi dile getirdim bende kan aldı ama sadece kan değerine bakmış TSH bakmamış sonuç için aradığında söyledim 4 temmuzda 3,89cikan değerinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerek 4u geçmeden ilaç baslamiyoruz dedi 1 aydan fazla olmuş ama kan dan TSH bakmamış gene bende ötesi dahiliyeye sıra aldım direk TSH bakarmi acaba dahiliye çok aklıma takıldı ya
Aynı şeyi farklı şekilde düşündüm bende.Hamileligin 9 ay olması anneliğe hazırlık açısında çok iyi bir süre.Bende 10 yıl önce doğum yaptım aslında tek çocukta kalmak niyetindeyken bu minnoş geldi.İnsallah kolaylıkla gelir süreçlerimiz çok iyi ilerler ...Yine başladı mide yanması sadık yarım gavısconda fayda etmıyor artık. Uykuya hasret kaldık. Ama biyerde okumustum doguma kadar duzenlı rahat uyuyabılseydık eger dogumdan sonra cok bocalar ve daha fazla yıpranabılırdık. Allah bizi alıştırıyor biyerde. İlk hamileliğimin üzerinden 9yıl gecti yeniden o uykusuz geceler gunlere hazırmıydım gercekten acaba diye dusunuyorum suan. Allahım yardım etsın suan sıkıntılarıyla bogusan tüm gebişlere
Alerjimi oldun yoksa tek yer mi kaşınıyor kızarıklık eşlik ediyor mu bide doktoruna mutlaka sabah haber ver canım bu durumuKizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı
Geçmiş olsun canım, gebelikte kaşıntı eğer sürekli ve geçmiyorsa önemli diye biliyorum istersen doktorunu ara sabahKizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı
Merak etme bugün geçer inşallah bebeğe de bişey olmaz korkma. Bazen psikolojikte oluyor etkileniyoruz hareketlerini fark etmemişsindirBende hala ağrı var dün baya hareketliydi bugün daha az hareket ediyor ama bugün çok stresli bi gün geçirdim onun etkisi olabilir
Canım bir acile git bekleme kaşıntı gebelikte sıkıntınolabimigotKizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı
Canım nasıl oldun kaşıntı önemli olabilir bir doktor ile görüş istersenKizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı
Her yerim kaşiniyor ama öyle kızarıklık filan yok ama kaşinti hiç geçmedi özellikle ellerim ayaklarım kaşiniyor anlamadım niye öyle oldu sabaha kadar uyumadım kaşinmaktan.Alerjimi oldun yoksa tek yer mi kaşınıyor kızarıklık eşlik ediyor mu bide doktoruna mutlaka sabah haber ver canım bu durumu
Tekrar bu duşa gireyim kese atayım vucuduma geçmezse acile gideyim diye düşündüm heryerim tırnak izi oldu kaşinmaktanGeçmiş olsun canım, gebelikte kaşıntı eğer sürekli ve geçmiyorsa önemli diye biliyorum istersen doktorunu ara sabah
Hastaneler o kadar uzakki Gitmek istemedim şimdi tekrar bi duş alcam belki geçer umuduyla gece hiç uyumadım kaşintidanCanım bir acile git bekleme kaşıntı gebelikte sıkıntınolabimigot
Doktor mesjlara çok geç dönüyor Acile gitsem bişey yaparlarmi bilmiyorum acaba stres yaptım doğum yaklaşıyor diye ondanmiCanım nasıl oldun kaşıntı önemli olabilir bir doktor ile görüş istersen
ay canımm cok uzuldum senın adına kacıncı haftadasın. Gebelık kolestazı dıye bıse var malesef umarım olmamıssındır. mutlaka karacıger enzımlerıne baktır o gebelıkte yukseldıgı ıcın kasıntı oluyo ve kremlerle vs hafıflıyo ama tamamen gecmıyo. Doktorun zaten kasınıyorum deyınce o testı ıstıcektır. yada cok terlıyosan hava cok sıcak malum oda kasıntı yaparKizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?